D dan4151 משתמש מתחיל 6 0 נק' מוניטין: 0 0 6 0 23/6/11 #1 אם יש לי לחץ דם גבוה יש דברים שאסור לי לעשות? אני יודע שלא מומלץ משקולות אבל אני עדין מתאמן ועושה את כול התרגילים ומרגיש בסדר. לא מזמן התחלתי סקוואט ודדליפט ואחרי שאני עושה סקוואט בערך חצי שעה אחרי האימון יש כאב ראש זה קשור?
אם יש לי לחץ דם גבוה יש דברים שאסור לי לעשות? אני יודע שלא מומלץ משקולות אבל אני עדין מתאמן ועושה את כול התרגילים ומרגיש בסדר. לא מזמן התחלתי סקוואט ודדליפט ואחרי שאני עושה סקוואט בערך חצי שעה אחרי האימון יש כאב ראש זה קשור?
HaMBurGer משתמש קבוע 1,400 1 נק' מוניטין: 502 0 1,400 1 24/6/11 #2 שאל את הרופא שלך גם לי הייתה תקופה שאחרי דדליפט כבד ישר אחרי הסט היה לי סחרחורת וכזה ראיה לא ברורה, ולי בכלל יש לחץ דם בינוני- נמוך Upvote 0 Downvote
שאל את הרופא שלך גם לי הייתה תקופה שאחרי דדליפט כבד ישר אחרי הסט היה לי סחרחורת וכזה ראיה לא ברורה, ולי בכלל יש לחץ דם בינוני- נמוך
NIRAN משתמש פעיל 691 32 נק' מוניטין: 299 0 691 32 24/6/11 #3 אתה צריך להמנע מתרגילים שעלולים לגרום לתופעת וולסלוה, להמנע ממאמצים איזומטריים מאומצים ומתרגלים שהראש נמוך יחסית לגוף. Upvote 0 Downvote
אתה צריך להמנע מתרגילים שעלולים לגרום לתופעת וולסלוה, להמנע ממאמצים איזומטריים מאומצים ומתרגלים שהראש נמוך יחסית לגוף.