הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך התייעצות איתכם

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך

ekoval

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-68
38
0
לפני שבוע סיימתי חיטוב של שלושה חודשים בו הורדתי 10 קילו. כרגע אני כבר שבוע בניטראלי ומתכנן להמשיך עם זה עוד שבוע אחד ואז לעבור למסה אך יש לי כמה בעיות.
קודם כל אני רוצה שתקופת המאסה תימשך בערך 10 חודשים עד סיום החורף ולכן אני לא רוצה לעלות במשקל יותר מדי מהר ולאגור הרבה נוזלים במיוחד עכשיו בקיץ.
האם ניתן להתחיל עכשיו מאסה על מאזן קלורי ניטרלי ולראות איך אני זורם עם זה ובעוד שבועיים להעלותבעוד מאה קלוריות וכן האלה?
עצות יתקבלו בברכה.

לפני שבוע סיימתי חיטוב של שלושה חודשים בו הורדתי 10 קילו. כרגע אני כבר שבוע בניטראלי ומתכנן להמשיך עם זה עוד שבוע אחד ואז לעבור למסה אך יש לי כמה בעיות.
קודם כל אני רוצה שתקופת המאסה תימשך בערך 10 חודשים עד סיום החורף ולכן אני לא רוצה לעלות במשקל יותר מדי מהר ולאגור הרבה נוזלים במיוחד עכשיו בקיץ.
האם ניתן להתחיל עכשיו מאסה על מאזן קלורי ניטרלי ולראות איך אני זורם עם זה ובעוד שבועיים להעלותבעוד מאה קלוריות וכן האלה?
עצות יתקבלו בברכה.

איך אתה יכול לעלות במסה במאזן קלורי נייטרלי? אתה יודע מה זה נייטרלי?
ואתה יכול לאכול לעשות מסה נקייה.. להיות כמו שאתה רוצה במאזן נייטרלי או מאזן חיובי של 100-200 קלוריות ואתה כמעט לא תעלה בשומן ותיראה אם יש התקדמות (אל תצפה לנפלאות כל עוד אתה לא אוכל 400-500 קלוריות מינימום מעל הנייטרלי אתה כמעט לא תיראה התקדמות)/
ותקרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז זה העניין, שאני מתכוון לעלות נקי מאוד עקב העובדה שאני מתכנן אתזה ל10 חודשים.
אז שוב השאלה האם 100-200 קלוריות מעל התחזוקה בהתחלה זה מספיק,וכשאראה שאנימ נתקע אז עוד פעם להוססף 100-200 ככה?

נערך לאחרונה:
אתה כמעט לא תתקדם ב100 קלוריות מעל התחזוקה תבין - בשביל לגדול צריך לאכול.. למה שלא פשוט תעשה מסה נקייה עד סוף הקיץ תישאר בערך על נייטרלי אם זה כל כך חשוב לך ואז תעשה מסה כמו בן אדם?

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר בקיץ עכשיו להעלות פחות קלוריות ולאחר מכן בחורף להעלות 500 קלוריות?

דבר ראשון קראת את המדריך?
דבר שני כן.. אם כל כך חשוב לך לא לעלות הרבה במשקל פשוט תישאר על נייטרלי או שתהיה במאזן חיובי של 100-200 קלוריות.. ואחרי בקיץ תעלה ל400-500 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית