הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עידכון מהאבא: נעמי בת 9, שוקלת 41 ק"ג וקבעה את שיא כל השיאים בסקוואט לגילה - 93 ק"ג!

מרשים מאוד!
אני מקווה שהיא תוכל להמשיך להתאמן בצורה מקצועית גם בגילאים מבוגרים יותר ולהשיג שם תוצאות מרשימות, ושלא יקרה כמו להרבה ספורטאים, והיא תפסיק בגלל פציעה, או סתם כי נמאס לה.

אוי נו, ממך לא ציפיתי.

אין לי שום דבר נגד ילדות שמתעסקות בפאוור ליפטינג, זה לגיטימי לכל אדם להתעסק במה שהוא רוצה, ולהתמודד עם ההשלכות איזה שלא יהיו.
פשוט אני תוהה לעצמי כמה מהרצון של הילדה הגיע ממנה וכמה מהשפעה של אביה.
ותסלחו לי אם אני טועה לגמרי והילדה פשוט נמשכת לפאוור ליפטינג.

אני הייתי כועס על ההורים שלי אם לדוגמה הם היו דוחפים אותי כל הילדות להתעסק בלימודים בצורה אובססיבית עד כדי מינימום פעילות חברתית ובכך מונעים ממני קישורים חברתיים הכרחיים, ובגלל זה 10 שנה אחרי אני לא יכול למצוא חברה.

אולי היא תמצא את עצמה 10 שנה אחרי מתקשה למצוא חבר ויהיה לה קשה להשלים עם ההשלכות האלה אם היא תחשוב שאביה דחף אותה להתעסק בפאוור ליפטינג.

אני מסיק מטענה שפאוור ליפטינג תחרותי מפתח גוף גברי ולא נשי, אם אני טועה אלף סליחות

אין לי שום דבר נגד ילדות שמתעסקות בפאוור ליפטינג, זה לגיטימי לכל אדם להתעסק במה שהוא רוצה, ולהתמודד עם ההשלכות איזה שלא יהיו.

אני הייתי כועס על ההורים שלי אם לדוגמה הם היו דוחפים אותי כל הילדות להתעסק בלימודים בצורה אובססיבית עד כדי מינימום פעילות חברתית ובכך מונעים ממני קישורים חברתיים הכרחיים, ובגלל זה 10 שנה אחרי אני לא יכול למצוא חברה.

אולי היא תמצא את עצמה 10 שנה אחרי מתקשה למצוא חבר ויהיה לה קשה להשלים עם ההשלכות האלה אם היא תחשוב שאביה דחף אותה להתעסק בפאוור ליפטינג.

אני מסיק מטענה שפאוור ליפטינג תחרותי מפתח גוף גברי ולא נשי, אם אני טועה אלף סליחות
צודק.
חוץ מזה זה לא כל כך קשה "להוריד" את המאסה שהיא תצבור בכך שהיא תפסיק להתאמן ותתחיל לטחון עד שהיא תשמין לסביבות ה 20%+ א.ש. ואז לחטב את הגוף. זה יכול להיות סתם תחביב, או כל דבר אחר. אבל אין ספק שזה יקח זמן לסדר את העניין של גוף הגברי שהיא תקבל.
יש כל כך הרבה בנות בעולם, אם נתחיל לבקר כל אחת 'שונה' הוויכוח לא יסתיים.

הייתי מסכים איתך אם הייתי יודע שהאבא באמת דוחף את הילדה בלי שהיא נהנית מזה. אבל לא אני ולא אתה יודעים את הסיפור, אז אין טעם לדבר על זה.

אתה טועה. איך הסקת את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית