הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי בעיה עם המאמנת במכון

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז התחלתי להתאמן לפני שבוע, ואני עושה SS, היום המאמנת באה אליי באמצע הסט של הסקוואט עם ה-50 קילו, ואומרת לי למה הגב שלי לא מאונך לרצפה, אמרתי לה כי ככה צריך כשעושים LB סקוואט והיא אומרת לי שאני ימשיך ככה אני לא יקום בבוקר יום אחד, אמרתי לה שאני יודע מה אני עושה ושאין לי זמן לשטויות האלה ושתעזוב אותי
היא אמרה לי סבבה אבל הזהרתי אותך
בקיצור צילמתי את הסט השלישי שלי כדי להיות בטוח שהכל בסדר.
אז בבקשה להגיב לי אם הטכניקה בסדר לפני שאני יעבור ל-HB כי המאמנת קצת גרמה לי לתהות לגבי הטכניקה שלי.
תודה רבה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להוציא אותם לצדדים יותר מזה, זה לא כזה קל..
אבל בעיקרון סקוואט בסדר?
אפשר לעלות משקלים בצורה נורמלית יותר? עם יותר אוכל כמובן..

המשקל הנוכחי כבד לך יחסית?
אם כן לי הייתה את אותה הבעיה-ידעתי שצריך להוציא את הברכיים אבל המשקל לא איפשר כי היה לי כבד והגעתי למשקל הזה בטכניקה לקויה(מבחינת ברכיים).
מה שאני אישית עשיתי,הורדתי את הסקוואט מ-100 ל-90 והפעם הקפדתי על כל הכללים,והגעתי שוב למשקל העבודה האחרון שלי רק עם טכניקה נכונה הפעם!

תנסה את זה,אל תמהר להוסיף משקל למוט כל עוד הטכניקה לא במיטבה!😃

• פותח/ת השרשור
זה 52.5 קילו, הוא די כבד לי אבל לא יודע אני מרגיש שאם היה לי ספוטר הייתי מסוגל ליותר, משהו פסיכולוגי שאני מפחד מכשל

---------- התגובה התווספה ב 11:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:12 ----------

בכל מקרה אולי אני יוריד באיזה 5 קילו ואני יתקן את הטכניקה ל-פרפקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית