עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מי שלא נראה כמו רוני קולמן לא יכול להכין באדיבילדרים לתחרויות? כי זה בדיוק מה שאתה אומר.מה אתם מתרגשים?!
אם הייתם מכירים אותה אז הייתם מבינים שכולה חרטטה אחת גדולה !!!
ולמי שלא מכיר... תראו תמונות שלה בתחילת הדרך כשהיא הייתה עוד מתאמנת ותראו תמונות עכשויות שלה שמוכיחות שהעצות שלה שוות לתחת ולא סתם תחת אלא תחת גדול!!!
כאחד שלמד 4 שנים בחו"ל את נושא תזונת הספורט ותחומי האימון לנשים ולגברים אני רק רק יכול לומר לכם שהיא לא מבינה כלום מהחיים שלה וזה בא לידי ביטוי באיך שהיא נראית!!!
החכמה היא לא להעתיק מאמרים של אחרים אלא לבדוק את המשמעות שלהם ואם הם עובדים באמת.
הכי טוב זה לבדוק את זה על עצמך ולראות לאן זה מוביל - וברור שאת השטויות שהיא כותבת היא בדקה על עצמה והנה התוצאות:
משקל - כבד , אמצעי הגנה כנגד השמש - וילונות שיורדים מהחלק האחורי של היד, מעשיות - סנטר כפול ומבנה גוף מוכפל, אמצעי הגנה - איום על המתקרבים שתשב עליהם.
לא הייתי ממהר להאשים את השומן שלה בהמלצות שלה. היא הייתה יחסית חטובה ואתלטית בעבר וההמלצות שלה היו אותו דבר, לדוגמה:משה , אני יודע שזה כיף להכניס לי קטנות בכל פעם אבל...
תראה אותה לפני הפלצנות וההתנשאות ותראה אותה אחרי.
דוגמא אישית מאוד חשובה בקטע של מוטיבציה.
כשמישהו מאמן מפתחי גוף ויודע להדגים לתקן ולהסביר ולבנות אותו כמו שצריך זה מספיק לגמרי באימונים בנושא התזונה ובמיוחד כשפונים לאוכלוסיה עם משקל/שומן עודף הדוגמא האישית ויצירת מוטיבציה באמצעותה חשובה מאוד. - פה לא מדובר על המלצות שלה בלבד אלא דרך חיים שהיא מכתיבה ללקוחות/מתעניינים וזה קצת נראה תמוה איך מישהו מכתיב דרך חיים לאחר כשהוא לא חי את דרך החיים הנכונה. - זוהי דעתי האישית וכל מקרה לגופו כמובן.
You have been blocked by the owner of this video.
🤡
זה מונע ממני להוסיף תגובות אני עדיין יכול לצפות בסרטון.אני מצליח עדיין לראות כרגיל..