הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים ונשים בהריון

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אישה שעברה הפלה טבעית(היא ילדה כבר), יכולה להתאמן כרגיל?

ואישה שמתכוות להיכנס להריון מאיזה חודש לא מומלץ להתאמן?

תודה

תודה

אני יכול להגיד לך שבמכון שאני מתאמן בו הייתה מדריכה אחת בהריון והיא התאמנה קבוע (אירובי) עד חודשיים בערך לפני הלידה ואתמול היא באה עם התינוק בריא ושלם 🤘

נערך לאחרונה:
אני יכול להגיד לך שבמכון שאני מתאמן בו הייתה מדריכה אחת בהריון והיא התאמנה (אירובי) עד חודשיים בערך לפני הלידה ואתמול היא באה עם התינוק בריא ושלם 🤘

אני יכול להגיד לך שבמכון שאני מתאמן בו הייתה מדריכה אחת עם שיער אדום והיא התאמנה, ופתאום היא הגיעה עם שיער בלונדיני.

לא הבנתי את הציניות..
כדי להסביר לך שהדוגמה שלך לא נכונה כי הדברים לא בהכרח קשורים אחד בשני הוא השתמש בדוגמא יותר קיצונית שדומה למה שאתה אמרת וקיווה שזה יהיה מספיק הסבר בשבילך. ;ssagsz

תודה

כדי להסביר לך שהדוגמה שלך לא נכונה כי הדברים לא בהכרח קשורים אחד בשני הוא השתמש בדוגמא יותר קיצונית שדומה למה שאתה אמרת וקיווה שזה יהיה מספיק הסבר בשבילך. ;ssagsz

כן באמת יצאתי טמבל בתשובה.
בקיצור מה שרציתי להגיד זה שאישה בהריון יכולה להתאמן במשך כל תקופת ההריון ואפילו מומלץ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית