הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן כושר בנה תכנית, היא טובה?

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
אתמול הייתי במכון כושר והמאמן בנה לי תכנית למתחילים והוא אמר שעוד חודש וחצי הוא ישנה לי אותה ויוסיף סקוואט וכל אלה
לחיצת רגליים 3X15
לחיצת חזה 3X15
מתח 3X15
כפיפת מרפק 3X15
כפיפות בטן 3X20
כפיפות בטן לאלכסון 2X15
עוד 2 מכשירים ששכחתי איך קוראים להם שעובדים אחד על האזור של הכתף 3X15 ואחד מרפק 3X15.
10 דקות קרוסטריינר (אליפטיקל)
20דקות הליכון (ריצה של 7.5-9 קמ"ש)
1.התכנית טובה?
2.הוא אמר לי לעשות קודם אנאירובי ואז אירובי וזה סתם עייף אותי מה לעשות?
3.אני במאזן קלורי שלילי כבר חצי שנה ועכשיו אני מתחיל את האימונים והוא אמר שכדאי לי להתחיל תקופת מסה עוד חודש וחצי אחרי שאני אתרגל למכשירים, אז בנתיים לאכול במצב תחוזקה?
תודה לעוזרים

התוכנית לא טובה
אתה צריך SS
אתה לא צריך להתרגל לאף מכשיר אלא לתרגל טכניקה בתרגילים המורכבים
אם אתה יוצא מחיטוב אז תעשה שבועיים ניטראלי ותעבור לחיובי
אירובי עושים אחרי אנאירובי

עוד שאלות?

• פותח/ת השרשור
כן תודה, אבל זה מה שהוא נתן לי מה אני אבוא אליו התוכנית שלך גרועה? הוא אמר שהוא יישנה לי את התוכנית עוד חודש וחצי. מה לעשות בינתיים? ואני הולך 3 פעמים בשבוע זה מספיק? אם אני אהיה בתקופת מסה עם המכשירים האלה יתפתחו לי שרירים או לחכות לתכנית החדשה שהוא יביא לי?

נערך לאחרונה:
כן תודה, אבל זה מה שהוא נתן לי מה אני אבוא אליו התוכנית שלך גרועה? הוא אמר שהוא יישנה לי את התוכנית עוד חודש וחצי. מה לעשות בינתיים? ואני הולך 3 פעמים בשבוע זה מספיק? אם אני אהיה בתקופת מסה עם המכשירים האלה יתפתחו לי שרירים או לחכות לתכנית החדשה שהוא יביא לי?

למה שתיתקע עם תכנית גרועה במשך חודש וחצי? תתחיל SS עכשיו. השרירים שלך יתפתחו מכל דבר כמעט כל עוד אתה תאכל מספיק כי אתה מתאמן מתחיל. זה לא אומר שאתה צריך להתאמן עם תכנית ליצנים.

• פותח/ת השרשור
אבל זאת פעם ראשונה שלי במכון וגם ככה הרגשתי שאני מקיא את החיים שלי, לא כדאי לחכות חודש וחצי ואז להגיד לו?

אין לך מה לדבר עם המאמן שלך, שום מדריך לא יגיד לך לעשות SS מהסיבה הפשוטה שהם גם לא מבינים בזה וגם לא למדו על זה.
בקיצור אם אתה מעוניין לעשות אותה אז פשוט תקרא את המאמרים ורק תוודא שאתה עושה את התרגילים נכון.

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא יכול לעשות אותה עכשיו, אמרתי לכם אני ממש חלש איבדתי טונה של מסת שריר בדיאטה שלי (אני שוקל 58.7) לא כדאי עוד חודש וחצי? גם עם התוכנית שהמאמן הביא לי אפשר לפתח שרירים? בימים שאני לא עושה כושר אני גם צריך להיות במאזן חיובי בתקופת מסה?

אתה יכול לחכות עוד חודש וחצי אם אין לך ברירה,אתה יכול לעלות במאסה עם התוכנית של המאמן שלך,היא פשוט פחות אפקטיבית מSS,אתה צריך לאכול אותו דבר גם בימי המנוחה.

מה זה חלש??? אתה לא חולה או משהו??? התכנית הזאת דווקא תיתן לך כח הרבה יותר מהר.
אם אתה במאסה אתה צריך להיות במאזן חיובי כל הזמן, גם בימים שאתה לא מתאמן.

• פותח/ת השרשור
תודה, דרך אגב אם התכנית לא טובה למה לא מלמדים אותם? ואני הולך בימים ראשון שלישי וחמישי זה בסדר?

כי זה אומר שהם עכשיו יצטרכו לשנות את כל חומר הלימוד שלהם וזה סתם עוד כסף בשבילהם, הם מעדיפים להיצמד למה שנח להם ויש עוד סיבות שאין לי מושג מה הן.
כן זה בסדר ללכת בימים האלה.

חברה אתם סתם עפים פעם ראשונה שלו בחדר כושר הוא בטח מפחד ללכת שם
ועוד בטח לעשות סקוואט אימון ראשון תתרגל להתאמן להגיע לחדר כושר להבין מי נגד מי
תקרא ותתקדם לתוכנית יותר טובה ימלצו לך פה בכיף

בעזהי"ת

יש כאן בדיון הזה הנחת יסוד שממש ממש לא מובנת מאליה אצלי: ונניח שיש לך מדריך כושר שכן יודע ללמד אותך לעשות סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס וכן הלאה כמו שצריך, ולא רק להדריך אותך ב-Starting Strength, אלא גם לתוכניות ההמשך. נניח. למה שהוא בדיוק יעשה כזה דבר? למה שהוא לא ידחוף איזה תוכנית של ליצנים, ולך לעזאזל?

בשביל מה? בשביל איזה עשרים וחמש ש"ח מסכנים לשעה שהוא מקבל?! ועוד כשהוא מכניס את עצמו לויכוחים עם הנהלת החדר כושר שנמצאת שם מעליו עם כל הסטראוטיפים הכי ליצניים שיש, ועכשיו תעקם כלפיו את האף כי הוא נותן למתאמנים לעשות סקוואט בלי סמית' מאשין - שזה נוראאאאאאא מסוכן, ודדליפט - שזה כבר בכלל פשע נגד האנושות?!

אי אפשר רק להיתלות כל הזמן באמירה שאין מדריכי כושר שיודעים מהחיים שלהם. אפשר למצוא כאלה, וגם אם לא בחדר הכושר הקרוב לביתך - אז בפורומים כאן ב-LBS כותבים לא מעט מדריכים שאפשר לקחת מהם אימונים פרטיים, והפעם אימון באמת רציני ולא כל מיני ליצני וינגייט עם טרה-באנדס ובוסו. השאלה אם אתה מוכן לשלם כמו שצריך בעד המוצר שאתה מקבל, או שכרגיל אצל מלא אנשים כאן במדינה, אתה גם רוצה המון תמורה, וגם לא לתת בעדה מחיר הולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית