הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"חוק החרם" אושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
לא נמאס לכם להעלות את הטיעון הזה של הנאצים ב-33??

לא. אבל אם אתה רוצה, אפשר להשוות את זה גם לעליית הפשיזם של מוסולני, גם הוא באמצעים דמוקרטיים. דמוקרטיה היא מערכת שנושכת את עצמה בתחת.

לא, הוא הופך ליותר לעוס עם הזמן. מבחינת נכונות, מלכתחילה הוא לא היה רלוונטי במיוחד למשהו שקורה בישראל.

לזה אני מתכוון. זה בדיוק מה שקורה בישראל? גם פה הנאצים בדרך לשלטון?

חלאס עם הסיסמאות שאפילו לא קרובות למציאות, נו. איפה הסכנה לדמוקרטיה הישראלית, עם כל החסרונות שלה?

אין פה שום ססמאות. החוק הנוכחי הוא דוגמא לכך. חוק נאמנות הוא דוגמא לכך. חוק גיוס חובה הוא דוגמא לכך. רוצה להמשיך?

חיים, המדינה לא תקבע, התובע (האזרח) צריך להוכיח את זה.

אלכס, איך החוק הזה מקרב אותנו לפשיזם? הריי אם אתה קורא לחרם של מוצרים ממפעל של אתיופים או משהו כזה (בגלל המוצא שלהם), יכולים לתבוע אותך אזרחית. מה ההבדל בין זה לבין לקרוא לחרם של מוצרים ממתנחלים? הם עדיין אזרחי המדינה (אתה יכול להגיד שגם בקשר לאתיופים זה פשיזם, אבל זה כבר קיים אז אין פה התקרבות).

ואם אתה חושב שהחוק הזה מקרב אותנו לפשיזם, אז ארה"ב כבר מזמן מדינה פשיסטית? שלא נדבר בכלל על אירופה הסוציאליסטית הזאת.

אלכס, איך החוק הזה מקרב אותנו לפשיזם? הריי אם אתה קורא לחרם של מוצרים ממפעל של אתיופים או משהו כזה (בגלל המוצא שלהם), יכולים לתבוע אותך אזרחית. מה ההבדל בין זה לבין לקרוא לחרם של מוצרים ממתנחלים? הם עדיין אזרחי המדינה (אתה יכול להגיד שגם בקשר לאתיופים זה פשיזם, אבל זה כבר קיים אז אין פה התקרבות).

ואם אתה חושב שהחוק הזה מקרב אותנו לפשיזם, אז ארה"ב כבר מזמן מדינה פשיסטית? שלא נדבר בכלל על אירופה הסוציאליסטית הזאת.

ואם המדינה היא התובעת? אתה לא יכול להיות כזה תמים, זה חוק שנועד לשרת את המדינה, לא את האזרח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4094343,00.html

מי תובע את החקירה, האזרחים או המדינה? המדינה היא זו שקובעת מהו חרם על בסיס לאומי והיא זו שתובעת. מרשים ביותר.

אגב, בהתאם לדברים שלך - גם כל קריאה להימנע מלקנות אצל ערבים אזרחי ישראל אסורה. רק שברור שמי ש"נהנה" מהחוק זה מתנחלים ולא ערבים.

וזה גם התשובה לאיך החוק מקרב אותנו לפשיזם.

דמוקרטיה - שני זאבים מתווכחים עם כבשה מה לאכול לארוחת ערב 😃
בכל מקרה, לאט לאט המדינה הזאת הופכת באמת למדינה שממנה הסבים וסבתות שלנו ברחו.

אלכס, איך החוק הזה מקרב אותנו לפשיזם? הריי אם אתה קורא לחרם של מוצרים ממפעל של אתיופים או משהו כזה (בגלל המוצא שלהם), יכולים לתבוע אותך אזרחית.

גם זה לא מצב תקין. כבר דיברנו על זה: http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=286830&postcount=1

זה שיש במדינה אלמנטים פשיסטים לא הופך אותה לכזו, אבל כן, גם ארה"ב כבר מזמן איבדו את הכיוון. הם כנראה שכחו למה הם נפרדו מבריטניה.

אין פה שום ססמאות. החוק הנוכחי הוא דוגמא לכך. חוק נאמנות הוא דוגמא לכך. חוק גיוס חובה הוא דוגמא לכך. רוצה להמשיך?
אם אתה מסכים או לא אם החוקים זה לא מה שיהפוך אותם לפאשיזם או לא. גיוס חובה זה חוק פאשיסטי?? ומה עם החובה לשלם מיסים? היא מציקה לי הרבה יותר מה-3 שנים במדים! גם זה פאשיזם?

בקיצור, אתה אומר אין פה שום סיסמאות, ואז ישר יורה שלוש כאלה. הדמוקרטיה בישראל חזקה מאד, מספיק להשוות לדמוקרטיות אחרות ולראות (חוק הפטריוט היה עובר פה??? או אולי גוואנטנמו???). יודע מה? מספיק לראות מה אזרחים עוינים (בפירוש!) יכולים לעשות פה במסגרת החוק, ולהשוות למקומות אחרים, כולל הדמוקרטים שביניהם.

אם אתה מסכים או לא אם החוקים זה לא מה שיהפוך אותם לפאשיזם או לא. גיוס חובה זה חוק פאשיסטי?? ומה עם החובה לשלם מיסים? היא מציקה לי הרבה יותר מה-3 שנים במדים! גם זה פאשיזם?

בקיצור, אתה אומר אין פה שום סיסמאות, ואז ישר יורה שלוש כאלה. הדמוקרטיה בישראל חזקה מאד, מספיק להשוות לדמוקרטיות אחרות ולראות (חוק הפטריוט היה עובר פה??? או אולי גוואנטנמו???). יודע מה? מספיק לראות מה אזרחים עוינים (בפירוש!) יכולים לעשות פה במסגרת החוק, ולהשוות למקומות אחרים, כולל הדמוקרטים שביניהם.

חוק גיוס חובה הוא פשיסטי, אני יודע שקשה לך להתמודד עם זה. וזה לא קשור בשום צורה לאם אני מסכים עם החוק או לא, זו כבר קפיצה לוגית שאתה עשית. יש לך עוד שאלות מבריקות?

חוק שמכריח אותך להקדיש את השנים האלו לצבא כדי לשרת את המדינה הוא חוק פאשיסטי, נקודה.

קראת את החוק בכלל? אף אחד לא אמר שאסור להחרים. אין שום איסור. אבל אם אתה מפרסם קריאה לחרם ובעקבות כך מישהו נפגע, מותר לו לתבוע אותך ולקבל פיצויים כי גרמת לאפלייה שלו.
דרך אגב, החוק האמריקאי יותר נוקשה בנושאים האלה (ע"ע Export Administration Act).
סה"כ זו אחלה הצעת חוק, בעיקר הקטע של המכרזים הממשלתיים.
כל חרם מישהו יכול להפגע.

חוק גיוס חובה הוא פשיסטי, אני יודע שקשה לך להתמודד עם זה. וזה לא קשור בשום צורה לאם אני מסכים עם החוק או לא, זו כבר קפיצה לוגית שאתה עשית. יש לך עוד שאלות מבריקות?
למה אתה תמיד צריך להגיב כמו טמבל? לא יכול לדבר כמו בנאדם???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית