הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש הבדל בין military בישיבה או בעמידה ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
אני עושה מידי פעם בישיבה. למה זה כזה חשוב לעשות בעמידה?

יכול להווצר נזק שעושים בישיבה???

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה חשבת? אף אחד לא ענה על השאלה שלך

במקרה ופיספסת ענו לי 2 אנשים.

---------- התגובה התווספה 13-07-2011 ב 00:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-07-2011 ב 23:38 ----------

אבל הסתובבתי קצת ביוטוב וראיתי שרוב האנשים עושים מיליטרי בישיבה ?
מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהצורות מישהו יכול לפרט ?

במקרה ופיספסת ענו לי 2 אנשים.

---------- התגובה התווספה 13-07-2011 ב 00:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-07-2011 ב 23:38 ----------

אבל הסתובבתי קצת ביוטוב וראיתי שרוב האנשים עושים מיליטרי בישיבה ?
מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהצורות מישהו יכול לפרט ?

ורוב האנשים עושים 4 תרגילים לבייסיפ בטענה שזה מבלבל את השריר, אז מה?

תראה איפה אתה יכול לשים יותר משקל ותגיד לנו

כשמציגים ויכוח אז צריך לומר על מה התווכחתם ככה תיתן לאנשים כיוון לעזור לך במציאת פיתרון.
בעמידה אתה מפעיל הרבה יותר שרירים שמסייעים לך גם בייצוב הגוף בו בזמן שבישיבה נהוג לבצע את הלחיצה לצורך בידוד של הכתפיים בעבודה בתרגיל.
ברור שהמומנט בעמידה גבוה יותר וכך תשיג עבודה עם משקל רב יותר.

כשמציגים ויכוח אז צריך לומר על מה התווכחתם ככה תיתן לאנשים כיוון לעזור לך במציאת פיתרון.
בעמידה אתה מפעיל הרבה יותר שרירים שמסייעים לך גם בייצוב הגוף בו בזמן שבישיבה נהוג לבצע את הלחיצה לצורך בידוד של הכתפיים בעבודה בתרגיל.

אז איך אתה מסביר את התגובה של vibryll?

מה בתגובה שלו - שהשמיים כחולים הוא צודק!!!
ושוב - תקרא היטב את התגובה הקודמת שלי כי ממנה תבין שבגדול עבודת שרירי היעד היא אותה העבודה בגדול אבל בישיבה מופעלים פחות שרירים שעוזרים לך ביציבה בעיקר
וכמובן לא נשכח את המומנט.

מה בתגובה שלו - שהשמיים כחולים הוא צודק!!!
ושוב - תקרא היטב את התגובה הקודמת שלי כי ממנה תבין שבגדול עבודת שרירי היעד היא אותה העבודה בגדול אבל בישיבה מופעלים פחות שרירים שעוזרים לך ביציבה בעיקר
וכמובן לא נשכח את המומנט.

חחחחח

נו פשוט הרחבת במילים מה שהגבתי תגובה מעליו...

ידעתי שיצוצו כאלה תגובות...
אז בוא תן לי פרשנות יותר משכנעת...
ואם הטענה שלי מוטעית אז בוא נראה אותך מרים אותו משקל ב2 התרגילים

שים לב שלא רשמתי שאתה טועה.
פשוט אם אתה כבר רושם משהו,תדאג לפרט קצת(מי מה מו ולמה) ולא רק לטעון משהו ברור מעליו שבישיבה פחות שרירים עובדים.

קאפיש?

בלי לנקוט עמדה מה יותר טוב, צריך לזכור שהעובדה שאתה מפעיל שרירים רבים יותר ויכול להרים משקל רב יותר לאו דווקא מראה על יעילות גדולה יותר, כי ממילא המשקל מתפרס על יותר שרירים ואין וודאות שהדלתא הקדמית (שהיא שריר המטרה של התרגיל) מקבלת עומס גדול יותר. לדוגמא, בפוש-פרס אפשר להרים הכי הרבה משקל, משמעותית יותר מסטריקט-פרס, וזה לא אומר שהוא תרגיל יעיל יותר.

שים לב שלא רשמתי שאתה טועה.
פשוט אם אתה כבר רושם משהו,תדאג לפרט קצת(מי מה מו ולמה) ולא רק לטעון משהו ברור מעליו שבישיבה פחות שרירים עובדים.

קאפיש?

נו אבל כמו שהתגובה שלך הייתה - שזה ברור מאליו כאילו ההסבר שלי... אז כמה כבר צריך לפרט ע כזאת שאלה??
אבל בסדר חפיף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית