הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוני שובר מקביל בפיג'מה SS

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
התחלתי לבצע בפעם הראשונה את התרגילים המורכבים ביום חמישי כדי לבדוק את ה-RM5 שלי והיום גם בדקתי את שאר התרגילים וגם צילמתי טכניקה. עד עכשיו התאמנתי חצי שנה בתכנית AB ללא תרגילים מורכבים בגלל שבהתחלה לא הייתי מודע להם ואחר כך שהתעניינתי יותר לא הייתה לי אפשרות במכון שהייתי בו ובשבוע הקודם עברתי למכון חדש ואין בעיה לבצע אותם.

נתונים התחלתיים:
משקל: 60
גובה: 183
אחוז שומן: לא ידוע

התכנית:
A:
Squat 3X5
Bench Press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Overhead Press 3X5
Pullups 3X5

משקלי עבודה התחלתיים (RM5):
Squat: 40
Deadlift: 40
Bench Press: 50
Pullups: 72
Overhead Press: 35

ביום שלישי, אימון הבא, אני אתחיל את התכנית ומשקלי העבודה יהיו 80% RM5.

מטרות:
להתחזק ולצבור מסה כמה שיותר מהר ובאופן עקבי. אין לי יעד לסיום התכנית, אבל אני שואף למצות אותה כמובן.

תזונה:
אשתדל להגיע לפחות ל: 120 גרם חלבון ו- 2500 קל' ביום ואעלה במידת הצורך.

תוספים:
אבקת חלבון מי גבינה אינטראקטיב
קונה בקרוב מולטי ויטמין ואומגה 3

בהצלחה! ;susss :hoel ✌️

• פותח/ת השרשור
אשכול עם סרטוני טכניקה שלי

---------- התגובה התווספה 12-07-2011 ב 20:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-07-2011 ב 21:09 ----------

week 1, day 1:

Squat: 5X20, 5X3X35
Overhead Press: 5X20, 5X3X30
Pullups: 5X3X60

אימון משעמם, פיציתי על כך בשני סניקרס 🤡 🚬🤪🚬

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא מאמין איך השקעתי היום לקנות אותם...! הלכתי לסופר חצי חינם ליד המכון חיפשתי ושאלתי איזה 5 דקות אף אחת לא יודעת שם מה זה.. ואז שאלתי אחת והיא אמרה שאין אז הלכתי לקניות השני (מרחק של קילומטר בערך) וקניתי 3 ב 10.

העלתי את הסקוואט מהיום לבדיקת טכניקה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23042

נערך לאחרונה:
אתה לא מאמין איך השקעתי היום לקנות אותם...! הלכתי לסופר חצי חינם ליד המכון חיפשתי ושאלתי איזה 5 דקות אף אחת לא יודעת שם מה זה.. ואז שאלתי אחת והיא אמרה שאין אז הלכתי לקניות השני (מרחק של קילומטר בערך) וקניתי 3 ב 10.

העלתי את הסקוואט מהיום לבדיקת טכניקה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23042

לא נורא עשית עוד קצת אירובי LOL

לגבי הטכניקה, תיראה מה cygnus הגיב, אתה כאילו מנסה לעשות LB אבל אתה ממקם את המוט כמו HB ואתה לא שברת מקביל כמעט באף חזרה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמינו או לא, אבל אתמול חזרתי עייף מהעבודה ואיכשהו נפלתי בבית וכאבה לי מאוד הברך. אני מקווה שלא יכאב לי במהלך היום ואלך לאימון.

• פותח/ת השרשור
week 1, day 2:

Squat: 5X20, 5X3X40
Bench Press: 5X30, 5X3X42.5
Deadlift: 5X1X40

ואני מודה שפמפמתי קצת בייספס וטרייספס בסוף 🤡

---------- התגובה התווספה 15-07-2011 ב 12:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-07-2011 ב 21:24 ----------

מדידת מ.ג שבועית היום בבוקר: 60.6 קילו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה משה.
אימון של אתמול

סקוואט 45kg 3x5 הטכניקה השתפרה
בנץ' פרס 55kg pr 5, 3, 4 בין הסט הראשון לשני כנראה לא חיכיתי מספיק ובסט האחרון הייתה לי יותר מוטיבציה הצלחתי לסגור 4.
דדליפט 60kg 1x5 קל.

• פותח/ת השרשור
אימון b-
סקוואט 50kg 3x5 pr מתחיל להיות קשה
מיליטרי פרס 35kg 3x5 קשה.. המון אומרים לי לעצור כשהמוט על החזה ולהתחיל מחדש ולא להעזר בתנופה מהחזרה הקודמת כי זה צ'יטינג... איך כדאי לעשות?
מתח 71.3kg 3x5 תוספת של 10 קילו למשקל גוף

לא הבנתי, לקחת תנופה מאיפה? תעלה סרטון כי לא הבנתי מה אתה אומר, בכל מקרה יפה שאתה עולה במשקלי עבודה אבל כשאני רואה את המשקלי התחלה שלך לפני כמעט חודש העלייה דיי איטית, למה זה?

• פותח/ת השרשור
אל תתייחס למשקלי עבודה ההתחלתיים בהודעה הראשית... לא באמת התחלתי אז את התכנית אני עשיתי הפסקה של למידת טכניקה ועכשיו חזרתי.

במילטרי פרס התכוונתי לבאונס (ככה קוראים לזה נכון?) כמו בסקוואט ששוברים מקביל ויש מתיחה ועולים בעזרת זה למעלה

• פותח/ת השרשור
אימון a-
סקוואט 55kg 3x5 כבר קשה לי.. טכניקה טובה גלשתי איזה 2 חזרות בטיפה עם הברכיים לא משהו רציני
בנץ' פרס 55kg 5 4 4 השלמתי ל 5 חזרות עם עזרה קטנה עם הספוטר.. סה"כ בסדר, מנסה להקשית גב יותר
דדליפט 65kg 3x5 עכשיו קלטתי שעשית 3 סטים יואוווו אני סחוט!! קיצר אבל טכניקה טובה והיה כבד ומעייף

סוף סוף מרגיש שזה אימון כוח !!

בפרס אתה אמור להיעזר בבאונס, זה בדיוק הסיבה שלא עוצרים בסקוואט בתחתית
רק בדדליפט אתה לא משתמש בבאונס

בהצלחה בתוכנית אחי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית