הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניסיתי, בלתי אפשרי!!

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום לכולם, התחלתי SS, הכל טוב ויפה, מרגיש שאתה עושה עם עצמך משהו, ואז מגיע האימון שוערים, עובד קשה גומר בקושי אבל סבבה אבל אז מגיע יום שני, עוד אימון שוערים בקושי. הגיע היום יום שלישי - הולך לחדר כושר ואני מת. בקצב הזה לא רק שהיכולת שלי באימוני שוערים שהם החשובים באמת תרד, אני גם עלול להיפצע, ואני עוד צריך ללכת לאימון שוערים מחר ויום חמישי שוב SS. אני חושב שזה באמת מוגזן לעבוד כל כך הרבה על הרגליים. חשבתי על זה קצת וחשבתי אולי לעשות את האימון A של הSS, אימון B של ה SS ובאימון השלישי רק בנץ' פרס, מיליטרי פרס ומתח או משהו בסגנון.
זה אפשרי? באמת שלא רציתי לבצע שינויים אבל אני לא מציג יכולת מספקת באימוני שוערים כי אין לי את הכוח לדחוף עם הרגליים כמו שאחרי שאני בא ממנוחה.
בבקשה תעזרו לי המוטיבציה שלי בשמים להשתפר כמה שיותר בפגרה הזאת ולבוא פנתר בתחילת העונה הקרובה (עולה לנוער).
נ.ב
כרגע יש רק אימוני שוערים, שתתחיל העונה יתחילו גם האימונים עם הקבוצה והאירובי שהם עושים זה סיוט!!! וזה בלי האימוני אתלטיקה. בקיצור, אני חייב למצוא פיתרון לחזק את הרגליים אבל בניגוד, לא להגזים (בלי החדר כושר אני עושה 7-8 אימונים אבל חייב את הכוח שאני מרוויח בחדר כושר אז אי אפשר לוותר לגמרי).

תודה !

תשמע, התשובות שלך ממש לא ברורות. אני לא מצליח להבין כלום ממה שאתה אומר.
סתם פסימי ומבאס. במקום לתת כיוון, אתה שולל הכל.

וEMZ תודה, האמת שלא שמתי לב לכך, איפה אתה ממליץ להוסיף עוד כמות של חלבון? בארוחת הערב אני יכול לאכול לדוגמה 4 ביצים ולדחוף גביע קוטג'.

אף תוכנית לא תעזור כשאתה לא אוכל מספיק. במיוחד כשרוב התזונה שלך מבוססת על פחמימות.

• פותח/ת השרשור
אוקי, יותר ברור.
אבל יש כמה בעיות:
א. אני מודע לעניין של ה"לא אוכל מספיק" ואני דוחף כמה שיותר. בתפריט שרשמתי מקודם, לא רשמתי כמויות אז איך אפשר לדעת אם אני אוכל מספיק או לא?
ב. בוא נאמר שאני לא אוכל מספיק. איפה עוד אני יכול לדחוף אוכל בשעות היום? אל תשכח שאני גר בפנימייה אין לי אימא שתבשל לי מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, למרות שזה לא תירוץ אבל צריך לחשוב על פיתרונות. אפשר לקחת שתי מנות של הגיינר ביום?

בשביל התוכניות הרציניות אתה צריך ללמוד את הטכניקה בצורה טובה מאוד ושתוכל ליישם אותה במשקלי מקסימום, וזה יכול לקחת הרבה זמן.
יש לך סירטון שלך בסקוואט\דדליפט?

אוקי, יותר ברור.
אבל יש כמה בעיות:
א. אני מודע לעניין של ה"לא אוכל מספיק" ואני דוחף כמה שיותר. בתפריט שרשמתי מקודם, לא רשמתי כמויות אז איך אפשר לדעת אם אני אוכל מספיק או לא?
ב. בוא נאמר שאני לא אוכל מספיק. איפה עוד אני יכול לדחוף אוכל בשעות היום? אל תשכח שאני גר בפנימייה אין לי אימא שתבשל לי מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, למרות שזה לא תירוץ אבל צריך לחשוב על פיתרונות. אפשר לקחת שתי מנות של הגיינר ביום?

זה לא רק עניין של "דוחף כמה שיותר". אין לך את המרכיבים הנכונים. אין מספיק בשר, אין מספיק דגים, אין מספיק חלב. יש הרבה יותר מדי פחמימות.

לגבי איפה ומתי, אני לא יכול לפתור את הבעיות שלך. אבל עד שלא תמצא דרך לשנות את צורת האכילה, ההתקדמות שלך תהיה איטית מהצפוי, במיוחד כשאתה משחק כדורגל בנוסף לכך.

WS4SB 5X5 SS ...
אלו תוכניות שבנויות לאוף סיזן, אי אפשר להתאמן איתם תוך כדי העונה אלא אם אתה שחקן שח-מט

צריך לעשות התאמות לעונה בהתאם לאופי הפעילות שלך ובהתאם לשבוע הספציפי, כתבתי כבר הנחיות כלליות תחפש

וכדורגל הוא ספורט עצים שיש עומס על הרגליים, אומנם יש מעט אימפקט לעומת פוטבול או כל ספורט קרב, אבל הקילומטרז והאינטרוואלים/ספרינטים שמבוצעים באימונים ומשחקים הם בעצימות גבוהה ולכן צריך להתאים את אימוני הרגליים ובאופן כללי את העומס על ה CNS

על אוכל ושינה אין מה לדבר אם אתה אוכל כמו בחורה שב בבית

• פותח/ת השרשור
WS4SB 5X5 SS ...
אלו תוכניות שבנויות לאוף סיזן, אי אפשר להתאמן איתם תוך כדי העונה אלא אם אתה שחקן שח-מט

צריך לעשות התאמות לעונה בהתאם לאופי הפעילות שלך ובהתאם לשבוע הספציפי, כתבתי כבר הנחיות כלליות תחפש

וכדורגל הוא ספורט עצים שיש עומס על הרגליים, אומנם יש מעט אימפקט לעומת פוטבול או כל ספורט קרב, אבל הקילומטרז והאינטרוואלים/ספרינטים שמבוצעים באימונים ומשחקים הם בעצימות גבוהה ולכן צריך להתאים את אימוני הרגליים ובאופן כללי את העומס על ה CNS

על אוכל ושינה אין מה לדבר אם אתה אוכל כמו בחורה שב בבית

זה האשכול שהייתי צריך למצוא?
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21227&highlight=%FA%EB%F0%E9%FA+%F4%E5%E8%E1%E5%EC&page=2

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש שאני קצת חופר ולא נעים לי אבל חשוב שתבינו שהכל זה מרצון להצליח.

גלשתי עוד קצת באינטרנט ועשיתי כל מיני חיפושים בגוגל ומצאתי מספר דברים מעניינים:
ההראשון הוא תכנית שמיעודת לשחקני כדורגל- אני אקח משם רק את מה שמתאים לעבודה בחדר כושר למרות שזה לא נראה משהו :
http://www.weighttraining.com/workout-plans/soccer-workout-plan

מאמר שמדבר פחות או יותר על הסיטואציה שלי (אימונים בתקופת האימונים עם הקבוצה ולא האוף-סיזן).: http://ezinearticles.com/?In-Season-Training-for-Athletes&id=111728
אבל לא הבנתי איך אני בונה לעצמי משם תכנית אימונים?

בנוסף קראתי על מישהו שעושה 2 אימוני SS בשבוע במקום 3 בתקופת האימונים.

מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית