הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Google+ פתוח להרשמה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
מי שמתעניין בזבל הזה, הוא פתוח להרשמה כמה פעמים ביום בשעות שונות.
כרגע זה פתוח:
https://plus.google.com

תהנו.
(זו מערכת כישלון, ככה שלא הייתי כל כך ממהר להירשם לשם, אין להם סיכוי נגד פייסבוק)

פייסבוק קיימת כבר כמה שנים טובות והיא עדיין מערכת כשלון. זה לא מונע מכל העולם ואשתו להשתמש בה.

אני לוחץ על הכנס (או sign in בכרום) וזה מחזיר אותי לדף הראשי וכותב keep me posted

נסה מחר באותן שעות, או שבשעות אחה"צ. לדעתי האישית חבל על המאמץ, זה נראה כרגע בזבוז זמן משווע.

אבל אבל אבל כל המגניבים פתחו שם חשבון. :(

במובן שCOLDFIRE הכי חכם מכולם והוא יודע יותר טוב מכולם מזה כישלון ומזה לא..

u-mad-u-jelly.jpg

פייסבוק קיימת כבר כמה שנים טובות והיא עדיין מערכת כשלון. זה לא מונע מכל העולם ואשתו להשתמש בה.
איך אתה מגדיר כישלון?
כי בפייסבוק יש כבר כמעט כל בנאדם שני, במיוחד בישראל כולם יושבים שעות מול הפייסבוק אז בוא תסביר לי איך היא נחשבת ככשלון

הפונקציונליות של המערכת היא כשלון, או במילים אחרות, אין כזו. מה זה קשור לכמות המשתמשים? אני יכול לחשוב על כמה גרסאות של מערכת הפעלה בשם ווינדוס שהן כשלון מוחלט מבחינת יכולת של מערכת הפעלה. ועם זאת, כמות משתמשים מטורפת.

גם רבע סקוואט זה כשלון, ועם זאת...

איזה דברים היית מחליף בפייסבוק ומה היית שם במקומם או מוסיף?

• פותח/ת השרשור
הפונקציונליות של המערכת היא כשלון, או במילים אחרות, אין כזו. מה זה קשור לכמות המשתמשים? אני יכול לחשוב על כמה גרסאות של מערכת הפעלה בשם ווינדוס שהן כשלון מוחלט מבחינת יכולת של מערכת הפעלה. ועם זאת, כמות משתמשים מטורפת.

Win 7>Mac

איך אתה מגדיר כישלון?
כי בפייסבוק יש כבר כמעט כל בנאדם שני, במיוחד בישראל כולם יושבים שעות מול הפייסבוק אז בוא תסביר לי איך היא נחשבת ככשלון

שימו לב שכמות האנשים המטורפת שיש שם זה רק חלק מההצלחה. הדבר המטורף יותר זה העצומות שהקהילה הזאת יוצרת כולל הפגנות ועד הפלת שלטונות. מה גם שכל עסק רציני הגיע גם לשם,כל מה שיש בערוץ 2- חדשות, תכניות כלכליות, הכל...

זה לא משנה כ"כ , כי אם תסתכל על העיקר - שכרגע היא מקום ראשון ומשאירה אבק ובלי שום אופציה לתחרות (כי בתכלס כולם מעדיפים "בית\קהילה אינטרנטי\ת" אחד ולא חמישים אתרים) ואף אחד לא חושב בכלל להתחיל להתחרות איתה עם קונספט דומה ,
בנוסף לעיניין שכרגע לכל עסק , לכל מקום, ואפילו הרשמות וכו' נעשות דרך הפייסבוק,
ו-בנוסף לעובדה שהיא רק במגמת עלייה - היא נחשבת להצלחה.
אולי היו יכולים להיות אתרים עם יותר פונקציות מוצלחות\שונות, אבל זה לא משנה כי היא כבשה את השוק בלי אופציה לתחרות.

---------- התגובה התווספה ב 00:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:01 ----------

מאיזה בחינה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית