הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פרונט - א.ש ?

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
כמה אחוז שומן ?
(בראשונה ניראה לי הכנסתי קצת בטן)
dscf1272t.jpg

dscf1276s.jpg

• פותח/ת השרשור
אוהו, ניהיתי שמנמן... :120ag:
שאלה כזאת (מקווה שאפשר לענות עליה) - התחלתי ב 60 קילו, כרגע 74 קילו (על 1.72) המטרה להגיע ל 80-85 תלוי בתשובה לשאלה הזאת P:
כרגע אני שמתי לב שאני עולה איזה קילו בשבוע, אז בקצב הזה כשאני יהיה למשל 80 ואעשה חיטוב כמה שומן אני אעבד (ל 12-13% א.ש) 5, 10.. יותר ?
הייתי רוצה להיות 75 קילו אחרי החיטוב, אז השאלה עד כמה אני צריך להגיע במסה...

לפי דעתי תמשיך מאסה עד 80 קילו גג, לא יותר. ואז תחטב
כי אם אתה רוצה להגיע ל-85 לפני שתעשה איזה חיטוב באמצע אתה תגיע לשם על אחוז מאוד גבוה לדעתי

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי תמשיך מאסה עד 80 קילו גג, לא יותר. ואז תחטב
כי אם אתה רוצה להגיע ל-85 לפני שתעשה איזה חיטוב באמצע אתה תגיע לשם על אחוז מאוד גבוה לדעתי
אין לי בעיה מנטלית להיות בא.ש גבוה, אני כל החיים הייתי מאוד רזה, לא איכפת לי להיות לכמה זמן שמנמן :]

ונגיד מ 85 בחיטוב כמה לפי דעתך אני ירד ?

אני לא חושב שאתה 18, וקח בחשבון שתרד לא מעט נוזלים אחרי שבועיים שלושה. מה שכן הייתי מתחיל לקצץ קצת באוכל לכיוון עלייה של חצי קילו בשבוע.

למרות מה שחיים אמר (ואני מכבד את דעתו) , אתה נראה לי סביב ה16-17 א.ש

• פותח/ת השרשור
במקום פוסט חדש נשאל פה: באיזה מאמר כתוב שגבר במצב אידיאלי יכול לפתח 12 קילו שריר בשנה.
זה נוגע לרמת מתאמן מסוים ? בינוני או מתקדם ? או שזה נוגע גם למתחיל ? כי מתאמן מתחיל יכול לעלות 10-20 קילו תוך איזה חצי שנה, ובשנה אפילו יותר. ברור שהרבה מתוך זה שומן אבל נריאה לי בסופו של דבר הכמות שריר שיהיה אפשר לפתח בשנה תיהיה יותר מ 12 קילו לא ?
וכמו שאמרתי שאני מעלה בערך קילו בשבוע אז מה רק איזה 100-200 גרם מתוך זה זה שריר והשאר שומן ? אז באמת כדי לאכול פחות...

במקום פוסט חדש נשאל פה: באיזה מאמר כתוב שגבר במצב אידיאלי יכול לפתח 12 קילו שריר בשנה.
זה נוגע לרמת מתאמן מסוים ? בינוני או מתקדם ? או שזה נוגע גם למתחיל ? כי מתאמן מתחיל יכול לעלות 10-20 קילו תוך איזה חצי שנה, ובשנה אפילו יותר. ברור שהרבה מתוך זה שומן אבל נריאה לי בסופו של דבר הכמות שריר שיהיה אפשר לפתח בשנה תיהיה יותר מ 12 קילו לא ?
וכמו שאמרתי שאני מעלה בערך קילו בשבוע אז מה רק איזה 100-200 גרם מתוך זה זה שריר והשאר שומן ? אז באמת כדי לאכול פחות...

החישוב השכיח שעושים בדרך כלל הוא שאדם יכול לעלות כ-250 גרם שריר לשבוע בשבוע טוב. זה אומר שאם אתה לוקח עלייה של 500 גרם בשבוע (שריר+שומן+נוזלים), ב-52 שבועות אתה מגיע פחות או יותר ל-12 ק"ג שריר (ל-13, אבל קילו לפה קילו לשם).
זה כמובן חישוב תיאורטי וכנראה שלא מי יודע מה רלוונטי, בהרבה מקרים מתחילים מצליחים לעלות יותר בשלבים הראשונים, ומתקדמים היו מתים לעלות 250 גרם שריר לשבוע במשך שנה שלמה.

12 קילו שריר נראה קצת הזוי באמת,אבל הכל תלוי במצב התחלתי...נער בגיל ההתבגרות (בגיל 16-18) שהתחיל שחיף יכול באמת לעלות 12 ואני מאמין שאפילו יותר
אבל גבר שכבר שוקל 90 קילו אני בספק אם יעלה חצי מזה בשנה...כבר יש עליו הרבה שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית