הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בקשר לויטמינים

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
שאלות בקשר לויטמינים ולבשר

מה זאת אומרת יחב"ל (אני יודע שזה יחידות בין לאומיות) אבל איך זה קשור לויטמינים? נגיד מה זאת אומרת 2000 יחידות ויטמין D, וגם נראה לי שיש לי מחסור בויטמין D כי אני לא אוכל לא בשר לא דגים ולא חלב מועשר בויטמין D כדאי לי לקחת תוסף? (אם כן כמה הוא עולה)
כמה בשר צריך לאכול ביום? ומה אפשר לאכול במקום בשר?
תודה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת יחב"ל (אני יודע שזה יחידות בין לאומיות) אבל איך זה קשור לויטמינים? נגיד מה זאת אומרת 2000 יחידות ויטמין D, וגם יש לי מחסור בויטמין D וקראתי ששתייה של כוס ורבע חלב מועשר בD ובסידן+כוס קורנפלקס+ביצה זה מספיק זה נכון? כדאי לי לקחת תוסף? (אם כן כמה הוא עולה)
תודה לעוזרים!

לגבייי החומסר בויטמין D אפשר לדעת רק באמצעות בדיקת דם אם אתה ניחשף מספיק בשמש אז אתה לא צריך אבל בכל זאת ממולץ לעשות בדיקת דם ולראות באיזה מצב הוא נמצא.
תוסף ויטמין D יחסית זול אם אתה קונה בחו"ל לגביי הארץ אין לי מושג (מחיר גם לא בשמיים)
אין תשובה חד משמעית "כמה בשר צריך לאכול ביום" הכל תלוי בקלוריות שאתה מכניס לגוף ומה המטרה שלך.
המלצה שלי תתחיל לקרוא פה מאמרים ותתחיל להכנס לאט לאט לעיניינים.
http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/

זה פשוט יחידה שאיתה מודדים את הכמויות שמגישים את הויטמין הזה
זה לא משנה ממש זה סך הכל סימון
העיקר שתצרוך את כמות היחידות הנדרשת

מה זאת אומרת יחב"ל (אני יודע שזה יחידות בין לאומיות) אבל איך זה קשור לויטמינים? נגיד מה זאת אומרת 2000 יחידות ויטמין D, וגם נראה לי שיש לי מחסור בויטמין D כי אני לא אוכל לא בשר לא דגים ולא חלב מועשר בויטמין D כדאי לי לקחת תוסף? (אם כן כמה הוא עולה)
תודה לעוזרים!

אין דבר כזה "ניראה לי שיש מחסור", אתה צריך ללכת לעשות בדיקות דם ולראות אם באמת יש לך מחסור.
שוב פעם לגבי המחיר תלוי איפה אתה קונה אותו אם אתה קונה מחול אז זה יוצא יותר זול פי כמה וכמה (לך על CARLOSON) ואם אתה קונה בארץ אז אתה יוצא פראיר.
ויטמין D לעומת ויטמין אחרים נוצר בגוף תוך כידאי חשיפה לקרני השמש אז מספיק שתצא החוצה ותיחשף לשמש, ושוב אל תתעצל לך לעשות בדיקות דם ותבקש בדיקה של ויטמין די

נערך לאחרונה:
ובמילים אחרות זה סתם יחידת משקל כמו מ"ג

מה הקטע, אתה מכוון על ההתחלה לזכות באבקת החלבון? למה להגיב סתם? זאת לא יחידת משקל או מסה, זה כל הרעיון בשיטה הזו שזה לא תלוי בכמות המסה.

מה הקטע, אתה מכוון על ההתחלה לזכות באבקת החלבון? למה להגיב סתם? זאת לא יחידת משקל או מסה, זה כל הרעיון בשיטה הזו שזה לא תלוי בכמות המסה.

Vitamin D: 1 IU is the biological equivalent of 0.025 μg cholecalciferol/ergocalciferol

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אלך, אבל אם אני אקח כי אימא שלי כבר קנתה זה יכול להזיק (כי זה יכול לגרום להרעלה)

אני אלך, אבל אם אני אקח כי אימא שלי כבר קנתה זה יכול להזיק (כי זה יכול לגרום להרעלה)

כמה אתה נחשף לשמש? מה המינון של הכדורים?

בעיקרון אני לא זוכר בדיוק מאיזה כמות זה מתחיל להיות מסוכן, אבל זכור לי שזה מינון דיי גבוה.

μg= http://en.wikipedia.org/wiki/Microgram
שזה יחידת מישקל.
אני לא מבין למה ניתפלתה עליי?

לא נטפלתי אלייך, אני מסביר לך שאתה טועה, אני מביא לך לינק לויקיפדיה שמסביר איך אתה טועה, ואתה עוד הולך ומעתיק לי משם הוכחה לכך שאתה טועה.

זאת לא יחידת משקל זאת יחידת מינון חומרים כשלכל חומר מינון אחר שלו היחידה מוגדרת אחרת.

ברור שIU יכול להיות מומר ליח' משקל
אבל IU של ויטמין מסויים לא יהיה באותו משקל של IU של ויטמין אחר

אני לא טענתי אחרת לקחתי ספציפית VITAMIN D וגם הבאתי ציטוט מויקיפדיה.
זה ברור ש 1IU של אינסלין לא שווה ל 1IU של ויטמין D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית