הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת דדליפט

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אני בחיטוב כרגע ועושה 5*5 לינארי. הבעיה היא שהשילוב בין חיטוב לדדליפט עושה לי סחרחורות. אחרי כל סט של דד ליפט בתקופת החיטוב עם יותר מ 140 קילו אני רואה את כל החדר כושר מסתובב סביבי, וזה עוד לפני שהגעתי לשלב של הדל פחמימות. יש איזה תרגיל לתקופת החיטוב שיכול להחליף את הדדליפט באימון של יום שלישי?

תוריד משקל תעלה חזרות
מתח?
פאוור קלין?

דווקא מוזר לשמוע שדדליפט עושה סחרחורת מניסיון על עצמי ומהרבה אחרים אני יודע שסקוואט עושה אתזה,
כנראה קשור לעומס שמופעל עלייך.

• פותח/ת השרשור
תוריד משקל תעלה חזרות
מתח?
פאוור קלין?

דווקא מוזר לשמוע שדדליפט עושה סחרחורת מניסיון על עצמי ומהרבה אחרים אני יודע שסקוואט עושה אתזה,
כנראה קשור לעומס שמופעל עלייך.
נראה לי שאני אלך על המתח עם או בלי משקל.
לגבי הסחרחורות, יכול מאוד להיות שזה פסיכולוגי. לא יודע בדיוק מה הסיבה לסחרחורות אבל זה בא לי בחיטוב שהוא יחסית עם הרבה פחמימות (200+ גרם) ככה שזה באמת מוזר.

הסחרחורת זה תגובה טבעית של הגוף לתרגילים קשים-ספורט קשה,במיוחד כשאין אנרגיה (חיטוב)
בעיקרון רק אם אתה ממש חייב תחליף את הדדליפט

ולגבי המשקל במתח-תוסיף משקל במקרה הצורך

למה אתה מצפה בדיוק? אתה עושה חיטוב עם משקלים לא קלים וככה זה, קשה. אם לא בא לך ולא כיף אז תשנה מה שאתה רוצה שכדי שיהיה לך כיף.

אם האנשים הרציניים היו עוצרים כאן כשהם מקבלים סחרחורות...;maeq

• פותח/ת השרשור
למה אתה מצפה בדיוק? אתה עושה חיטוב עם משקלים לא קלים וככה זה, קשה. אם לא בא לך ולא כיף אז תשנה מה שאתה רוצה שכדי שיהיה לך כיף.

אם האנשים הרציניים היו עוצרים כאן כשהם מקבלים סחרחורות...;maeq
זה לא עניין של לא כיף וזאת לא סתם סחרחורת קלה. אחרי הסט אני מרגיש על סף עילפון אז למה פשוט לא להחליף תרגיל? למה לחכות שאני אתעלף שם בשביל להבין שעדיף להחליף תרגיל?

זה לא עניין של לא כיף וזאת לא סתם סחרחורת קלה. אחרי הסט אני מרגיש על סף עילפון אז למה פשוט לא להחליף תרגיל? למה לחכות שאני אתעלף שם בשביל להבין שעדיף להחליף תרגיל?

אז לך תחליף איך אתה רוצה שמישהו כאן ייעץ לך בעניין הזה? לאף אחד אין מושג מה אתה באמת מרגיש או לא ואם אתה מגזים וזה עניין פסיכולוגי או לא. תעשה מה שבא לך החלטה שלך.

גם אני מרגיש ככה בימים חלשים אחרי הסט הכבד בדדליפט או אחרי פאוורקלינים מהירים. החיים קשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית