התזונאית האהובה מסבירה על חטיפי אנרגיה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
תגידו מה הקטע שהיא שמנה? דיאטנים לא אמורים ליישם את מה שהם לומדים על עצמם?
או שבגלל שהיא מיישמת היא שמנה? 🤡

זה הגיע כבר למצב שלא משנה מה היא תגיד לא יפתיע אותי.
אבל בכל מקרה, כמה Highlights:

"השומן מפריע לנו באמצע הספורט"
- תלוי בהרבה גורמים. איזה ספורט, כמה שומן, ועוד הרבה דברים. לקבוע את זה חד משמעית יהיה מגוחך.

"הסיבים התזונתיים שורפים קלוריות, מפריעים לנו, כי הם גורמים לגוף לעבוד חזק, ובזמן הספורט אנחנו רוצים שהשריר שבחרנו יעבוד ולא הקיבה"
- שמישהו בבקשה יסביר לתזונאית המדופלמת שלסיבים יש קלוריות. בנוסף תסבירו לה שאי אפשר לבחור איזה שריר יעבוד והקיבה תמיד "עובדת" גם אם אין בתוכה שום מזון.

"אנחנו לא נחפש יותר מידי חלבון.... גם החלבון נספג לאט..."
- וזה משנה, כי..?

"שלא יהיה יותר מ 5 גרם שומן לחטיף"
- נכון כי אם זה יותר מ 5% זה משמין.

"בארוחת ביניים אחוזי השומן עדיין ישארו נמוכים, לא יותר מ 5%, אני לא מחפשת ממתק"
- כי הגדרה של ממתק נמדדת לפי אחוזי השומן במוצר? ואם זה יהיה 20% נגדל עוד סנטר?

"מחפשת פחמימות שיהיו כמה שיותר מורכבים.... שהסוכר בפחמימות האלו יבואו מהפרי ולא מסוכר לבן שיוסיפו לי למוצר... פצפוצי אורז או שיבולת שועל שיתן ספיגה איטית"
- כן, ספיגה איטית, שחס וחלילה לא יעלה האינסולין. שלום, קוראים לי (hormone-sensitive lipase(HSL, נעים מאוד.

- שמישהו יסביר לתזונאית המדופלמת שפירות וסוכר לבן מורכבים מאותם המרכיבים רק בריכוזים שונים. סוכר לבן = פרוקטוז + גלוקוז (50/50), פירות = פרוקטוז + גלוקוז (ביחס משתנה, לרוב לטובת הפרוקטוז).

"לכן אם הייתי מגדירה כמות קלוריות, בין 60 ל 120 קלוריות לחטיף, זה מה שהייתי מכניסה לסדר היום, גם בתור חטיף לאימון וגם בתור ארוחת ביניים. אם יותר מזה, זה נראה לי בעייתי"
- כמו שאמרתי, מעודדת אנורקסיה.

מה אתם מתרגשים?!
אם הייתם מכירים אותה אז הייתם מבינים שכולה חרטטה אחת גדולה !!!
ולמי שלא מכיר... תראו תמונות שלה בתחילת הדרך כשהיא הייתה עוד מתאמנת ותראו תמונות עכשויות שלה שמוכיחות שהעצות שלה שוות לתחת ולא סתם תחת אלא תחת גדול!!!
כאחד שלמד 4 שנים בחו"ל את נושא תזונת הספורט ותחומי האימון לנשים ולגברים אני רק רק יכול לומר לכם שהיא לא מבינה כלום מהחיים שלה וזה בא לידי ביטוי באיך שהיא נראית!!!
החכמה היא לא להעתיק מאמרים של אחרים אלא לבדוק את המשמעות שלהם ואם הם עובדים באמת.
הכי טוב זה לבדוק את זה על עצמך ולראות לאן זה מוביל - וברור שאת השטויות שהיא כותבת היא בדקה על עצמה והנה התוצאות:
משקל - כבד , אמצעי הגנה כנגד השמש - וילונות שיורדים מהחלק האחורי של היד, מעשיות - סנטר כפול ומבנה גוף מוכפל, אמצעי הגנה - איום על המתקרבים שתשב עליהם.

מה אתם מתרגשים?!
אם הייתם מכירים אותה אז הייתם מבינים שכולה חרטטה אחת גדולה !!!
ולמי שלא מכיר... תראו תמונות שלה בתחילת הדרך כשהיא הייתה עוד מתאמנת ותראו תמונות עכשויות שלה שמוכיחות שהעצות שלה שוות לתחת ולא סתם תחת אלא תחת גדול!!!
כאחד שלמד 4 שנים בחו"ל את נושא תזונת הספורט ותחומי האימון לנשים ולגברים אני רק רק יכול לומר לכם שהיא לא מבינה כלום מהחיים שלה וזה בא לידי ביטוי באיך שהיא נראית!!!
החכמה היא לא להעתיק מאמרים של אחרים אלא לבדוק את המשמעות שלהם ואם הם עובדים באמת.
הכי טוב זה לבדוק את זה על עצמך ולראות לאן זה מוביל - וברור שאת השטויות שהיא כותבת היא בדקה על עצמה והנה התוצאות:
משקל - כבד , אמצעי הגנה כנגד השמש - וילונות שיורדים מהחלק האחורי של היד, מעשיות - סנטר כפול ומבנה גוף מוכפל, אמצעי הגנה - איום על המתקרבים שתשב עליהם.
אז מי שלא נראה כמו רוני קולמן לא יכול להכין באדיבילדרים לתחרויות? כי זה בדיוק מה שאתה אומר.
ראית פעם איך לייל, ריפטו וגלן נראים?
ידע לא קשור למראה. בתזונה זה לא תקף, באימונים זה אולי תקף יותר כי נדרש ניסיון בשטח ולעשות את כל הטעויות האפשרויות כדי לייעץ לאחר מכן לאחרים.

משה , אני יודע שזה כיף להכניס לי קטנות בכל פעם אבל...
תראה אותה לפני הפלצנות וההתנשאות ותראה אותה אחרי.
דוגמא אישית מאוד חשובה בקטע של מוטיבציה.
כשמישהו מאמן מפתחי גוף ויודע להדגים לתקן ולהסביר ולבנות אותו כמו שצריך זה מספיק לגמרי באימונים בנושא התזונה ובמיוחד כשפונים לאוכלוסיה עם משקל/שומן עודף הדוגמא האישית ויצירת מוטיבציה באמצעותה חשובה מאוד. - פה לא מדובר על המלצות שלה בלבד אלא דרך חיים שהיא מכתיבה ללקוחות/מתעניינים וזה קצת נראה תמוה איך מישהו מכתיב דרך חיים לאחר כשהוא לא חי את דרך החיים הנכונה. - זוהי דעתי האישית וכל מקרה לגופו כמובן.

משה , אני יודע שזה כיף להכניס לי קטנות בכל פעם אבל...
תראה אותה לפני הפלצנות וההתנשאות ותראה אותה אחרי.
דוגמא אישית מאוד חשובה בקטע של מוטיבציה.
כשמישהו מאמן מפתחי גוף ויודע להדגים לתקן ולהסביר ולבנות אותו כמו שצריך זה מספיק לגמרי באימונים בנושא התזונה ובמיוחד כשפונים לאוכלוסיה עם משקל/שומן עודף הדוגמא האישית ויצירת מוטיבציה באמצעותה חשובה מאוד. - פה לא מדובר על המלצות שלה בלבד אלא דרך חיים שהיא מכתיבה ללקוחות/מתעניינים וזה קצת נראה תמוה איך מישהו מכתיב דרך חיים לאחר כשהוא לא חי את דרך החיים הנכונה. - זוהי דעתי האישית וכל מקרה לגופו כמובן.
לא הייתי ממהר להאשים את השומן שלה בהמלצות שלה. היא הייתה יחסית חטובה ואתלטית בעבר וההמלצות שלה היו אותו דבר, לדוגמה:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...91994684_213549211996192_787542_5617723_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...21994701_213549211996192_787541_7390059_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...85328108_213549211996192_787539_3334242_n.jpg

בכל מקרה היא רק הולידה ילד לפני כמה חודשים, ככה שאני חושב שההשמנה נובעת מכך, היא לא הייתה ככה.

זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.זה נראה שזה מה שמלמדים אותן שם באוניברסיטה ומרגע קבלת התואר והלאה אין שום משמעות למחקרים חדשים.ראש בקיר

משה, ריפטו ס1ס! היה לו טוטאל 1600 פאונד לפני 20 שנה והיום הוא עדיין עושה 20 מתח ו-3 פלטות לעשירייה
גם אלן ארגון ומרטין ברקהן ס1סים, אפילו מאמן האוגרים פסקל ס1ס. מה שכן לייל אנורקס עם גוף של ילד בן 10 LOL

סה"כ ברור שזה לא אומר כלום
אבל זה עדיין קצת אירוני שמישהו שמתבכיין כל הזמן על % שומן באוכל וחלון הזדמנויות ומטיף שטויות עם תאוריות של לאכול כל 87.5 דקות למנוע קטבוליזם ו-20 קלוריות בארוחה ופחמימות חומות ואדומות ולבנות וסיבים סגולים הוא בעצמו FATASS.

"לא כל תנועה של שריר תגרום לגדילתו. אם אין עומס מספיק או התנגדות מינימאלית על השריר, לא תתרחש עליה בנפחו. העומס המינימאלי הדרוש, הוא לפחות 40% מהיכולת של השריר. איך יודעים מה הוא הסף המינימאלי של 40%? ניתן לקחת את האימון בחדר הכושר כדוגמה, עם דגש על כך שבכל סוג בפעילות תתרחש היפרטרופיה אם נדע להעמיס נכון על הגוף. בחדר כושר, אנו יכולים יחסית בקלות לקבוע מה הוא המשקל שמהווה 100% מהיכולת שלנו. בכל סוג של תרגיל ניתן לבדוק מה הוא המשקל אותו אנו יכולים להרים רק פעם אחת. מכיוון שחלק מהתרגילים קשים לביצוע, לא ננסה לקבוע את ה- 100% על ידי ניסוי התרגיל עד לשלבי עלפון מעומס. ניתן לקבוע באופן תיאורטי את ה- 100% על סמך עבודה במשקל אחר (שאל את המאמן, הוא אמור לדעת). לאחר שקבענו באופן תיאורטי או מעשי את המשקל שמהווה 100% (RM1), נוכל להסיק מהו המשקל המינימאלי איתו אנו צרכים לעבוד ( מעל 40%) על מנת ליצור גירוי בשריר לגדילה."

איזה יופי, אני יכול להרים 40% מה-1RM התאורטי (אסור להתאמץ ולמצוא את האמיתי) ועדיין לגדול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית