הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בזמן פציעה.

• פותח/ת השרשור kozi
  • פורסם בתאריך

kozi

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-33
32
0
שבוע שעבר נפצעתי לצערי (באזור האשכים) .. אחרי מאמץ בצבא. בכל מקרה הרופא אמר שזו כנראה וריקוצלה או בקע (קילה) אבל בדרגה קלה .

בכמה חודשים האחרונים הייתי בחיטוב כאשר בשבועיים האחרונים עברתי קצת לנטרלי בשביל הכיף וגם כי פחות או יותר השגתי את מבוקשי ( ירדתי לאזור ה11-12 א.ש) .

אני 1.88 ושוקל 83 קילו . בחיטוב ניזונתי ביום יום מ150 חלבון ,60-65 שומן והשאר פחמימה בין (150-200) . כאשר רצתי בין 3-4 פעמיים בשבוע בנוסף לאימוני כוח (3 פעמיים בשבוע).

שבוע הבא יש לי אולטרסאונד אשכים שיקבע את חומרת הפציעה ואת השלכותיה .בינתיים אני לא מתאמן בכלל. רק מקווה שזה לא ישבית אותי ליותר משבועיים.😵

אני לא רוצה להעלות באחוזי שומן ולהוריד מסת שריר(כן דיי ברור)..לכן מה לעשות? להשאר בשלילי או לעבור לנטרלי ?

בעיקרון אני חושב שכדי לך לקחת גלוטמין ולאכול טיפה יותר, יש לך גוף גדול, אני 1.68 שוקל 68.5 ואני אוכל משהו כמו 220 חלבון ביום בלי אימון בישביל לשמור על השרירים. אני חושב שאתה צריך לאכול משהו כמו 220 חלבון 270 פחמימות ולקחת גלוטמין שעוזר בתהליך של חיטוב בעיקרון גורם לשרירים להתפרק פחות...
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר בעצם להיות בנטרלי ולהגדיל את כמות החבון כדי שלא יתפרק? אני לא העלה א.ז?

בעיקרון אני חושב שכדי לך לקחת גלוטמין ולאכול טיפה יותר, יש לך גוף גדול, אני 1.68 שוקל 68.5 ואני אוכל משהו כמו 220 חלבון ביום בלי אימון בישביל לשמור על השרירים. אני חושב שאתה צריך לאכול משהו כמו 220 חלבון 270 פחמימות ולקחת גלוטמין שעוזר בתהליך של חיטוב בעיקרון גורם לשרירים להתפרק פחות...
בהצלחה 😃
מה אתה מדבר שטויות, במה בדיוק גלוטומין יעזור לו?
ולמה אתה אוכל כל כך הרבה חלבון ולמה אתה אומר לאחרים לאכול ככה?
לנושא .תנסה לשמור על נייטרלי וחלבון פי 2 מהמשקל וזהו זה מה שהייתי מציע לך

• פותח/ת השרשור
הקפצה ! !

טוב אז אחרי שבועיים רופא מומחה הגיע למסקנה שהאשך שלי אכל סיבוב אבל אין לא בקע ולא משהו בסגנון..
שורה תחתונה חוזר לאימונים בהדרגה ..

מסת שריר קצת ירדה מה אתם אומרים להתחיל מסה בקטנה ?

נערך לאחרונה:
אני ממליץ לחזור בהדרגתיות למשקלים הקודמים שלך, עם תפריט חיובי בצורה קלה ביותר (100~200 קלוריות מעל התחזוקה).

ברגע שתרגיש שחזרת לעצמך תתחיל מסה/חיטוב לפי דעתך.

אגב, עדי, בקצב הזה אתה בדרך לבאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית