עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בקשר לאבקת חלבון ביצה ואבקת חלבון סויה של אופטימום הם טובים ולאיזה מטרה הם משתמשים
אבקת חלבון ביצה/סויה טובים לצריכה אחרי האימון בקיצור מה זה נותן? יותר איכותי מאבקת חלבון רגילה?
חלבון ביצה יקר יותר מחלבון מי גבינה, לכן אין טעם לרכוש משהו שהוא יותר יקר ולא בהכרח יותר טוב (ובמקרה שציינתי לפני כן הוא לא).
מהירות הספיגה משנה למי שמתאמן בצום, לכל השאר זה לא ישנה דבר. אם אתה מחפש את הקומפלקס הכי יעיל לסינטוז חלבון ועלייה במסת השריר, עירבוב של קזאין + מי גבינה יהיה היעיל ביותר, לדוגמה סקופ של אבקת מי גבינה עם חלב או משהו בסיגנון.
תוסיף משקל על המוט + תאכל במאזן קלורי חיובי = תגדל ותתחזק! ;susss
בעזהי"ת
לא כהתייחסות ישירה לנושא, אבל עצם המושג "אבקת חלבון סויה של אופטימום", גורם קצת לאי נוחות. כי במקום לשלם $$$ בעד אבקת חלבון שכזו, מה רע לגשת לבית הטבע הקרוב, ולקנות קמח סויה, שאמנם לא מהווה מקבילה אחת לאחת לאבקת חלבון (40-50 גרם חלבון למאה גרם), אבל המחיר שלו בסביבות חצי ק"ג בעשר ש"ח?
השימוש, כמובן, אינו בתור מילק שייק, אלא למשל קציצות דמויות שניצל טבעול, מתערובת של קמח גלוטן (בבתי טבע. גם הוא באותה רמת מחיר), קמח סויה, ביצים וחמאה.
איזה טעם יש לזה? כי אבקת חלבון סויה בלי טעם יענו זה פשוט דוחה, ועם טעם זה גם ממש לא להיט
תקרא את זה http://www.kilogram.co.il/1543/מהם-מקורות-טובים-לחלבון/אז למה הם מפרסמים את כל החלבונים האלו כדי לעשות עלינו כסף יענו כל זה חרא אחד גדול
בעזהי"ת
כוונתך לקמח סויה לבד, או לתערובת שלו עם קמח גלוטן, ביצים וחמאה? (היחס שלי כאן הוא: 2/3 קמח גלוטן, 1/3 קמח סויה). קמח סויה לבדו, כמובן, לא ממש אכיל. ובנוגע לתערובת, הכל תלוי בכישורי המטבח שלך - כמו הוספת בצל מטוגן וכל מיני, אבל זה יכול לצאת מאכל לא רע בכלל, אפילו ברמה של אירוח.
אה הקמח סויה זה ממש קמח לכל דבר?
בעזהי"ת
כן. קמח לכל דבר. לא משהו לערבב במילק שייק, אלא חומר גלם לבישול. גם קמח הגלוטן הוא קמח לכל דבר, כשהשימוש העיקרי שלו כיום הוא דווקא במאפיות - לצורך השבחת הלחם, אבל גם יש מאכל סיני עממי בשם 'סייטן', שמבוסס העל הגלוטן.
ההצדקה העיקרית לעסק, למרות שכאמור הטעם שלו לא רע בכלל, הוא מנת 30 גרם חלבון בעלות של סביבות ה-2 ש"ח (בשיקלול של עלות קמח הגלוטן, קמח הסויה, הביצים והחמאה), מה שבהחלט צריך לעורר עניין אצל הסטודנטים שבינינו.
נשמע טוב, אולי יתאים לעוגות חלבון שהלכו פה בפורום לא מזמן, במקום לשים אבקת חלבון
נשמע לי מוזר לבנות תפריט עם חלבון שאתה לוקח מקמח סויה 😵
זה לא ישנה הרבה אם בכלל. פשוט תאכל מספיק לאורך כל היום ותתאמן כבד = עלייה במסת השריר.קראתי באתר קילוגרם יש שמה מאמר על חלב ואמרו שעם רוצים העלה במסת שריר צריך לשתות אחרי האימון אבקת חלבון רגילה עם חלב 1% עשו מחקר וראו שיש עלייה של מסת שריר בין3-8 שבועות זה נכון? ולמה עם מי זה לא? אז מה אתה אומר משה שזה נכון עם אני שותה חלב 1% יהיה עלייה של מסת שריר?