הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Google+ פתוח להרשמה

זה לא משנה כ"כ , כי אם תסתכל על העיקר - שכרגע היא מקום ראשון ומשאירה אבק ובלי שום אופציה לתחרות (כי בתכלס כולם מעדיפים "בית\קהילה אינטרנטי\ת" אחד ולא חמישים אתרים) ואף אחד לא חושב בכלל להתחיל להתחרות איתה עם קונספט דומה ,
בנוסף לעיניין שכרגע לכל עסק , לכל מקום, ואפילו הרשמות וכו' נעשות דרך הפייסבוק,
ו-בנוסף לעובדה שהיא רק במגמת עלייה - היא נחשבת להצלחה.
אולי היו יכולים להיות אתרים עם יותר פונקציות מוצלחות\שונות, אבל זה לא משנה כי היא כבשה את השוק בלי אופציה לתחרות.

שוב, לא אמרתי שהחברה כשלון. די ברור שהחברה הצליחה בגדול. אני לא מרוצה מהמוצר עצמו.
לגבי התחרות עם גוגל, את זה נצטרך לחכות ולראות.

שוב, לא אמרתי שהחברה כשלון. די ברור שהחברה הצליחה בגדול. אני לא מרוצה מהמוצר עצמו.
לגבי התחרות עם גוגל, את זה נצטרך לחכות ולראות.

זו הצהרה די דרסטית כשהיא מגיעה מאדם חשוב כמותך. אבל אני בטוח שבפאלו אלטו יתנו לידיעה הזאת את כל תשומת הלב, כמשתמע מחומרת המצב.

• פותח/ת השרשור
Apple fan boys התעוררו, MAC זו מערכת למאותגרים טכנולוגית.

זו הצהרה די דרסטית כשהיא מגיעה מאדם חשוב כמותך. אבל אני בטוח שבפאלו אלטו יתנו לידיעה הזאת את כל תשומת הלב, כמשתמע מחומרת המצב.

לא חשובה כמו כל ההודעות שלך בפורום. אבל אני מתנחם בזה שאני לא בן אדם בן 60 עם יכולת חשיבה של ילד בן 6, כמוך.

leaveapplealonetoppromo.jpg

Apple fan boys התעוררו, MAC זו מערכת למאותגרים טכנולוגית.

במובן מסוים אתה צודק. לא צריך להבין כלום במערכת... היא פשוט עובדת - ללא קריסות, ללא וירוסים, בלי מסכים כחולים ולא צריך להתחיל לחפש פתרונות באינטרנט כל שני וחמישי כמו בוינדוס...

במובן מסוים אתה צודק. לא צריך להבין כלום במערכת... היא פשוט עובדת - ללא קריסות, ללא וירוסים, בלי מסכים כחולים ולא צריך להתחיל לחפש פתרונות באינטרנט כל שני וחמישי כמו בוינדוס...

כן אבל העדכון האחרון ל-10.6.8 דפק לי (ולחצי מהעולם) את ה-ipv4 ועכשיו אי אפשר לגלוש ברשתות אלחוטיות בלי קונצים.

הצלחתי להרשם לgoogle+ 👏 (עם הזמנה)
אם מישהו רוצה הזמנה שישלח לי את המייל שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית