ייעוץ בעיה בקושי מצליח להשלים את הערכים

• פותח/ת השרשור OrGeron
  • פורסם בתאריך

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
אני שוקל ככה 49 על 1.65
ואני צריך להשלים פחות או יותר 2400 קלוריות בשביל המסה אבל קשה לי מאוד להשלים אותם אני מגיע למצב שכבר לילה ונשאר לי 1000 קלוריות להשלים ואז אני איכשהו מגרד את זה מפרוסות לחם , אקטימל , משולשי גבינה וכאלה ..
את החלבון אין לי ממש בעיה להשלים רק את הקלוריות
איזה דברים טובים ובריאים לא סתם לאכול ג'אנק שאני יכול לאכול וזה הרבה קלוריות ??

עזוב את השטויות האלה אתה לא תגדל מפרוסת לחם ואקטימל. התזונה שלך צריכה להיות מבוססת ברובה על בשר (יותר בכיוון של חצי קילו בשר בקר מאשר שניצל) ביצים וירקות. אם אתה רואה שאתה לא מצליח לעלות במשקל ואתה לא מסוגל לאכול יותר תשתה חלב. מארק ריפטו ממליץ בSS על גלון של חלב ביום
קוד:
"A gallon of milk per day, added to the
regular diet at intervals throughout the day, will put weight on any skinny kid."
עבור רוב האנשים זה מוגזם, במיוחד אנשים שצריכים את זה כדי לעלות במשקל, אבל גם להתחיל עם חצי גלון (2 ליטר בערך) או אפילו פחות זה אחלה. וגם אם תאכל קצת ג'אנק (מקדונלדס וכד') לא יקרה כלום ואם זה מה שיעזור לך לעלות במשקל לך על זה.

נערך לאחרונה:
הדרך היחידה זה שייקים או גיינר (שלדעתי זה בזבוז כי אפשר להכין בבית הרבה יותר טעים)
ותכלס צרות של עשירים..

תבנה לעצמך תפריט מסודר , שבו אתה אוכל כל שעתיים , בלי סדר שום סיכוי שתצליח.
אתה מאוד רזה , כנראה שהגעת למשקל הזה כי אתה לא בן אדם רעב , ואני מכיר את זה כי גם אני כזה , אני יכול לא לאכול כמה שעות בלי להרגיש כלום.
בלי תפריט מסודר שכל הזמן אני יודע מה אני צריך לאכול , לא הייתי עולה בחיים.
המלצות:בשר , הרבה.
אורז , קוסקוס , פסטה - הרבה קלוריות.
שיבולת שועל - די מפוצ , אבל נותן הרהה קלוריות ויש בזה עוד דברים טובים.
אם קשה לך באופן קיצוני להתמודד עם תפריט , אז גיינר.

שום גיינר... אתה עכשיו מתחיל, וקשה לך לאכול הרבה, אחרי שבוע שתוכל פי 2 בארוחת צהריים יהיה לך קשה להציב גבולות ולא להשמין.

הייתי אומר שכל ההבדל בין מי ש״לא מצליח לאכול״ ומי שכן - זה להיות מסודר עם הארוחות.

גם אני שממש אין לי בעיה של רעב, אם אני לא מתכנן את הסדר ארוחות ודואג לאכול כל כמה שעות, אני מגיע ל10 בלילה וחסרות לי 1500 קלוריות שקשה לי לדחוף מאוכל רגיל.

צריך להסתכל על מושג שנקרא ״דחיסות אנרגטית״ - קלוריות פר יחידה משקל.

בקטגורית השומנים - אגוזים, חמאה, שמן זית, חמאת בוטנים, אבוקדו, טחינה
בקטגורית הפחמימות - תמרים, מיץ, ענבים, אורז (מפתיע, אני יודע), לחמים מסויימים, בננות

שיטה מאוד קלה זה לקנות בלנדר ולטחון מהמרכיבים הללו לתוך שייק.

לגבי חלב - אני מכיר ה-מ-ו-ן ליפטרים ששוקלים הרבה וצורכים כמות קלורית מטורפת, אף אחד מהם לא מתבסס על חלב בתור מקור קלוריות רציני, זה בלתי אפשרי לעכל (כמעט) כמו שצריך בכמויות גדולות. זה לחלוטין MEME של ריפטו.

מי שכתב לך שיבולת שועל כתב לך שטויות, יש בזה מלא סיבים תזונתיים ואתה תתפוצץ הרבה לפני שתצליח להגיע לכמות קלורית רצינית., גם גיינר לא חייב.

מה שאתה צריך זה חמאת בוטנים וטחינה גולמית (עם דבש אני אוהב באופן אישי) , אתה יכול לאכול נקי או על לחם או בשייק

עם חמאת בוטנים וטחינה גולמית אתה יכול להגיע לאלפי קלוריות בלי להתכוון בכלל.

עכשיו אם בא לך להקיא לך על חלב, אני פחות אוהב להקיא אז נזהר מחלב, אבל זה כבר עניין של העדפה אישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית