הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר רעיונות להעמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
אתמול פעם ראשונה שהלכתי על העמסה מלוכלכת.. ככה זה היה נראה:

-100 גרם פתי בר וניל = 380 קלוריות
-סקופ אבקת חלבון = 120 קלוריות
-300 גרם (חבילה) ערגליות שוקולד = 1000 קלוריות~
-מיכל של 450 גרם בן אנ' ג'ריס lowfat גלידת שוקולד = 800 קלוריות
-חצי מיכל של גלידת וניל של שטראוס = 600 קלוריות
-ירקות מאודים בארוחת שישי = 200 קלוריות~
-אורז לבן בארוחת שישי (לא בדיוק יודע את הכמות, אכלתי איזה 20 כפות) = 600 קלוריות ~
-חצי כיכר לחם קל = 500 קלוריות
-ארטיק מגנום גולד = 350 קלוריות
-חצי גביע של טילון (מה שנשאר לחברה) = 100 קלוריות~
-טבלת שוקולד מריר 60% קקאו עם בוטנים = 600 קלוריות ~
-חבילת אוראו ממולא שוקולד = 750 קלוריות~

סה"כ 6,000-6,500 קלוריות - בחיים לא הכנסתי לעצמי כמות כזו של קלוריות שבעיקר רובם מסוכרים! מה שכן אני חייב לציין שהיום האירובי היה מארץ אחרת.. הגעתי לדופק 200 שהדופק המרבי שלי הוא 199 והרגשתי שאני עף. מי שרוצה ללכלכך בהעמסות הנ"ל הם רעיונות לא רעים, וטעימים רצח.. רק מה, לא משביעים 😃

אבל כיף בעיקר למי שאוהב מתוק והרבה 😃 (אקא שמנים לשעבר?)

עד כמה שאני זוכר במאמר היה רשום לבנות את העמסה בסכום של קלוריות של תחזוקה או קצת מעל התחזוקה, לא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מאמין שיום אחד פעם בשבועיים לא יהרוס שום דבר.. אלא אם כן אתה מרביץ 10K שבאמת אולי ישפיע קצת יותר על השומן בגוף אבל פחות מכך או מחצית מכך אני לא רואה סיבה שלא.. אם אתה שומר על תפריט הדוק כל השבוע בלי להסתכל ימינה שמאלה לא מפספס אימונים ויש לך משמעת עצמית אני לא רואה סיבה שלא להתפרע אחת לשבועיים ולאכול כל מה שבא לך מתי שבא לך וכמה שבא לך ועוד להמשיך לרדת במשקל.

טוב זה יעשה מבחינה פסיכולגית זה בטוח, פיזיולוגית זה יזעזע את הגוף וייתן פוש להורמונים כמו לפטין ובלוטת התריס להמשיך לעוד שבועיים של חיטוב עד ההעמסה הבאה.. נכון אפשר לעשות את זה נקי אבל הנפש לא פחות חשובה מהפיזיולוגיה, לדעתי.

עד כמה שאני זוכר במאמר היה רשום לבנות את העמסה בסכום של קלוריות של נייטלי או קצת מעל הנייטלי, לא?
ובאותו מאמר היה רשום גם שאפשר לעשות העמסות מלוכלכות בשביל לתת פוש פסיכולוגי.
בגלל ששניר עושה העמסות פעם בשבועיים, וצריך זריקת מוטיבציה אחרי שהוא יורד יפה כל שבוע, הוא הלך על העמסה מלוכלת, בין היתר לראות איך זה ישפיע על השקילה השבועית (וזה לא ישפיע, אם משהו ישאר זה רק נוזלים).
הוא עושה הרבה אירובי ואוכל בגירעון קלורי שלילי יחסית גדול. כבר ירד כ 5-6 ק"ג (10% מהמשקל שלו) ירידה נקייה מאוד.
תחשוב שאתה מרעיב את הגוף שלך במשך שבועיים, עושה 150-200 דקות אירובי בשבוע בעצימות יחסית גבוהה ועכשיו אכלת ביום אחד 6K קלוריות, מה אתה חושב שהגוף יעשה? יאגור הכל כשומן?

ובאותו מאמר היה רשום גם שאפשר לעשות העמסות מלוכלכות בשביל לתת פוש פסיכולוגי.
בגלל ששניר עושה העמסות פעם בשבועיים, וצריך זריקת מוטיבציה אחרי שהוא יורד יפה כל שבוע, הוא הלך על העמסה מלוכלת, בין היתר לראות איך זה ישפיע על השקילה השבועית (וזה לא ישפיע, אם משהו ישאר זה רק נוזלים).
הוא עושה הרבה אירובי ואוכל בגירעון קלורי שלילי יחסית גדול. כבר ירד כ 5-6 ק"ג (10% מהמשקל שלו) ירידה נקייה מאוד.
תחשוב שאתה מרעיב את הגוף שלך במשך שבועיים, עושה 150-200 דקות אירובי בשבוע בעצימות יחסית גבוהה ועכשיו אכלת ביום אחד 6K קלוריות, מה אתה חושב שהגוף יעשה? יאגור הכל כשומן?

כשאתה אומר את זה ככה אם כל הנתונים וכל משמסביב אז כן, אתה צודק 😃

טוב בוא אני ייתן לך רעיון יותר נכון מתכון להעמסה טעים מאוד
ואתה יכול לעשות אותו טעים עם פחממות טובות +חלבון
קוראים לו פנקיק:193ek:
כוס שיבלות שועל
כוס קמח מלא
סקופ חלבון עדיפות בטעם בננה
כוס חלב 1%
תמצית וניל
ברגע שאתה הופך תפנקיק במחבת אפשר לשים שוקלד ציפס
ממלוץ לשים בסוף מייפל ושוקלד שאתה אוהב
קיצורר אשש

היום לי יש העמסה 😃 אחרי כ10 ימים. פיצה דומינוס עם כל התוספות ועם 20 אחוז הנחה.

2 ליטר גלידה (היום ומחר) ועוגה מהיום הולדת של אמא. :hoel 3 פלטות שוקולד ולחם שלם פריך שמחכה לי מחר בבוקר.

כמה זמן בוצעה העלייה ל64 ק"ג?

ומה ההערכה של הא.ש הנוכחי?

למה קודם מעלים את מסת הגוף ורק לאחר מכן מורידים את א.ש,
במקום להגיע לאחוזי שומן ברצוניים ומשם עולים במסה ?

כמה זמן בוצעה העלייה ל64 ק"ג?

ומה ההערכה של הא.ש הנוכחי?
כל התהליך עם חודש-חודשיים של אימונים לא סדירים או כלל ללא אימונים לקח שנה. (עלייה מ 50 ק"ג ל 64 ק"ג ועכשיו הירידה של ה-6 ק"ג, מ 64 ק"ג ל 58 ק"ג).
כרגע באזור ה 12% (מקווה שלשניר לא אכפת שאני חושף את הנתונים האישיים שלו, אם יש בעיה שלח לי הודעה פרטית או מייל אני אמחק את התגובות שלי כאן).

למה קודם מעלים את מסת הגוף ורק לאחר מכן מורידים את א.ש,
במקום להגיע לאחוזי שומן ברצוניים ומשם עולים במסה ?

תלוי עם איזה % שומן אתה מתחיל. אם אתה על 20% שומן אז כדאי לך לחטב לאזור ה 12% ולהתחיל לעלות במסת השריר. אם אתה כבר 10-12% שומן אז זה זמן טוב לעלות במסת השריר (אלא אם אתה רוצה לחטב עוד). יש גם מצבים גבוליים כמו אנשים על 15-17% שומן שמתחילים לעלות במסת השריר, שזה גם בסדר אבל צריך לדעת איך לעשות את זה נכון. לפעמים יש מצבים שגם לאנשים ב 20% שומן יהיה כדאי לעלות במסת השריר (לדוגמה אחרי דיאטה ארוכה, עור עודף, דברים בסיגנון).

כי הוא היה שחיף לפניי הייעוץ.

ברור שכדאי לחטב לא.ש סביר לפני ביצוע העלייה במאסה. (אם מדובר באדם עם א.ש. גבוה)

כי הוא היה שחיף לפניי הייעוץ.

ברור שכדאי לחטב לא.ש סביר לפני ביצוע העלייה במאסה. (אם מדובר באדם עם א.ש. גבוה)

הבנתי תודה.
פשוט קראתי על עוד כמה וכמה מקרים שאנשים קודם העלו מסה , אבל זה טעות שלי כי לא לקחתי בחשבון את מצב הגוף הרזה הנוכחי שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית