הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"חוק החרם" אושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
עכשיו אני מבין למה צוחקים שאין אנשים ימניים עם שכל.

זה אולי נשמע לך מטורף, אבל אני אגלה לך סוד. יש גם היום אנשים שעושים את זה בשביל משכורת. קוראים להם שוטרים, אנשי קבע ומכבי אש.

ההבדל הוא לשמאלנים אין שכל כי הם הולכים אחריי שטויות ואחריי משפטים חסרי משמעות בלי ידע ובלי הבנה

לעומת אדם ימני שמבין עניין והולך על עובדות.

לך תתמוך במדינה ערבית בשם גנוב -פלשתינאי -שמטרתה היחידה היא השמדת מדינת היהודים היחידה בעולם
אם הייתה חכם היית ממליץ להעביר אותם לאחת מ26 המדינות המוסלמיות האחרות בעולם או ל22 המדינות הנוצריות שמוכנות לקבל אותם.
אם היית הגיוני הייתה מבין ששום מדינה לא רוצה אותם בגלל שהם ידועים כחיות ולא כבני אדם.
אם היית שומר על הפה שלך היית מבין שברגע זה נורו עלייך 4 קאסמים מעזה בזמן שישראל מעמיסה 60 טונות מכל טוב לעזה(מכל טוב זה מאורז וסוכר(שמייצרים ממנו פצצות-כימיה)
עד לפלזמות ומכוניות.

לך תעשה שיעורי בית-ילדון!📢

מה ההבדל בין איש צבא לסנדלר ברמה העקרונית? שניהם מקבלים תגמול תמורת עבודה. יש רק שתי דרכים שאנשים יכולים להחליף שירותים ביניהם, ברצון או בכפייה. אין דרך אחרת ששמעתי עלייה.
זין זה לא תגמול.

הייתי שואל איפה טעיתי, אבל אני חושש שאני לא אקבל תשובה נורמלית.

בוא נראה.

1. אמרתי שאני *מבין* למה אומרים שאין ימניים עם שכל, לא אמרתי שאני *מסכים* עם זה.
2. הסקת שאם אני לא שמאלני אז אני בהכרח ימני.
3. הסקת שאם אני לא ימני אז אני בהכרח שמאלני.

בוא נראה.

1. אמרתי שאני *מבין* למה אומרים שאין ימניים עם שכל, לא אמרתי שאני *מסכים* עם זה.
2. הסקת שאם אני לא שמאלני אז אני בהכרח ימני.
3. הסקת שאם אני לא ימני אז אני בהכרח שמאלני.
אלוהים. ציפיתי להטרלה הרבה יותר איכותית. אל תדאג, פשוש, אף אחד לא חושב שאתה באמת שמאלן. אני מתאר לעצמי מה היית עושה לערבים אם לא היו מפריעים לך עם דברים זוטרים כמו מוסר וחוק.

אגב, למה הפסקת להטריל את השרשור השני?

ההבדל הוא לשמאלנים אין שכל כי הם הולכים אחריי שטויות ואחריי משפטים חסרי משמעות בלי ידע ובלי הבנה

לעומת אדם ימני שמבין עניין והולך על עובדות.

לך תתמוך במדינה ערבית בשם גנוב -פלשתינאי -שמטרתה היחידה היא השמדת מדינת היהודים היחידה בעולם
אם הייתה חכם היית ממליץ להעביר אותם לאחת מ26 המדינות המוסלמיות האחרות בעולם או ל22 המדינות הנוצריות שמוכנות לקבל אותם.
אם היית הגיוני הייתה מבין ששום מדינה לא רוצה אותם בגלל שהם ידועים כחיות ולא כבני אדם.
אם היית שומר על הפה שלך היית מבין שברגע זה נורו עלייך 4 קאסמים מעזה בזמן שישראל מעמיסה 60 טונות מכל טוב לעזה(מכל טוב זה מאורז וסוכר(שמייצרים ממנו פצצות-כימיה)
עד לפלזמות ומכוניות.

לך תעשה שיעורי בית-ילדון!📢

איך מייצרים מאורז וסוכר פצצות-כימיה?
ומה זה "פצצות-כימיה"?

איך מייצרים מאורז וסוכר פצצות-כימיה?
ומה זה "פצצות-כימיה"?

תפתח אינטרנט ותחפש שמה איך המחבלים בעזה מכינים קסאמים ומה הראש נפץ מכיל בפצצות ה"made in home" שלהם. לוקחים כמה חומרים לא יציבים וסוכר (משהו שבעזה הם מקבלים בכמות) החומרים הלא יציבים יכולים להיות דשן כימי... או כל דבר אחר שהם מקבלים מאיתנו
ואם כמה שילובים של חומרים שונים אפשר ליצור פצצה קטנה.

אם הערבים היו חכמים ואמיצים יותר הם גם היו יכולים להכין פצצות גדולות יותר אבל אני בטוח שהם לא מעוניינים להרים את עזה באויר בטעות,ולא את עצמם זה בטוח.😵🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית