הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ WS4SB

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני רוצה מאוד להתחיל את התוכנית אבל יש לי בעיה- אין לי אפשרות לעשות BOX JUMPS מכיוון שאין לי שום כופסאות לעשות עליהם. יש למישהו רעיון במה אפשר להחליף את הקפיצות? (JUMP סקוואט סמוך קום ודומיהם?)

בוקס סקוואט דינאמי 8X2+ ספיד דדליפט 10X1 עם 60% כמו בווסטסייד המקורי כניסה כל דקה
הקפיצות לקופסאות צריכות לבוא בנוסף לדעתי

• פותח/ת השרשור
בוקס סקוואט דינאמי 8X2+ ספיד דדליפט 10X1 עם 60% כמו בווסטסייד המקורי כניסה כל דקה
הקפיצות לקופסאות צריכות לבוא בנוסף לדעתי

תראה מה כתבתי לך בפרטי. זה לא יפגע בהיתאוששות? (חוץ מזה שהמשקלי סקוואט ודדליפט שלי בקרשים, לא עשיתי חצי שנה לפחות אף אחד מהם)

נערך לאחרונה:
אם המשקלים שלך נמוכים התוכנית לא בשבילך ועדיך שתעשה SS או 5X5
אם אתה בוחר בתוכנית בוקס סקוואט וספיד דדליפט יתרמו לך יותר

התאוששות - תאכל יותר ותישן יותר

אולי שווה לך להוריד אימון פלג גוף תחתון אחד או לעשות בו רק סקוואט קל 70-805 ולעשות אימון קונדישנינג של הרבה ספרינטים קצרים או היל ספרינט, זה יתרום לך יותר לגיבושים/צבא

• פותח/ת השרשור
אם המשקלים שלך נמוכים התוכנית לא בשבילך ועדיך שתעשה SS או 5X5
אם אתה בוחר בתוכנית בוקס סקוואט וספיד דדליפט יתרמו לך יותר

התאוששות - תאכל יותר ותישן יותר

אולי שווה לך להוריד אימון פלג גוף תחתון אחד או לעשות בו רק סקוואט קל 70-805 ולעשות אימון קונדישנינג של הרבה ספרינטים קצרים או היל ספרינט, זה יתרום לך יותר לגיבושים/צבא

עשיתי SS והגעתי למשקלים רציניים יחסית ול140 סקוואט. היה לי OVER USE בברך מה שגרם להפסקה של סקוואטים לכמה חודשים טובים ואחריהם החלו האימונים ליום סיירות וסקואוטים כבדים פגעו בהתאוששות. אני עכשיו באמת בדילמה אם להתחיל את הליניארית או את WS4SB (נשמע שWS4SB יותר תשרת את האינטרסים שלי). מה אתה אומר על אימון כזה לפלג גוף תחתון (פעם או פעמיים בשבוע לדעתך?) סקוואט רגיל 3X5 (כל אימן נעלה משקל במתכונת SS), בוקס סקוואט 3X10 , ספיד דדליפט 10 סטים של 2 כמו שאמרת (?) ואם אני אמצא 6 סטים של 3-6 קפיצות לכופסא?

אתה יכול לעשות 2 אימוני FBW כמו אימון A B בליניארית
ולשלב עוד 2 אימוני קונדישנינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית