אימונים ולימודים

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך

ekoval

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-68
38
0
שלום לכולם, רציתי לקבל כמה עצות מכם, בתקווה שיעזרו לי.
אתחיל בכך שאומר שאני בן 17 ואני נמצא בפיתוח הגוף כבר שנתיים. אני חייב לציין שמשנכסנתי לתחום הזה התאהבתי בו והפכתי מאוד עצלן ואדיש ביחס ללימודים בביה"ס(בעיקר למתמטיקה:suicide:), לא ציפיתי שזה יקרה כיוון שתמיד הייתי תלמיד מצטיין אך השנה התדרדרתי בתחום הלימודים מעבר לכל הציפיות שלי.
בשנה הבאה, או ליתר דיוק לאחר החופש הגדול בעוד חודשיים אני נכנס לקורס מתמטיקה של5 יחידות ופסיכומטרי, דבר שיגזול ממני 4 ימים בשבוע כיוון שהלימודים הם עד 10 בערב.
אני בכלל מקווה שאצליח להתאמן בהנחה ויהיה לי זמן.. או כוח..

השאלה שלי היא כיצד אתם מייעצים לי לשמור על מסת השריר שלי בתקופה העמוסה שקרבה לבוא??

בטעות פרסמתי בפורום תזונה, עמכם הסליחה.

נערך לאחרונה:
לאכול מספיק חלבון בתזונה היומית, לא להיות במאזן קלורי שלילי, להתאמן משקולות פעמיים בשבוע (תרגילים מורכבים בלבד: סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, מתח, פרס), אימון קצר של 40-45 דקות. כל זה יספיק לך לשמור על השריר.

מעבר לדברים שנאמרו ע"י משה ואני תומך בהם, אל תהסס למקם את הלימודים לפני האימונים בסדר העדיפויות שלך. הצלחה בלימודים תתן לך את החופש להתאמן (או לעשות כל דבר אחר) כשתהיה מבוגר יותר.
בהצלחה בבגרויות ובפסיכומטרי.

מעבר לדברים שנאמרו ע"י משה ואני תומך בהם, אל תהסס למקם את הלימודים לפני האימונים בסדר העדיפויות שלך. הצלחה בלימודים תתן לך את החופש להתאמן (או לעשות כל דבר אחר) כשתהיה מבוגר יותר.
בהצלחה בבגרויות ובפסיכומטרי.
מסכים ומחזק. לדעתי בזמן בגרויות אין סיבה לא למצוא 45 דקות, פעמיים בשבוע לעשות אימון אנאירובי בלבד. אם אנשים עם לימודים אקדמאים עמוסים מאוד עושים זאת, עם בגרויות בטח ובטח שאפשר לעשות זאת גם כן.

אני מאוד אוהב לצאת לאימון בתור הפסקה מהלימודים. אותי זה משחרר ומנקה את הראש, ונותן לי כוח בשביל לחזור ללמוד אחר כך.
אני מתאמן בספורט אירובי, אבל אני לא חושב שיש פה הבדל גדול. אם יש לך שעה פנויה ביום פעמיים שלוש בשבוע אין סיבה שלא תנצל את זה לאימון. רק אל תהפוך את זה לאובססיה, ותזכור שהלימודים חשובים, ובתקופת מבחנים אפשר להוריד קצת עומס אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית