הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בדיקת בוד פוד

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
שלום לכל חברי הפורום .
תמיד מאז שאני מכיר את עצמי התאמנתי ואהבתי את הנושא,
אך רק לפני כחודש כשמצאתי את האתר הבנתי שאני לא עושה את זה נכון ,
בחודש האחרון אני משער שהורדתי כ-3% שומן לפני הערכתי חל שיפור משמעותי בפיתוח הגוף שלי
וכעת אני רוצה למדוד את אחוזי השומן האמיתיים שלי כדי שאני יוכל לנתח את הערכים שלי מתקופה לתקופה. קראתי על הבדיקות המודדים את אחוזי השומן בגוף וידוע שהבוד פוד הוא המושלם .
מישהו מכיר מקום טוב ובמחיר סביר ( חייל לצערי) שאני אוכל למדוד את אחוזי השומן בגופי ?

אם אתה רוצה תעלה כמה תמונות רפויים בכל מיני פרונטים ואנחנו כבר נגיד לך כמה אחוזי שומן אתה.

ואם אתה בכל זאת מתעקש להבדק בדבר האמיתי,אז עד כמה שידוע לי,בוד פוד יש רק במכון וינגייט,והבדיקה לא זולה,בסביבות ה500 ש''ח.

• פותח/ת השרשור
לגבי תמונות אני אעלה מאוחר יותר..
לגבי בדיקות , על מה אתם ממליצים חוץ מהבודפוד ? במה אתם משתמשים ?

---------- התגובה התווספה ב 01:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:41 ----------

img0504uo.jpg

img0502ju.jpg

img0501dk.jpg

• פותח/ת השרשור
הבנתי מצטער על המיקום של התמונות.
ולגבי הבדיקות?
במה אתם משתמשים על מה ממליצים חוץ מהבוד פוד שהבנתי שהמחיר שלו לבדיקה מטורף?

יש כאלה שמשתמשים בקליפר למרות שאני בספק לגביי יעילותו אבל MOONLIGHT טוען אחרת אז תשאל אותו.
לא ניראה לי שיש כאן בפורום מישהו ששילם כסף בשביל שיבדקו כמה אחוזי שומן, בדרך כלל מעלים תמונות לכאן
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11703 ומקבלים הערכה לא רעה לגביי אחוזי שומן.

מיותר בשבילך הבוד פוד (אלא אם אתה ממש רוצה להשקיע).

קליפר מכאני יעשה גם טוב את העבודה (בהנחה שאתה מודד טוב) - ממליץ מדידה ב7 אתרים לפי ג'קסון.

• פותח/ת השרשור
יש איזהשהוא מדריך באינטרנט המראה בצורה המקצועית ביותר איך לבצע את הבדיקה בקאליפר באופן עצמי ?

לא יודע לגבי הצורה המקצועית ביותר. אבל יש מדריכים ביו טיוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית