נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קוראים לך במקרה יהוא בן חיים נכון?מעניין באיזה גיל היא תתחיל לשנוא את אבא שלה שהפך אותה ליצור
אוי נו, ממך לא ציפיתי.
צודק.אין לי שום דבר נגד ילדות שמתעסקות בפאוור ליפטינג, זה לגיטימי לכל אדם להתעסק במה שהוא רוצה, ולהתמודד עם ההשלכות איזה שלא יהיו.
פשוט אני תוהה לעצמי כמה מהרצון של הילדה הגיע ממנה וכמה מהשפעה של אביה.
ותסלחו לי אם אני טועה לגמרי והילדה פשוט נמשכת לפאוור ליפטינג.
אני הייתי כועס על ההורים שלי אם לדוגמה הם היו דוחפים אותי כל הילדות להתעסק בלימודים בצורה אובססיבית עד כדי מינימום פעילות חברתית ובכך מונעים ממני קישורים חברתיים הכרחיים, ובגלל זה 10 שנה אחרי אני לא יכול למצוא חברה.
אולי היא תמצא את עצמה 10 שנה אחרי מתקשה למצוא חבר ויהיה לה קשה להשלים עם ההשלכות האלה אם היא תחשוב שאביה דחף אותה להתעסק בפאוור ליפטינג.
אני מסיק מטענה שפאוור ליפטינג תחרותי מפתח גוף גברי ולא נשי, אם אני טועה אלף סליחות
אין לי שום דבר נגד ילדות שמתעסקות בפאוור ליפטינג, זה לגיטימי לכל אדם להתעסק במה שהוא רוצה, ולהתמודד עם ההשלכות איזה שלא יהיו.
פשוט אני תוהה לעצמי כמה מהרצון של הילדה הגיע ממנה וכמה מהשפעה של אביה.
ותסלחו לי אם אני טועה לגמרי והילדה פשוט נמשכת לפאוור ליפטינג.
אני הייתי כועס על ההורים שלי אם לדוגמה הם היו דוחפים אותי כל הילדות להתעסק בלימודים בצורה אובססיבית עד כדי מינימום פעילות חברתית ובכך מונעים ממני קישורים חברתיים הכרחיים, ובגלל זה 10 שנה אחרי אני לא יכול למצוא חברה.
אולי היא תמצא את עצמה 10 שנה אחרי מתקשה למצוא חבר ויהיה לה קשה להשלים עם ההשלכות האלה אם היא תחשוב שאביה דחף אותה להתעסק בפאוור ליפטינג.
אני מסיק מטענה שפאוור ליפטינג תחרותי מפתח גוף גברי ולא נשי, אם אני טועה אלף סליחות