הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בשביל חבר שרוצה גם להיכנס לעולם האימונים

מצב
השרשור נעול

יוני האתיופי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אני מבין פחות או יותר על דברים ובאתי לפה גם בישביל לעזור לאחרים אבל פה אני צריך יעוץ של אנשים יותר מבינים ממני יש לי חבר שרוצה להתאמן ולהיכנס לזה חזק הסברתי לו שזה לא פשוט שזה תזונה קשה זה אימונים הוא הסכים רק יש בעייה חח קצת מצחיקה הוא מאוד שעיר באזור הבטן והחזה והוא לא מתכוון להוריד שערות והוא רוצה לפתח רגליים גב כתפיים ידיים השאלה עם זה אפשרי ואם זה יראה טוב? כי מימלא לא משנה כמה היו לו מסה בחזה או בבטן לא יראו את זה כל כך למי שלא הבין הוא רוצה לאמן הכל חוץ מהבטן והחזה גם בדרך כלל זה שרירים שרואים לרוב מיתחת לחולצה רק אלה אם כן אתה ממש מפותח שמה

אפשרי, כן. יעיל, לא. תהיה לו חוסר פרופורציה מצחיקה וזה ל יראה טוב. לא הבנתי מה הקשר בין שערות בחזה ובבטן לבין האימון שלהם. הוא מסתובב בלי חולצה כל היום או שהוא מתאמן רק בשביל להראות מיוחד בים?
וכשאתה שם חולצה עדיין רואים ״חזה ובטן״.

• פותח/ת השרשור
הוא רוצה להראות שרירי שהוא עם חולצה הנושא של בלי חולצה לא מעניינת אותו במיוחד הוא עושה את זה בשביל גם כוח ומראה גדול לא דווקא מראה יפה גם אני לא כל כך מבין אותו

בכל תוכנית אימונים טובה תיהיה עבודה על כל הגוף, ודווקא חזה זה אחד הדברים היותר בולטים עם חולצה. תסביר לו את הדברים הנ"ל ומשם שיעשה מה שבא לו.

אם הוא לא יאמן את החזה הוא יראה כמו קרש עם ידיים, זה לא מראה טוב, במיוחד שעם חזה גדול הוא עצמו יראה יותר גדול...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית