הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש פה שלום לכולם תפריט תזונה שלי עלייה במסה תודה לעוזרים

elmahbaba

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אוקיי אז דבר ראשון אני בן 16 עלייה במסה התפריט
שוקל 70 קילו
176 ס"מ גובה BMR שלי עם פעילות כלשהיא 2200-2300
והנה התפריט:
ארוחת בוקר :
2 פרוסות לחם עם גבינה קוטג'
ש"ש30 ג'+קורנפלקס30 ג' + חלב 120ג'
ארוחות בביצפר :
1)ביצה קשה L + פיתה
ארוחה שיעור אחרי :
2) לחמניה+שניצל 90 ג'
ארוחת צהריים : אורז 200 ג'+ חזה עוף 120 ג'+ מלפפון בינוני
ארוחת ביניים (יום ללא מכון):
סלט ירקות (עגבניה מלפפון) + תפו"א מבושל בלי קליפה 110ג'+ פיתה + חומוס 35ג'
וכף שמן זית
ארוחה ביניים(ביום של אימון ):
מיד בסוף האימון שייק חלבון + סוכר ענבים 45ג'
ואחרי זה בבית טונה + קוטג' 45 ג' + פיתה / 3 פרוסות לחם

ארוחת ערב:
2 פרוסות לחם +גבינה לבנה 5% 35-40 ג'
ש"ש 50ג'+ קורנפלקס 50ג'( כמות יותר גדולה מארוחת הבוקר )
חלב 120ג'

טוב זהו זה התפריט כמויות של המזון לא רשמתי כי זה ממש הרבה אבל הנה הנתונים כמה הכל יוצא
ליום בלי אימון :
קלוריות :2914
חלבון:134
פחמימות:440
שומן :64 + שתי טבליות של אומגה 3 זה יצא לי בערך 68-69
ליום עם אימון :
קלוריות :3150
חלבון:165-170
פחמימות:450
שומן:68
איך התפריט? אשמח לעצות ולשינויים עבדתי עליו הרבה
רוב השומן ממקור בריא אם תשימו לב ואממ זהו 😃

נערך לאחרונה:
תרשום כמויות של כל דברים בגרמים או כוסות או כל קנה מידה כזה או אחר, אם חישבת קלוריות של זה בטח מדדת גם כמויות של המוצרים ולא הכנס רק "קורנפלקס" ופתאום קפצו לך 500 קלוריות על המסך.

• פותח/ת השרשור
תרשום כמויות של כל דברים בגרמים או כוסות או כל קנה מידה כזה או אחר, אם חישבת קלוריות של זה בטח מדדת גם כמויות של המוצרים ולא הכנס רק "קורנפלקס" ופתאום קפצו לך 500 קלוריות על המסך.
אני רשמתי לך למטה זה מעצבן להכניס כמויות זה הרבה באלגן כי אני צריך למדוד שוב
אבל אוקיי אני יכניס
עריכה : ערכתי תגובות בבקשה

נערך לאחרונה:
חומוס הייתי מחליף בטחינה ומביא עוד שומן כגון אבוקדו, שקדים, אגוזי מלך וכו' - חסר בתפריט.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד קצת מפחמימות ולהוסיף שומן
סה"כ תפריט טוב.
שומן אל תדאג יש 68-9 כי נאי לוקח גם אומגה 3 שזה גם שומן בריא
שקדים ואגוזי מלך אין לי :\ ואבוקדו אני אוכל מדי פעם בגלל זה לא יכולתי לרשום את זה כי זה לא כל יום

שומן אל תדאג יש 68-9 כי נאי לוקח גם אומגה 3 שזה גם שומן בריא
שקדים ואגוזי מלך אין לי :\ ואבוקדו אני אוכל מדי פעם בגלל זה לא יכולתי לרשום את זה כי זה לא כל יום

זה ממש מעט שומן בתפריט.

כואב כל פעם מחדש לראות את הדברים האלו. אין שום סיבה בעולם לרדת לרזולוציות כאלו - למה לנסות לעשות אופטימיזיציה על משהו שלא צריך? אתה רוצה לגדול? אל תתעסק במיקרו - אמנם אני לא מכיר אותך אבל אם אתה כאן כדי לשאול אני מניח וכנראה שגם צודק שאתה עוד לא ברמה שדברים כאלו צריכים להטריד אותך. תגדל עכשיו - וכשתסיים תדאג להשלכות בריאותיות. כל הפרטים הקטנים האלו יוצרים עומס מיותר שלא תורם למטרה שלך. הנה הצעה שלי לשיפור בוקר - 4-5 ביצים מקושקשות בפיתה עם שעועית וקצת ירק - מה שעושה לך טוב קצת אחר כך זרוק שיבולת שועל(כוס תעשה את העבודה) בננה, דבש/חמאת בוטנים טבעית חלב ואבקת חלבון אם יש לך לתוך בלנדר. גם טעים ויכול לסגור לך מעל 1000 קלוריות בקלות. צהריים - ארוחה בעייתית לרוב, עבודה או בית ספר במקרה של כמה חבר'ה כאן. לי אישית אין תשתית נוחה ואני מסתפק בפיתה או שתיים של טונה + חומוס ומה שבא לי באותו יום. ערב - תעשה לך מנהג ותכין סיר צ'ילי שיספיק ל-4 ימים בתחילת שבוע. יש המון מתכונים ברשת ואם אתה מעוניין אני אעלה לכאן משהו. גם נוח, גם טעים. אפשר בתור רוטב לאורז חום או פסטה. הסיכוי שתתמיד עם תפריט כזה גבוה פי כמה - והיתרונות שגלומים בהתעסקות בקקמייקה באמת לא משתלמת בסופו של יום. תרים כבד ותהנה מהאוכל- כל עוד אתה יכול בהצלחה

כואב כל פעם מחדש לראות את הדברים האלו. אין שום סיבה בעולם לרדת לרזולוציות כאלו - למה לנסות לעשות אופטימיזיציה על משהו שלא צריך? אתה רוצה לגדול? אל תתעסק במיקרו - אמנם אני לא מכיר אותך אבל אם אתה כאן כדי לשאול אני מניח וכנראה שגם צודק שאתה עוד לא ברמה שדברים כאלו צריכים להטריד אותך. תגדל עכשיו - וכשתסיים תדאג להשלכות בריאותיות. כל הפרטים הקטנים האלו יוצרים עומס מיותר שלא תורם למטרה שלך. הנה הצעה שלי לשיפור בוקר - 4-5 ביצים מקושקשות בפיתה עם שעועית וקצת ירק - מה שעושה לך טוב קצת אחר כך זרוק שיבולת שועל(כוס תעשה את העבודה) בננה, דבש/חמאת בוטנים טבעית חלב ואבקת חלבון אם יש לך לתוך בלנדר. גם טעים ויכול לסגור לך מעל 1000 קלוריות בקלות. צהריים - ארוחה בעייתית לרוב, עבודה או בית ספר במקרה של כמה חבר'ה כאן. לי אישית אין תשתית נוחה ואני מסתפק בפיתה או שתיים של טונה + חומוס ומה שבא לי באותו יום. ערב - תעשה לך מנהג ותכין סיר צ'ילי שיספיק ל-4 ימים בתחילת שבוע. יש המון מתכונים ברשת ואם אתה מעוניין אני אעלה לכאן משהו. גם נוח, גם טעים. אפשר בתור רוטב לאורז חום או פסטה. הסיכוי שתתמיד עם תפריט כזה גבוה פי כמה - והיתרונות שגלומים בהתעסקות בקקמייקה באמת לא משתלמת בסופו של יום. תרים כבד ותהנה מהאוכל- כל עוד אתה יכול בהצלחה
🙌

האמת קורן שמגיע לי 🤪
שכחתי את החלב - תטביע 2.5 - 3 ליטר חלב ביום
בשביל 4.5-5 שקל אתה מקבל 600 קלוריות ו 33 חלבון.
קשה להתווכח עם זה.
דבר אחרון - את הכמויות תתאים לפי התוצאות בשטח -
בעיות התאוששות מאימונים, חוסר התקדמות - תוסיף.
הצטברות שומן מהירה מדי לטעמך וכו.. - תקצץ.

האמת קורן שמגיע לי 🤪
שכחתי את החלב - תטביע 2.5 - 3 ליטר חלב ביום
בשביל 4.5-5 שקל אתה מקבל 600 קלוריות ו 33 חלבון.
קשה להתווכח עם זה.
דבר אחרון - את הכמויות תתאים לפי התוצאות בשטח -
בעיות התאוששות מאימונים, חוסר התקדמות - תוסיף.
הצטברות שומן מהירה מדי לטעמך וכו.. - תקצץ.
🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
אבל עדיין קיבלת 🙌 כי זה מאוד נכון.
שום דבר לא יותר טוב מאוכל חוץ מאוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית