הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני חוזר עכשיו לאימונים?

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
הפסקתי להתאמן כי הייתה לי דלקת במרפק , חזרתי להתאמן היום אחרי ארבעה חודשים ~
בזמן הזה גיליתי שכנראה יש לי עקמת גב (בצו ראשון.. יהיה פרופיל סופי רק בשבוע הבא ואז אני ידע ב100% מה יש אם בכלל..)
אני רוצה להמשיך SS ובקטע של הסקוואט אין לי שום בעיה
הבעיות הן במשקלים של הבנצ' ומיליטרי , אני מפחד על המרפק שלי .. לא יודע מאיפה להתחיל ואם להעלות משקלים בקצב של התוכנית (אני מתכוון בשבועות הראשונים)
הבעיה השניה היא הדדליפט בהנחה ויש לי עקמת אם אני יעשה את התרגיל יש איזה שהיא סכנה לגב?
תודה לעוזרים .

זה תלוי בחומרת העקמת ובסוגה. אני הייתי נמנע מתרגילים שיכולים לסכן אותך עד שתקבל תשובות סופיות לבדיקות שעשית ותעשה. עדיף לחכות בסבלנות כמה שבועות מאשר לשלם ביוקר ולא להתאמן למשך זמן רב לאחר מכן.
בקשר לדלקת במרפק, האם לקחת כדורים? זריקות? ביקרת אצל אורטופד? מאיפה אתה יודע שזו דלקת? האם עשית צילום/אבחנה אחרת?

הגב משמש כמייצב בכל התרגילים בעיקר בתרגילים בהם אתה עומד הגב עובד חזק.
דרך קופת חולים תבקש הפניה לרופא ספורט ותתייעץ איתו לגבי המצב האורטופדי ובמקביל לעצימות האימונים.
אל תעשה טעויות שיעלו לך בבריאות - אתה עוד צעיר תשמור על עצמך!!!

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בחומרת העקמת ובסוגה. אני הייתי נמנע מתרגילים שיכולים לסכן אותך עד שתקבל תשובות סופיות לבדיקות שעשית ותעשה. עדיף לחכות בסבלנות כמה שבועות מאשר לשלם ביוקר ולא להתאמן למשך זמן רב לאחר מכן.
בקשר לדלקת במרפק, האם לקחת כדורים? זריקות? ביקרת אצל אורטופד? מאיפה אתה יודע שזו דלקת? האם עשית צילום/אבחנה אחרת?

התוצאות יגיעו בשבוע הבא אני אעדכן שיגיעו.
כןהייתי אצל אורטופד, לקחתי במשך 10 ימים כדורים,שמתי קרח בכל הימים האלה
תודה.

הגב משמש כמייצב בכל התרגילים בעיקר בתרגילים בהם אתה עומד הגב עובד חזק.
דרך קופת חולים תבקש הפניה לרופא ספורט ותתייעץ איתו לגבי המצב האורטופדי ובמקביל לעצימות האימונים.
אל תעשה טעויות שיעלו לך בבריאות - אתה עוד צעיר תשמור על עצמך!!!

תודה רבה. אני אעדכן שיהיו תוצאות

רק אל תעשה טעות ותלך לליצן שיגיד לך כמו הרבה רופאים שדדליפט - מוות!

בשביל זה המלצתי לו לפנות לרופא ספורט שאמור להבין עניין, אבל אם משהו לא ייראה לו תמיד אפשר לקבל חוות דעת שניה ושלישית וכן יש כאלה עם בעיות בגב שדדליפט=מוות אצלם!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית