הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"חוק החרם" אושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
הצבא שלנו הוא אחד היעילים בעולם דווקא בגלל חוק גיוס חובה, במדינות אחרות שהצבא הוא רשות המפקד זורק איזה מילה לא במקום והחיילים אומרים ביי. פה יש משמעת נוקשה כמו שצריכה להיות לחיילים.

וואלה? שירתת בצבאות אחרים שאתה יודע את זה?

הצבא שלנו הוא אחד היעילים בעולם דווקא בגלל חוק גיוס חובה, במדינות אחרות שהצבא הוא רשות המפקד זורק איזה מילה לא במקום והחיילים אומרים ביי. פה יש משמעת נוקשה כמו שצריכה להיות לחיילים.

זה פשוט חייב להיות פוסט השנה.

צודק לגמרי, זה ידוע שלכל מי שמתגייס לצבא ארה"ב לדוגמא יש עוד אלפי אלטרנטיבות למקומות עבודה אבל הוא מעדיף לשרת בצבא כי הוא סוס לגמרי.

זה פשוט חייב להיות פוסט השנה.

זה שאתה נגד החוק לא אומר שאין לו יתרונות. ובמקום לנסות להוציא אותי הליצן בוא תענה לי ברצינות איפה הטעות שלי, למרות שכבר הבנתי שלענות ברצינות זה לא חלק מתרבות הדיון שלך.

בוא נגיד בעדינות שמה שאמרת עכשיו, זה כמו להגיד ששחור זה לבן ולבן זה שחור. אם לא הייתי יודע אחרת הייתי חושב שאתה ציני. פשוט תיארת את המצב בצורה הפוכה בדיוק

כל פאקינג דבר אתה מצליח להבין הפוך. איפה StarDust עם הלינקים שלו לויקי? תמצא לי לינק שמסביר את התנועה הזאת של יד שדופקת במצח בייאוש. או אולי את זאת: 😵

מההודעה הזו ברור שעוד לא הבנת את ההגדרות הקודמות שהבאתי משם. 😣

זה שאתה נגד החוק לא אומר שאין לו יתרונות. ובמקום לנסות להוציא אותי הליצן בוא תענה לי ברצינות איפה הטעות שלי, למרות שכבר הבנתי שלענות ברצינות זה לא חלק מתרבות הדיון שלך.

שירתת בצבא?

בצבא אחר החייל חוטף כדור בראש או משפט צבאי
פה כל חייל מתקשר לאמא שתסדר את הבעיות או לכרמלה מנשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית