הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 14 א"ש... עוד טיפה לחיטוב 😃

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
1.75
68.5 קילו
בחיטוב.. עד ה10 אחוז
פריסה

פרונט רפוי

צד רפוי

טרייספס

גב

באק דאבל בייספס

רגליים

מוסט מוסקיולר

סייד צ'סט

דאבל בייספס

יאללה ב66 קילו אני מפסיק בעז"ה
סליחה שיש פוזות שאני גרוע בהם

יש מצב לג'ינו בחזה בצד שמאל?

אתה לא תיראה טוב בים, פיספסת את האוטובוס...

תתחיל לתכנן איך להראות טוב בקיץ הבא בים

אתה תראה יותר טוב עם עוד 2 קילו במקום פחות, אבל כל הכבוד על המאמץ וההישג.

• פותח/ת השרשור
חלאס לבקר את ההחלטות שלי.
אני בחיטוב כי אני רוצה לחטב יש בעיה עם זה?
כן עוד 2 קילו זה משמעותי מאוד
וכן יש ג'ינו אבל אני מניח שזה יסתדר באחוז שומן נמוך.. רק בשביל זה אני יורד, לראות איך אני אראה באחוז שומן יותר נמוך.. הייתי שמן הרבה שנים ואני לא רוצה לבזבז עוד שנה שאני שמן, אז אני רוצה להיות רזה פעם אחת.

עדכון 68.2 קילו

ובלי זלזול בבקשה.. עשיתי שינוי עצום
ככה הייתי לפני חצי שנה:

עם מסת שריר כמו שיש לך, אתה לא תצליח להגיע ל-10% שומן, חבל על המאמץ..תעשה מסה תראה הרבה יותר חטוב.

10% בהחלט מטרה לא כל כך לעניין.
ועחי אם אתה כל כך מפאר את עצמך שעשית שינוי עצום ולא נותן לנו להביע דעה למה פתחת את האשכול הזה?

• פותח/ת השרשור
אתם מביעים דעה על מה שאני עושה, ולא נותנים עזרה איך להמשיך להגיע למטרה שלי

אבל מסבירים לך שהאפשרות שלך להגיע למטרה שאתה רוצה,בהתחשב במצב שלך כרגע,היא כמעט לא אפשרית!
שמת לב לזה?

מצטער לאכזב אבל החיטוב לא יעזור לחזה שלך. יש לך חוסר פרפורציה מלבד לג'ינו בין ימים לשמאל, רק ניתוח פלסטי יכול לסדר את זה וגם זה לא בטוח (תמיד יהיה לך חוסר פרפורציה מסויים). אתה צריך מנתח ממש טוב. מנגד, אני לא רואה למה זה כזה מפריע, זה לא ממש בולט, אבל אני מבין שזה עניין פסיכולוגי.

זה ממש לא 14 אחוז.. אתה יותר.. המסת שריר שלך מאוד נמוכה, לכן לא משנה כמה שתתחטב זה לא יראה מוצק..

אני מציע לך לחטב עוד קצת, ואז להתחיל מסה בצורה חכמה..וכדי שתפסיק לשבח ולפאר את עצמך,תלמד לקבל ביקורת אישית..

פעם הבאה תפציץ במסה ורק שאתה כבר נתקע במשקלים ושאתה רואה שיש עליך בשר אז תתחיל חיטוב.
זה נראה כאילו חברים שלך קראו לך שמן אז התחלת חיטוב בתחילת המסה

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שאני מר עולם
יש לי מספיק מסה בשביל לרדת ל10 אחוז שומן חלאס לנסות להוריד אותי מזה
אני מכיר ת'גוף שלי יותר טוב ממכם אני מניח, יש מספיק מסה.
ממש לא אכפת לי מה חברים שלי אומרים לי או לא אומרים לי, להפך אני מקבל רק ביקורות טובות

אז לך על זה אחי!
רק תעדכן בתוצאות,נשמח לדעת בסוף שטעינו!😉

יש לי הרגשה שמישהו מדריך אותך ושהוא, איך לומר בזהירות, לא הכי חכם בעולם.
אבל שיהיה לבריאות, תעדכן אותנו עוד חודשיים.

לא חשבתי שאני מר עולם
יש לי מספיק מסה בשביל לרדת ל10 אחוז שומן חלאס לנסות להוריד אותי מזה
אני מכיר ת'גוף שלי יותר טוב ממכם אני מניח, יש מספיק מסה.
ממש לא אכפת לי מה חברים שלי אומרים לי או לא אומרים לי, להפך אני מקבל רק ביקורות טובות

עדין.. גם אם תיהיה דוגמה על 10 אחוז... זה לא יראה 10 אחוז. בגלל שמסת השומן שלך גבוה יותר ממסת השריר.

תבין, שהחבר'ה כאן רוצים לטובתך האישית. אף אחד לא יורד עליך או מנסה למנוע ממך להשיג את המטרה. אני עדין ממליץ לך לחטב למקס' שאתה יכול, ואז להתחיל מסה.. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית