הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין שעובד מיד?

שור אנבולי

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-13
11
0
בוקר טוב .

אתמול מישהו נתן לי לנסות חומר ששכחתי את שמו אבל אני יספר את ההשפעות.

אחרי 15 דקות בערך הרגשתי עיקצוצים בפנים ביידים ,הורידים שלי התרחבו פי 2 בערך והרגשתי שיש לי יותר כוח מברגיל על הפעם ראשונה שניסיתי את החומר.

הבחור אמר שזה ערבוב של קריאטין +קפאין +באטא אלנין שאין לי מושג מה זה +חומר שמרחיב ורידים.

סה"כ זה היה די נחמד אבל אם אני יקח את החומר הזה (לא יודע מה זה בכלל) והייתה לי בעיה עם סמים בעבר לא משווה אבל נראה לי שמשהו דיי דומה שם זה לא ידפוק אותי?

נערך לאחרונה:
jack3d
וזה לא קשור קריאטין שעובד מיד.. אמרת בעצמך יש בוא דברים כמו קפאין וכו', זה מוצר ליפני אימון שנותן לך אנרגיה.

נערך לאחרונה:
Magic Creatine אחלה מוצר הוא עושה קסמים ותוך יום אתה תרגיש את זה, כנס לאתר lies.com.
טוב ברצינות עכשיו אין קריאטין שעובד מיד.
הקריאטין המומלץ ביותר הוא Creatine monohydrate, לכל קריאטין לוקח זמן להיספח זה לא יבוא מיד, לוקח לזה שבוע או יותר (זה תלוי בבן אדם) ויכול להיות גם שלא תרגיש את זה.
כל שאר הפורמולות של קריאטין הם בזבוז של כסף.
אם אתה כל כך רוצה תנסה JACK3D יש עליו תגובות טובות אבל שוב לא על כולם זה עובד

אתה יכול גם לקנות קריאטין מונו ואת הרכיבים הפעילים (קפאין, בטא אלנין) בנפרד כדי לקבל את אותו האפקט.

ניסיון אישי הג'ק מעולה. עוזר לשרוד בזמני משבר בדיאטה.

אם אתה חושב שקריאטין משפיע אתה טועה.
אתה לא חושב שבתור מכור לשעבר אתה צריך לדעת טוב טוב מה אתה לוקח לפני שאתה לוקח?
ומה זה ידפוק?

jack3d וקפאין,ממש אחלה שילוב לטעמי ,בייחוד בימים שאין לך כל כך חשק להתאמן ואתה צריך איזה "פוש" .
לא יודע לגבי שיפור כוח ,אבל מבחינת מוטיבציה לי הוא נותן את התמורה המלאה.
מה שמבעס זה שצריך לעשות סייקלים של 3 ON 3 OFF אחרת אתה מתרגל להשפעה שלהם וזה כבר לא נותן לך את האפקט הממכר.

שלום לך.
-יש לך הנחה ייחודית על מוצרי אינטראקטיב בסך 10%.
הנחה שניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב בארץ!.
בין מוצרינו ישנם את הקריאטין הטהור והאיכותי קריאטין אינטראקטיב MICROPURE שזכה לתואר "גולד סקרין" על איכותו ונבדק במעבדות מהטובות ביותר שיש.

-בנוסף לקריאטין הטהור של אינטראקטיב יש את פורמולת הקריאטין של אינטראקטיב,קריאטין בלאסט 2.

למידע נוסף ולשובר ההנחה לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית