הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קליקים בברך ומן תחושה לא נעימה כזאת בברך לאחר סיום הסקוואטים היום

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
אחרי שסיימתי היום את הסקוואטים, והעליתי משקל אבל דווקא לא היה קשה, הלך טוב.
היו לי מן קליקים בברך ותחושה לא נעימה כזאת בברך (אף פעם זה לא קרה לי) לאחר סקוואטים היום זה היה אחה"צ וזה ממשיך עד עכשיו וזה ממש מציק, מה זה יכול להיות?

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

חח ואו הקליקים האלה מחרפנים.. זה קורה כל פעם שאני מעלה\מוריד את הברך או הולך.

תמיד שאני מתחיל תסקוואטים בחימום יש מלא קליקים בברכיים אם אני עושה לפני אופניים חימום אז פחות
ברגע שאני מעלה משקל ומסיים תסט שתיים של החימום זה נפסק

• פותח/ת השרשור
תמיד שאני מתחיל תסקוואטים בחימום יש מלא קליקים בברכיים אם אני עושה לפני אופניים חימום אז פחות
ברגע שאני מעלה משקל ומסיים תסט שתיים של החימום זה נפסק

אבל היה לי רק אחרי הסטים, זה התחיל שסיימתי את הסקוואטים, לא היה לי באמצע החזרות וזה לא מפסיק עד עכשיו זה מחרפן אותי זה אחד המציקים חח

נראה לי שממש כדי לך לנוח ולנסות משהו אחר במקום הסקוואטים, יכול להיות שזזה לך הברך מהמקום או שנוצרה לך דלקת קלה

• פותח/ת השרשור
איך הכאב מתבטא?ישבה עמידה מזיז תברך לצצדדים?

אני לא חושב, זה יותר כל פעם שאני מיישר את הרגל, מזיז אותה יש קליק וזה גורם לאי נוחות כזאת זה ממש מציק ושאני מקפל את הברך זה מתחיל קצת לכאוב, התחלתי קצת לצלוע האמת מהאי נוחות, זה יותר לא נעים ומציק מכואב.

נערך לאחרונה:
נראה לי שממש כדי לך לנוח ולנסות משהו אחר במקום הסקוואטים, יכול להיות שזזה לך הברך מהמקום או שנוצרה לך דלקת קלה

איך הברך יכולה לזוז מהמקום? ואיך אתה קובע דברים כאלה על בסיס קליקים? אתה אורתופד?

• פותח/ת השרשור
חבר אמר לי "מה אתה מצפה שתתחיל עכשיו לעבוד כבד והגוף והמפרקים שלך יקבלו את זה שמחה כאילו כלום? ברור שיהיו לך דברים כאלה בתקופה הזאת כי אתה רק עכשיו מתחיל לעבוד ככה"..
והוא צודק.. אבל אני לא מבין מה לעשות עכשיו, להתעלם מהכאב ולהמשיך להתאמן כרגיל, או לנוח כמה ימים, אני לא יודע אם זה סתם משהו או משהו שיכול להתפתח למשהו לא טוב כי אף פעם לא קרה לי לפני..

• פותח/ת השרשור
למה הוא צודק? מה הגיוני במה שהוא אמר?

לא יודע, זה נשמע לי הגיוני, חודש ראשון שאני עובד 5 חזרות, אז יכול להיות שהגוף לא רגיל ולא יגיב לזה רגיל בהתחלה.. + יכול להיות שהגזמתי בעלייה במשקלים אני לא יודע..
אני רק רוצה תשובה לאיך להמשיך עכשיו כי עוד לא הייתי במצב כזה..

הגוף באמת לא רגיל לזה והוא באמת יגיב לזה, ע"י חיזוק הרצועות, העצמות והשרירים כתוצאה מהעומס המתגבר. במקום להאשים את התכנית, את הסקוואט, או את הברכיים שלך תאשים את עצמך קודם. לא חשבת שייתכן ואתה עובד בטכניקה גרועה? תעלה סרטון. בלי סרטון אנחנו מדברים באוויר וימשיכו לשאול אותך אם הברכיים כואבות גם בישיבה מזרחית ולתהות אם הברכיים יצאו מהמקום, איך אפשר להחזיר אותן חזרה.

תעשה טובה לעצמך ולנו ותעלה סרטון של הסקוואט שלך.

תשמע קורה הרבה שמסקוואטים ריצות וכאלה הברכיים מקבלות קצת ולפעמים כואב
אבל אני לא יודע כמה כואב לך או לא יודע מה מקסימום תבדק אם זה לא עובר שמפריע לך ממש

• פותח/ת השרשור
הגוף באמת לא רגיל לזה והוא באמת יגיב לזה, ע"י חיזוק הרצועות, העצמות והשרירים כתוצאה מהעומס המתגבר. במקום להאשים את התכנית, את הסקוואט, או את הברכיים שלך תאשים את עצמך קודם. לא חשבת שייתכן ואתה עובד בטכניקה גרועה? תעלה סרטון. בלי סרטון אנחנו מדברים באוויר וימשיכו לשאול אותך אם הברכיים כואבות גם בישיבה מזרחית ולתהות אם הברכיים יצאו מהמקום, איך אפשר להחזיר אותן חזרה.

תעשה טובה לעצמך ולנו ותעלה סרטון של הסקוואט שלך.

לא האשמתי לא את התוכנית ולא את הברכיים, לא כתבתי כותרת "ואי איזה חרא תוכנית SS" או "איזה ברכיים מפגרות יש לי", כולה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה אז אני לא יודע אם להתעלם ולהמשיך מפה רגיל, לבדוק את זה, או פשוט לנוח לכן פתחתי את הפוסט, לקבל כיוון לאיך להמשיך.
ואם מחר אני יצליח לעשות סקוואטים אני יצלם ויעלה.

לא האשמתי לא את התוכנית ולא את הברכיים, לא כתבתי כותרת "ואי איזה חרא תוכנית SS" או "איזה ברכיים מפגרות יש לי", כולה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה אז אני לא יודע אם להתעלם ולהמשיך מפה רגיל, לבדוק את זה, או פשוט לנוח לכן פתחתי את הפוסט, לקבל כיוון לאיך להמשיך.
ואם מחר אני יצליח לעשות סקוואטים אני יצלם ויעלה.

תבין שלאף אחד אין שום מושג איך אתה מרגיש ומה כואב לך והאם בכלל אתה מגזים או לא. אי אפשר לעזור לך בצורה כזאת. גם לי וגם להרבה אחרים כאן יש לפעמים כאבי ברכיים רציניים, פציעות או דברים אחרים שקורים בגוף מאימון דפוק ושלל סיבות אחרות, ועדיין ממשיכים כרגיל.

אם אתה רוצה לטפל בבעיה שיש לך תן לנו משהו קונקרטי לעבוד איתו כמו סרטון.

• פותח/ת השרשור
תבין שלאף אחד אין שום מושג איך אתה מרגיש ומה כואב לך והאם בכלל אתה מגזים או לא. אי אפשר לעזור לך בצורה כזאת. גם לי וגם להרבה אחרים כאן יש לפעמים כאבי ברכיים רציניים, פציעות או דברים אחרים שקורים בגוף מאימון דפוק ושלל סיבות אחרות, ועדיין ממשיכים כרגיל.

אם אתה רוצה לטפל בבעיה שיש לך תן לנו משהו קונקרטי לעבוד איתו כמו סרטון.

טוב תודה, אם אני אוכל מחר לעשות סקוואטים אני יצלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית