ייעוץ דל פחמימה

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך

ITZIKB

משתמש פעיל
934
3
נק' מוניטין:
541
934
3
אהלן חבר'ה
אני כבר משהו כמו חודשיים נמצא בדיאטה דלת פחמימה, אני רוצה לחזור למאסה מבלי לאכול פחמימות(חוץ מירקות כמובן), השאלה שלי עד כמה זה יהיה יעיל???
לצורך העניין במיונז יש המון קלוריות ואין לי בעיה לאכול הרבה מזה, אותו דבר לגבי אגוזים ובוטנים שגם בהם יש די הרבה קלוריות.
אתם אומרים שזה שווה ניסיון??? או שאני פשוט יחזור לאכול לחם,אורז וכו'.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שפחמימה לא באה לי בטוב כלכך, סתם עושה לי נפיחויות בבטן, אני מרגיש הרבה יותר בנח בלי זה.

אני לא יודע עד כמה זה יהיה אפקטיבי אם בכלל, פחמימה זה חשוב לא פחות חשוב משומן וחלבון, אישית לא ממליץ במסה על דבר כזה, אולי אם תעשה העמסות פעם בשבוע\שבועיים זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מבין בדל פחמימה בזמן מסה.

אני לא יודע עד כמה זה יהיה אפקטיבי אם בכלל, פחמימה זה חשוב לא פחות חשוב משומן וחלבון, אישית לא ממליץ במסה על דבר כזה, אולי אם תעשה העמסות פעם בשבוע\שבועיים זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מבין בדל פחמימה בזמן מסה.
דל פחמימה זה דבר מעולה גם למסה.

אם תתזמן פחמימת בעיקר לפני ואחרי אימון לצורך גירוי בלבד לא צריכה להיות שום בעיה בשאר הארוחות לשמור עליהן דלות פחמימה.

אני מאמין שאם האימונים שלך עצימים אתה כן צריך פחמימות במידה מסוימת. חוץ מזה(תקנו אותי אם אני טועה), במסה אתה רוצה לשמור על רמות אינסולין גבוהות ופחמימות גורמות להפרשת אינסולין.

http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחממות/
קרא את זה....

לא יודע מה להגיד לך אם זה מומלץ או לא, כי זה משתנה בין אדם לאדם+ המטרות שלך.
העליה כנראה תהיה "נקיה" הרבה יותר ממסה "מלוכלכת", יהיה לך יותר קשה לעלות במשקלי עבודה.

זה בעיקרון היתרון העיקרי של התכנית והחיסרון העיקרי של התכנית ( בתקופת המסה)

תחליט אתה אם זה מתאים לך, ואם כן, נסה את זה!

אם אתה מצליח להתאמן טוב (יחסית לעצמך עם פחמימות) עם מעט פחמימות אז לדעתי אין צורך להוסיף אותן. אני במקומך הייתי מנסה להתאמן בכל פעם עם כמות פחמימות שונה (לפרק זמן שאינו קצר מדי, שבוע למשל) ולהווכח בעצמי מתי אני מתפקד טוב יותר.
אצלי באופן אישי האימונים טובים יותר (משקלים גבוהים, התאוששות מהירה יחסית) כשאני אוכל הרבה פחמימות (לפחות 3 גר' לק"ג משקל גוף).

אתה זורק משהו לאויר, תסביר מה עומד מאחורי זה? איך חוסר פחמימה מוריד את חילוף החומרים?

אתה צריך פחממה , חבל תידפוק את חילוף החומרים

איך בדיוק נדפק חילוף החומרים?
עודפים יוצאים בכל מקרה מהגוף - זה לא בור ביוב בלי גבול!!!
בכללי ולהשכלתך הכללית - חילוף החומרים הוא בדיוק כמו תיבת הילוכים באוטו - העברת ממסר או תשדורת בין הקיבה לאיברים שונים בגוף בתיווך של המוח ולא משהו אחר!!!😵

אהלן חבר'ה
אני כבר משהו כמו חודשיים נמצא בדיאטה דלת פחמימה, אני רוצה לחזור למאסה מבלי לאכול פחמימות(חוץ מירקות כמובן), השאלה שלי עד כמה זה יהיה יעיל???
לצורך העניין במיונז יש המון קלוריות ואין לי בעיה לאכול הרבה מזה, אותו דבר לגבי אגוזים ובוטנים שגם בהם יש די הרבה קלוריות.
אתם אומרים שזה שווה ניסיון??? או שאני פשוט יחזור לאכול לחם,אורז וכו'.

מה אתה גנוב? מאסה זה רק לאכול טוב מה אתה אוכל ירקות חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית