הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שאני חייב להבין לגבי SS

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
אם המטרה היא יותר היפרטרופיה מאשר כוח, אז למה לא לעשות SS אבל עם נפח יותר גבוה?
כמו למשל stronglift הזה שזה 5X5 ולא 3X5 וככה גם מנצלים את היכולת של להתאושש מאימון לאימון וגם גודלים יותר כי יש יותר נפח, אולי מתחזקים פחות, אבל הגדילה זה מה שחשוב לאלה שיותר מעוניינים בגדילה, למה לשלול את זה אם אף פעם אף אחד לא ניסה וזה הגיוני?

---------- התגובה התווספה ב 19:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:24 ----------

אם ממש קשה להתאושש ב-5 סטים אקרוס אפשר 4 סטים של אקרוס, אבל העיקר שיהיה יותר נפח ועדיין יהיה ניצול של היכולת להתאושש מאימון לאימון ולגדול יותר, הכוונה שלי אם מישהו לא הבין זה לעשות SS רק עם יותר סטים, האם זה יכול לפעול יותר לטובת ההיפרטרופיה כי זה יותר נפח? או שזה בלתי אפשרי להתאושש מאימונים כאלה? ועל סמך אתם אומרים אם אף אחד לא ניסה?

מעבר לעובדה שSS היא תוכנית מעולה להיפרטרופיה(טווח נמוך של חזרות עובד על סיבים אדומים בשריר שלהם יש פוטנציאל גדילה יותר גדול מלבנים), היא גם מקנה לך את הטכניקות של כל התרגילים המורכבים. להתחיל ישר מ5X5 או תוכניות אחרות יכול להיות רע אם אתה לא יודע לבצע את התרגילים נכון וגם יכול להיות שהתוכניות הללו יהיו לך קשות פסיכולוגית ופיזית(הגוף שלך לא יצליח להתאושש מהאימונים).

תעקוב אחרי הספר, להוסיף עוד סטים יהיה מיותר.

• פותח/ת השרשור
עזוב טכניקה, בהנחה שאני עושה טכניקה טוב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף עוד סט בכל התרגילים האם ההיפרטרופיה תהיה יותר טובה או לא?
בהנחה שאני ישן ואוכל טוב כמובן

נערך לאחרונה:
SS היא תכנית למתחילים ומתחילים ישיגו את השיפור הכי גדול במסת שריר וכוח מתכנית כוח כמו SS. היקף הנפח והעצימות ב-SS וההתקדמות המטורפת כל אימון ואימון היא המקסימום שאפשר לסחוט ממתאמן מתחיל.

למה להמציא את הגלגל
תעשה לפי הספר
SS תמצה אותה
5X5 ליניארית/טקסס
טקסס
5X5 גלן פנדלי

אחרי שתסיים את זה אתה מספיק גדול להתאמן איך שבא לך
אחרת אתה חלש קטן ומתעסק בקקה

• פותח/ת השרשור
בעיקרון מה הזמן הממוצע למתאמן שמתאמן בלי הפסקות כמו שצריך ונכון?
נגיד SS אני יודע שזה 3-4 חודשים
ואז נגיד עוד חודשיים חיטוב, כבר חצי שנה
כמה בערך זה הטקסס?

בין שנה לשנתיים תלוי מה אתה עושה חוץ מלהתאמן ובהנחה שהכל הולך כמו שתכננת
בן כמה אתה ?

• פותח/ת השרשור
ב-19.8 יהיה לי 17
אני כנראה יתגייס עד משהו כמו שנה וחצי פלוס מינוס, לא יודע בטח כי הצו ראשון שלי ב-14.9
בכל מקרה, כבר שנה וחצי שאני קורא על אימונים ומת להירשם כבר לחדר כושר, סוף סוף הצלחי להשיג את הממוצע ציונים שאמא שלי רוצה והיא תרשום אותי בשבוע שבועיים הקרובים (קודם צריך למצוא עבודה ולעבור חתונה של דוד.
בכל מקרה יש לי גנטיקה די טובה, רוב הילדים בשיכבה שלי שמתאמנים לא מאמינים לי שאני לא מתאמן, יש לי מבנה גוף רחב, אני לא ענק, אבל יש לי את זה.
ההיקף יד קר שלי הוא 33, הרגליים קטנות, אבל הרוחב שלי די רחב.
בכל מקרה, אני מקווה שעוד לפני פסח יהיו לי תוצאות מספיקות כדי שאני יהיה הבן הכי חזק בשיכבה שלי, בנתיים יש 5-6 ילדים שמתאמנים רציניוהם לא כאלה ענקיים, אני מקווה שאני אוכל לעבור אותם, זה יתן לי הרבה כיף, ברור שהמטרה הכי גדולה שלי היא כמה שיותר לגדול להתחזק באותה מידה, אבל שאנשים יראו את השינוי שלי ויגידו וואו
דרך אגב, חשבתי לשלוח הודעה פרטית למורה שלי לספורט ולהגיד לו ששנה הבאה אני מבקש לא להאמן באימונים ולהתאמן רק במבחנים, כי אני נרשם לחדר כושר וזה יפריע לי בהתאוששות, ושאני מבטיח שתהיה לי נוכחות כמה שיותר טובה, אני מקווה שיסכים, כי השיעורי ספורט האלה מעצבנים

---------- התגובה התווספה ב 20:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:58 ----------

מישהו?

חחחחחחחחחחחחח

סיפור יפה כתבת
אתה מרחיב ספרות ? או בחוג כתיבה יוצרת ?

WTF

כמו שעידן אמר, זה האפקט של גל הילדים בקיץ. מזל שיש תקופת מבחנים אחרת הייתי משתגע.

• פותח/ת השרשור
זאת הייתה תגובה בצחוק, אני אף פעם לא רב עם אנשים בפורומים כי זה דבר טמבל
הם הסתלבטו עליי וצחקו וסבבה זה הצחיק גם אותי כי באמת קלטתי שיצאתי ספרן בתגובה החופרת שלי
וכתבתי את זה בצחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית