הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב וג'ינו

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום,

בחיים לא היה לי ג'ינו , וגם באחוז שומן גבוה לא היה לי משהו שמתקרב לזה...

לאחרונה אני אוכל המון מוצרי חלב, שותה הרבה חלב, 2 גביעי קוטג ביום, גבינה צהובה ועוד...

פתאום החזה שלי צבר שומן, ומהצד הפטמות ממש שפיציות... יש מצב שזה קשור למוצרי החלב?

• פותח/ת השרשור
זה שטויות כל אחד והעדפות שלו..
יש כאן חבר'ה ששותים או שתו 2 ליטר חלב~ ביום ואכלו עוד מוצרי חלב.
שכח מזה אין קשר בין מוצרי החלב לג'ינו ומי אמר שיש לך ג'ינו תפרסם תמונה.

כנראה "התברכתי"בגנטיקה חרא בפיטמות 😣

טוב תודה הבנתי ..

תפתח את החזה רק זה יכול לטשטש את זה
אלא אם כן יש לך ג'ינו רציני (מה שאנחנו לא יודעים כרגע כי אין תמונה) אפשר לעשות ניתוח

תפתח את החזה רק זה יכול לטשטש את זה
אלא אם כן יש לך ג'ינו רציני (מה שאנחנו לא יודעים כרגע כי אין תמונה) אפשר לעשות ניתוח

עד כמה שאני יודע אם יש לך גינו(לא שומן) שום שריר לא יכול לטשטש את זה

זה גם מה שאומרים בפורומים בחו"ל, לא שהם איזה מומחים או משהו אבל יכול להיות... שמתי לב גם שהתפריטים שם (מעבר לים:) ) מבוססים בעיקר על בשר ודגים וכמעט ואין מוצרי חלב..
זה קורה כי אין מבחר עשיר וטעים של מוצרי חלב בחו"ל כמו בארץ. הקוטג' בארה"ב הוא בטעם מים בצבע לבן עם גרגירים, בלתי אכיל בעליל. יוגורטים יש, אבל שוב הם לא טעימים (לדוגמה יופלה 0% בטעמים של הארץ VS של ארה"ב, אתה ממש מרגיש את הגועל נפש של הממתיק המלאכותי באלו של ארה"ב לעומת הטעמי פירות היחסית אימתיים של הארץ).
בכל מקרה מפה לשם, בשר יותר זול ממוצרי חלב (חוץ מבארץ), ככה שיש פה גם שיקולים כלכליים.

וואו אכלתי בארה"ב קוטג' (ועוד דל שומן), יש לי צמרמורת שאני חושב על זה.
ואז הייתי "אמיץ" מספיק כדי לנסות אחד בטעם אננס, נוראי.

אל בתאכלס אתה לא יודע מזה מגעיל עד שלא טעמת קריאטין אתיאל אסטר טהור.

מצד שני יש שם גבינת פילדלפיה (במחיר נורמלי) שזה המוצר חלב הכי טעים שיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית