הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות כלליות בנושאי תזונה

• פותח/ת השרשור Rider
  • פורסם בתאריך

Rider

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי,

מאז שהתחלתי להתאמן אני אוכל המון ביצים (2 ליום), אני רואה פה תפריטים של 4 ו5 ביצים ליום, זה בכלל בריא? הרי משפיע ישירות על הכולסטרול,

האם מומלץ להשתמש באבקות או ויטמינים כלשהם להאצת גדילת השריר?

תודה,

.......

1 רוב האנשים שמפרסמים פה ביצים 4 ו5 ליום זה רק הלבן ויש הרבה מחקרים שאמרו כבר שאין קשר בין לאכול
5 ביצים או 2 לכמות הכולסטרול
2 אבקת חלבון לא תעשה אותך קולמן תוך שבוע וגם לא ויטמינים
זה רק תוספי תזונה משמע אתה לא מגיע לכמות הרצויה שאתה צריך לצרוך כמתאמן אז אתה קונה אותם זה כמו אוכל
רגילל

נערך לאחרונה:
מה זו התשובה המסריחה עם הכוכביות,

לשאלתך, למיטב ידיעתי אין שום בעיה באכילת ביצים (אם כבר אולי להיפך).

תיסוף של ויטמינים וחלבון יכול לעזור במצב של חסרים. שהוא מצב די שכיח.

היי,

מאז שהתחלתי להתאמן אני אוכל המון ביצים (2 ליום), אני רואה פה תפריטים של 4 ו5 ביצים ליום, זה בכלל בריא? הרי משפיע ישירות על הכולסטרול,

תודה,

1. 2 ביצם זה לא המון.
2. הכולסטרול שאתה אוכל מהווה בקושי 5% מרמת הכולסטרול בדם אז אין אם זה בעיה.
3. לא, אתה צריך לצרוך בערך 2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף שלך, לא משנה אם זה מאבקות, מבשר, מגבינה וכו'.
בקשר לויטמינים יש מאמר בפורטל, קרא אותו.

היי,

2 ביצים זה לא המון וזה בסדר גמור.
אם חסר לך חלבון, קלוריות ו\או ויטמינים אז אבקות (חלבון\גיינר) ותיסוף בויטמינים יעזור לך.

תודה,
עניתי בכחול 🙄

אין בעיה עם ביצים, אבל אם יש לך אפשרות, כדאי להעדיף אורגניות, יש לי מספר חברים שעבדו בלולים והם לא נוגעים בביצים רגילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית