הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד חרא

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
כי לשניצלים שאתה אוכל התייחסו יותר טוב כשהם היו חיים.

איפה אפשר למצוא את הסרטון דרך אגב? כשמפרסמים ככה תמונות נבחרות אפשר לעוות כל מיני דברים.
(לדוגמא: החייל נתן לחתול לאכול, החתול נתן באצבע שלו בטעות ביס והחייל בעט בו מתוך אינסטינקט)

יש הרבה מקרים של הכפשה לשווא באינטרנט.

---------- התגובה התווספה ב 10:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:00 ----------

ובכלל, כשזה מגיע לפגיעה בבני אדם מובן למה קיימת אמפטיה אבל למה בני אדם פיתחו רחמים כלפי יצורים כמו חתולים ולא כלפי ג'וקים נניח? איזה יתרון אבולוציוני יש בזה? :0

מה זה קשור ליתרון אבולציוני?
למה אני אוהד ג'טס ורן אוהד רייבנס? איזה יתרון אבולציוני יש לזה?
יש אנשים שמעדיפים ג'וקים על חתולים.

להיות אוהד של קבוצת ספורט מסויימת זה משהו נרכש לא מולד(כמובן שהצורך להיות משוייך לקבוצה הוא מולד והעלה את סיכויי ההשרדות של היחיד,בספורט הדבר הזה פשוט בא לידי ביטוי).

למה אותו חייל הולך להעצר/ נעצר(כפי שהבנתי מהתגובות שם) בעקבות זאת שהוא בעט בחתול, אבל לא היה נעצר אם היה דורך על ג'וק חף מפשע/לטאה (וגם לא הייתה קמה קבוצה עם המון בחורות שקוראות להרוג את החייל שסביר להניח שרובן כשמהלך להן ג'וק חף מפשע ברחבי הבית מפליקות בו עם כפכף או צורחות וקוראות למישהו שידרך עליו)? מי קבע שחיי החתול שויים יותר ומאיזה סיבה?

אני קורא לחוקק חוקים שיקבעו מה העונש על דריכה/התעללות/הרג של יצורים חיים שונים(אבל מפורט,היום בחוק "התעללות בבעלי חיים" זה משהו כללי ככל שאני יודע ואולי אני טועה) וגם באילו מקרים אני אוכל לתבוע את מי שמפרסם ברבים תמונות שלי בפייסבוק דורך על יצור חי כלשהו, מציג אותי באור רע ומכפיש את שמי. (וגם את הנימוקים לכל החלטה, זה יכול להיות מאוד מבדר).

נערך לאחרונה:
וואי אני ראיתי תקבוצה המסריחה הזאת בפייסבוק ואני מקווה שיתבעו לה ת'תחת.
היא לוקחת את החוק לידיים שלה ומפרסמת את הטלפון,תמונות,אחים אחיות והורים, וכתובת ועוד של כאלה שעשו משהו שפגע בחתולים (שלא תבין לא נכון, אני נגד אלימות בבעלי חיים) אבל למה היא חושבת שהיא יכולה לעשות דבר כזה? שתפעל כמו בנאדם נוראמלי ותפנה לחוק עם התמונות,הוכחות ויעשו מה שיעשו, אבל היא מתמקדת באנשים בודדים בני 13 אפילו שסתם משחקים אותה "גברים" בפייסבוק ואומרים שהם ירצחו חתולים - ומפרסמת את הפרטים שלהם.

גם כולם הולכים אחריה בעמוד המסריח הזה, ומי שלא - מפרסמת את הפרטים גם שלו וישר מתחיל מסע הטרדות לכל המשפחה מקבוצה של היפים.
מי אמר , ומאיפה ההוכחות שזה הבנאדם הנכון? היא יכולה לקחת תמונה של מישהו שלא קשור לדברים כאלה וכולם ילכו אחריה בלי שום בסיס.
בקיצור - מטומטמת שאני מקווה שהחוק יזיין אותה ב...

למה אותו חייל הולך להעצר/ נעצר(כפי שהבנתי מהתגובות שם) בעקבות זאת שהוא בעט בחתול, אבל לא היה נעצר אם היה דורך על ג'וק חף מפשע/לטאה (וגם לא הייתה קמה קבוצה עם המון בחורות שקוראות להרוג את החייל שסביר להניח שרובן כשמהלך להן ג'וק חף מפשע ברחבי הבית מפליקות בו עם כפכף או צורחות וקואות למישהו שידרך עליו)? מי קבע שחיי החתול שויים יותר ומאיזה סיבה?

אתה לא רואה את ההבדל בין ג'וק לחתול? הבדלים לדוגמה כמו מערכת עצבים ומורכבות המוח?
זה אותו ההבדל שיש בין ג'וק לבן אדם פשוט קטן יותר

אתה לא רואה את ההבדל בין ג'וק לחתול? הבדלים לדוגמה כמו מערכת עצבים ומורכבות המוח?
זה אותו ההבדל שיש בין ג'וק לבן אדם פשוט קטן יותר

לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אז אדם שהרג חתול צריך לקבל עונש ואדם שהרג ג'וק לא בגלל שהחתול מפותח יותר מבחינה מוחית?
נו אז מה? ;maeq (יותר קל לך לשים את עצמך במקום החתול אבל לא במקום הג'וק?)

ומהו גבול האינטליגנציה שצריך להיות לבעל החיים שנהרג למטרות שהן לא מאכל או המנעות מפגיעה ישירה או עקיפה כלשהי העלולה לקרות להורג שמעליו צריך לעצור בני אדם ומתחתיו לא צריך?

VoClaS +1
קבוצות כאלה יכולות לגרום במכוון או לא במכוון(מישהו שהביא מידע מעוות/מוטעה בנוגע למישהו אל ראשי הקבוצה בכדי לפגוע במישהו אחר) לפגיעה באנשים חפים מפשע לגמרי ולהכפיש את שמם.

נערך לאחרונה:
גו'ק הוא כמו עכברוש, הם עושים נזק ופוגעים במזון שלך ומפיצים מחלות, כל עוד החתול לא תקף אותו או פגע בו אין סיבה שהוא יבעט בו ככה, ובמיוחד לא יפתה אותו ויבעט בו.
ואם החתול הזה נכנס להם למטבח והפיץ להם מחלות יש דרכים יותר נורמאליות לטפל בו.
יש אלימות נגד חיות מתוך צורך כיוון שהם פוגעים בנו (שאגב גם נגד ג'וקים ועברושים יש מלכודות הומניות) והתעללות סתם כי הוא חרא אדם.

גו'ק הוא כמו עכברוש, הם עושים נזק ופוגעים במזון שלך ומפיצים מחלות, כל עוד החתול לא תקף אותו או פגע בו אין סיבה שהוא יבעט בו ככה, ובמיוחד לא יפתה אותו ויבעט בו.
יש אלימות נגד חיות מתוך צורך כיוון שהם פוגעים בנו (שאגב גם נגד ג'וקים ועברושים יש מלכודות הומניות) והתעללות סתם כי הוא חרא אדם.

נכון, אז פעם הבאה שאת נוסעת לאיזה "יער" ישראלי ורואה אדם דורך על נמלים שלא יכולות לפגוע בו בשום דרך(ולא מזיקות לא בשום דרך, ובעצם מהוות חלק משרשרת המזון וחלק חשוב מהחיים ביער) תזמיני משטרה שתעצור אותו, כמובן שאת לא תעשי את זה ואם כן יצחקו לך בפנים, אבל כשמדובר במישהו שדורך על חתולים אולי את כן תעשי את זה וסביר להניח שהמשטרה תבוא, אז אני שואל שוב מהו גבול האינטליגנציה שצריך להיות לבעל החיים שנהרג למטרות שהן לא מאכל או המנעות מפגיעה ישירה או עקיפה כלשהי העלולה לקרות להורג שמעליו צריך לעצור בני אדם ומתחתיו לא צריך? (או שגבול עד כמה היצור ניראה חמוד בעיני איזו וועדה , או כל גבול אחר שאת יכולה להציג)

דרך אגב גם חתולים עלולים להפיץ מחלות ודברים לא נעימים.

נערך לאחרונה:
החתולים אוכלים את האוכל של הכלבה שלי בגינה מתי שהיא יושנת לפעמים,
הם גם מפיצים מחלות, היללות שלהם\ן מעצבנות בנוסף לעיניין שזה מגעיל ליראות מאתיים חתולי רחוב בפחי אשפה וברחובות.
עד היום הדבר היחיד שעשיתי זה הברחתי אותם בהתקרבות אליהם...אתה אומר בעצם שאני צריך לטפל בזה כמו שאני מטפל בג'וק או עכברוש?

מה ההבדל בין חתולים לבין ערסים/ילדים קטנים/ערבים/דתיים ועכביש?

אוי לא, חייל בעט בחתול!! כמה לא מוסרי מצידו. בואו נעניש אותו!

ברור שצריך להעניש אותו, חתולים יותר חמודים מפרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית