הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ההבדלים בסקוואט בהגעה למקביל לשבירת מקביל

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
כולם אומרים שצריך לשבור מקביל, אך האם להגיע לבדיוק מקביל לרצפה זה מספיק טוב? איך מספר סנטימטרים בין מקביל לרצפה לקצת מתחת למקביל (אני לא מדבר על ATG אלה על שבירת מקביל קטנה בLB) עושים הבדל כזה גדול?
אם תוכלו להסביר מכל הצדדים (ביטחות, גדילה, כוח וכל אלה).
אני שואל כי הגב תחתון שלי וכל הטכניקה שלי ממש נדפקת כשאני עובר את המקביל אך כשאני מגיע למקביל בדיוק אין לי שום בעיה.

גם אם תוכלו להסביר לי איך לשפר את הטכניקה בעת שבירת מקביל?

זה מצב שבו ההאמסטרינג (שריר הירך האחורי) שלך נמצא במצב מקביל לרצפה.

לא. סקוואט מלא או שבירת מקביל היא הירידה למצב שבו מפרק הירך במותן ומפרק הברך יוצרים יוצרים קו המקביל לרצפה וכשהמותן יורדת מתחת לקו זה.

לפותח הנושא, אתה צריך יותר להתייחס למתיחת ההאמסטרינג כאשר אתה מנסה לשבור מקביל ב-LB מאשר לדאוג להבדלים בין מקביל או מתחת למקביל.

מתחילים לעלות כשהדרך למטה נגמרה (ולא לשחרר את ההאמס וליפול על התאומים). אתה תרגיש כבר לבד מתי זה קורה (תגיע לבאונס מהתחתית).

• פותח/ת השרשור
אני לא כלכך מרגיש שום מתיחה ובאונס. העלתי כבר סרטון לפורום WL אבל לא קבלתי כלכך תגובות
הנה קישור לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22560

ואת ההבדלים אני צריך בעיקר כדי להסביר למדריך למה צריך לשבור מקביל (הוא אומר שצריך לרדת עד המקביל בדיוק).

למה שתצטרך להסביר למדריך משהו? ועניתי לך על הסקוואט, אם מישהו היה חושב שיש צורך להוסיף משהו נוסף או לתקן את הביקורת שלי, הוא כנראה היה עושה זאת.

• פותח/ת השרשור
אני לא חייב להסביר לו אבל הוא מבין בכל הקטע הזה והוא מעוניין לדעת אם הוא טועה וזה. הוא גם ממש נחמד ועוזר באופן כללי.

כנראה הברכיים שלך גולשות ואתה לא יושב אחורה, לכן יש לך בעיה לרדת מתחת למקביל בטכניקה נכונה
תעלה סרטון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית