ייעוץ שאלות בקשר לויטמינים

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
שאלות בקשר לויטמינים ולבשר

מה זאת אומרת יחב"ל (אני יודע שזה יחידות בין לאומיות) אבל איך זה קשור לויטמינים? נגיד מה זאת אומרת 2000 יחידות ויטמין D, וגם נראה לי שיש לי מחסור בויטמין D כי אני לא אוכל לא בשר לא דגים ולא חלב מועשר בויטמין D כדאי לי לקחת תוסף? (אם כן כמה הוא עולה)
כמה בשר צריך לאכול ביום? ומה אפשר לאכול במקום בשר?
תודה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
נו אז איך אתה טוען שזאת יחידת משקל? זאת יחידת מינון אפקטיבי ובכל חומר המינון האפקטיבי שנקבע שרירותית יהיה שונה ולכן זה לא תלוי בכלל במשקל וזאת הסיבה שהיחידה הזאת קיימת ומוגדרת כך כי לא משנה אם תיקח כדור ששוקל חצי גרם או רבע גרם של חברות שונות אם שניהם מכילים את אותו כמות החומר לפי IU אז אתה יודע שתקבל את אותו הדבר משניהם.

נו אז איך אתה טוען שזאת יחידת משקל? זאת יחידת מינון אפקטיבי ובכל חומר המינון האפקטיבי שנקבע שרירותית יהיה שונה ולכן זה לא תלוי בכלל במשקל וזאת הסיבה שהיחידה הזאת קיימת ומוגדרת כך כי לא משנה אם תיקח כדור ששוקל חצי גרם או רבע גרם של חברות שונות אם שניהם מכילים את אותו כמות החומר לפי IU אז אתה יודע שתקבל את אותו הדבר משניהם.

טוב בסדר, אתה צודק.

• פותח/ת השרשור
תודה על כל התשובות, הרופא הסתכל על הבדיקות דם הקודמות שעשיתי ואמר שהכול תקין, אבל בכל בדיקת דם עושים בדיקה של ויטמינים? כי שלי הייתה די צפציפית למחלות כלשהם.

לא, אתה צריך לדרוש לבד לאיזה ויטמנים אתה רוצה.
אם יש לך עותק של הבדיקות אז צריך להיות ויטמין די והטווח של הויטמין די אצלך בגוף, ואז אתה רואה אם חסר לך או לא.

---------- התגובה התווספה ב 20:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

לאיזה מחלה ספציפית עשיתה את הבדיקה?

תנסה לראות בבדיקות דם שלך ויטמין די ואז תיראה אם יש לך חוסר או לא.
מקיסום תעשה שוב אני לא מבין מה הבעיה שלך.

תגיד לו שאתה רוצה לבדוק ויטמין D, אתה יכול להגיד לו שאתה לא נחשף כמעט לשמש ואז הוא בטח יסכים

• פותח/ת השרשור
אני ממש רוצה להחליף רופא, הוא בכלל לא "היסטרי" רצינו לעשות בדיקת רגישות ללקטוז והוא אמר שמיותר ואז הלכנו למחליף שלו והוא הפנה אותנו לשם וגילו שאני רגיש ללקטוז. מתי מסתיים הרבעון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית