הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"חוק החרם" אושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
תגיד אתה למה חוק גיוס חובה הוא פשיסטי, ונראה למה תשלום מיסים לא נופל להגדרה הזאת.

תגיד אתה למה חוק גיוס חובה הוא פשיסטי, ונראה למה תשלום מיסים לא נופל להגדרה הזאת.

במיוחד בשבילך אחי:

"המדינה כערך עליון - קיימים רצון לאומי ומטרות לאומיות שהמדינה דואגת לקיומם. לפיכך יש למדינה ערך מוסף מעל לערכם של הפרטים המרכיבים אותה. המדינה הפשיסטית היא מהות הכול והיא הדואגת גם לפרטים. לכן מותר לה לעשות הכול, למען העם. הפרטים במדינה מעניקים לה את חירותם מרצון. המדינה היא נצחית וכך גם משטרה הטוטליטרי דיקטטורי."

אחי!! חסכת לי להסתכל בויקיפדיה? אז בכל זאת, איך בדיוק הגזלה של חצי מהמשכורת שלי מתחמקת מההגדרה הזאת שהבאת? תעבור סעיף-סעיף ותראה איך זה מתאים.

אחי!! חסכת לי להסתכל בויקיפדיה? אז בכל זאת, איך בדיוק הגזלה של חצי מהמשכורת שלי מתחמקת מההגדרה הזאת שהבאת? תעבור סעיף-סעיף ותראה איך זה מתאים.

לא זה לא פשוש. במדינה פשיסטית אין לך כסף, אתה לא קיים בתור פרט. אתה והכסף שייכים למדינה כי המדינה יותר חשובה ממך. בדיוק הסיבה שבגללה אתה מחויב לשרת.
במקרה המדובר זה סממן סוציאליסטי. המדינה לוקחת לך כסף ועושה לו חלוקה מחדש כדי לספק שירותים לחברים שלך. זה אמנם חרא, אבל זה לא פשיזם.

סמנטיקה, קושקוש. גם פה אין לי כסף ששייך לי ורק לי ואני מרגיש כמו ארנק מהלך. כשמחר המדינה תחליט שבא לה לגזול לי עוד עשרה אחוז מהמשכורת, כי עוד אוכלוסיה החליטה שלא בא לה לעבוד, אני אמצא את עצמי עם עשרה אחוז פחות.
וגם במקרה של גיוס אפשר להגיד שהזמן שלי הוא משאב שהמדינה עושה לו חלוקה מחדש: 3 שנים לה, והשאר לי. זה אמנם חרא, אבל זה לא פשיזם.
ומה זה הפנינה הזאת "המדינה יותר חשובה ממך. בדיוק הסיבה שבגללה אתה מחויב לשרת"? אם מחר יחליטו שהפרט הוא הדבר היחיד שחשוב ויבטלו את הגיוס, רק המדינה תושמד, ולא אתה? אתה תשרוד איכשהוא?

לא יבטלו את הגיוס, יעשו צבא מקצועי. וזה לא רק הזמן שלך שהמדינה עושה לו חלוקה (והיא גם לא עושה לו חלוקה, גאון של אמא, היא פשוט לוקחת אותו), אלא החיים שלך. שולחים אותך למות בעד ארצנו. אם אתה לא רואה למה זה חוק פשיסטי אתה לא מבריק במיוחד.

סליחה שאני מתערב, אבל הקטע הוא שאנחנו במלחמה מתמדת עם הערבים ובגלל זה חייב להיות צבא חובה.
ברגע שיהיה שלום,אם יהיה (אבל על מי עובדים), לא יהיה שירות חובה ויהיה שירות מקצועי .
ובגלל זה , אני חושב, שזה דיי "טריקי" לענות על זה.
אבל אם מסתכלים מהצד ועל תקופת ההווה - אז כן זה נחשב חוק פשיסטי.
ברגע שהמדינה קובעת לך "שירות" שבו המטרה להגן על המדינה גם אם יהיה תשלום על בשרך - זה נחשב פשיסטי לחלוטין ואתה חייב להסכים JOE

כן, כן, אנחנו צבא עם, בלה בלה. אחרת אף אחד לא היה מתגייס והיינו מתים. בבקשה, כבר הכנתי תשובות לאנשים כמוך בעבר http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=250297&postcount=1.

ואם זה נעשה מבחירה זה לא פשיסטי. אולי כדאי להסתכל על ההגדרות של המושגים שאתם משתמשים בהם.

לא יבטלו את הגיוס, יעשו צבא מקצועי. וזה לא רק הזמן שלך שהמדינה עושה לו חלוקה (והיא גם לא עושה לו חלוקה, גאון של אמא, היא פשוט לוקחת אותו), אלא החיים שלך. שולחים אותך למות בעד ארצנו. אם אתה לא רואה למה זה חוק פשיסטי אתה לא מבריק במיוחד.
וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?
וזאת כן חלוקה, כשלוקחים לי שלוש שנים ומשאירים לי את השאר. במה זה שונה ממס הכנסה וביטוח לאומי שלוקחים לי חצי ומשאירים לי את השאר? אתה הרי כן מבריק במיוחד, לפחות לפי מה שאתה חושב, אז תסביר לי איפה ההבדל?

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------

ברגע שהמדינה קובעת לך "שירות" שבו המטרה להגן על המדינה גם אם יהיה תשלום על בשרך - זה נחשב פשיסטי לחלוטין ואתה חייב להסכים JOE
כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?

---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------

כן, כן, אנחנו צבא עם, בלה בלה. אחרת אף אחד לא היה מתגייס והיינו מתים. בבקשה, כבר הכנתי תשובות לאנשים כמוך בעבר http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=250297&postcount=1.
מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?

וואלה! נשלח מישהו אחר למות במקומנו! זה נראה לך כמו צעד נכון בכיוון הדמוקרטיה? ואם אף אחד לא היה מתגייס, מה אז, גאון של סבתא?
וזאת כן חלוקה, כשלוקחים לי שלוש שנים ומשאירים לי את השאר. במה זה שונה ממס הכנסה וביטוח לאומי שלוקחים לי חצי ומשאירים לי את השאר? אתה הרי כן מבריק במיוחד, לפחות לפי מה שאתה חושב, אז תסביר לי איפה ההבדל?

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------

כל דבר שהמדינה קובעת לי הוא פשיסטי בעיני, בלי ציניות. אבל מה לעשות שאין ברירה, ואי אפשר שכל אחד יעשה מה שבא לו, כי ככה אי אפשר לקיים מדינה?

---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:30 ----------

מדילוג מהיר על המגילה שצירפת אני מבין שממילא לא הרבה משרתים אז בוא נבטל את הצבא ואלה שממילא משרתים כלוחמים יהוו את הצבא המקצועי. ומה אם לא יבוא להם לשמש בשר תותחים?

אם כך, אם שלושה אנסים מחליטים שלילה אחד התחת שלך שלהם, זה גם חלוקה. להם יהיה אותו לילה אחד ולך כל שאר החיים.

ואם זה נעשה מבחירה זה לא פשיסטי. אולי כדאי להסתכל על ההגדרות של המושגים שאתם משתמשים בהם.
קודם כל, דבר יפה כמו שמדברים אליך.
מה הקטע שאתה קופץ פה בכל פוסט כמו ילד בן 8...
דבר שני, אני לא מתכוון ליקרוא עכשיו את מה שכתוב בבקובץ.
לך יש דעה אחת, לי אחרת - אני יכול לחיות עם זה.

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:43 ----------

אם כך, אם שלושה אנסים מחליטים שלילה אחד התחת שלך שלהם, זה גם חלוקה. להם יהיה אותו לילה אחד ולך כל שאר החיים.
למרות שאפשר למצוא דימיון , יש הבדל בין ממשלת המדינה והחוק לבין שלושה אנסים...

תשובה משעשעת מאוד. לך תקרא מה זה פשיזם ואחרי זה תחזור לפה. והמסקנה האחרונה שלך זה ה-highlight של הדיון. קשה להתמודד עם האמת, אני יודע.

קודם כל, דבר יפה כמו שמדברים אליך.
מה הקטע שאתה קופץ פה בכל פוסט כמו ילד בן 8...
דבר שני, אני לא מתכוון ליקרוא עכשיו את מה שכתוב בבקובץ.
לך יש דעה אחת, לי אחרת - אני יכול לחיות עם זה.

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:43 ----------

למרות שאפשר למצוא דימיון , יש הבדל בין ממשלת המדינה והחוק לבין שלושה אנסים...

ברור שאתה לא מתכון לקרוא. גם לך כמו ל JOE מפריע לראות את נתונים שסותרים את העמדה שלכם. באסה.

אם החלטת שגיוס חובה זה "חלוקה" אז גם אונס זה "חלוקה".
ומס הכנסה? באיזה אגף הפקידים שלו צריכים לשבת במעשיהו?

---------- התגובה התווספה ב 18:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:05 ----------

תשובה משעשעת מאוד. לך תקרא מה זה פשיזם ואחרי זה תחזור לפה. והמסקנה האחרונה שלך זה ה-highlight של הדיון. קשה להתמודד עם האמת, אני יודע.
לא קשה להתמודד, מעייף. זאת המילה.
ולא עם האמת.

צבא מקצועי זה לא אומר אלא בממילא משרתים יהוו צבא מקצועי.
צבא מקצועי זה כמו שחברה פרטית יש לה עובדים תמורת תשלום? מוכר לך הקטע הזה? אז ככה גם צבא מקצועי. ואני מבטיח לך שלא חסר ישראלים שילכו להיות לוחמים עבור משכורת יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית