עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אז אדם שהרג חתול צריך לקבל עונש ואדם שהרג ג'וק לא בגלל שהחתול מפותח יותר מבחינה מוחית?
נו אז מה? ;maeq (יותר קל לך לשים את עצמך במקום החתול אבל לא במקום הג'וק?)
ומהו גבול האינטליגנציה שצריך להיות לבעל החיים שנהרג למטרות שהן לא מאכל או המנעות מפגיעה ישירה או עקיפה כלשהי העלולה לקרות להורג שמעליו צריך לעצור בני אדם ומתחתיו לא צריך?
VoClaS +1
קבוצות כאלה יכולות לגרום במכוון או לא במכוון(מישהו שהביא מידע מעוות/מוטעה בנוגע למישהו אל ראשי הקבוצה בכדי לפגוע במישהו אחר) לפגיעה באנשים חפים מפשע לגמרי ולהכפיש את שמם.
אוי לא, חייל בעט בחתול!! כמה לא מוסרי מצידו. בואו נעניש אותו!
רוסי לא עקבי???? אני בשוק!
אם אתה אוכל חתול, מצדי תשחט אותו כמה שאפשר ללא כאבים ותאכל אותו. אבל אל תתעלל בו ואח"כ תהרוג אותו סתם
אז המטרה מקדשת את האמצעים? מי אתה שתפסוק אם אפשר לשחוט אותו למטרות אכילה או לא?אם אתה אוכל חתול, מצדי תשחט אותו כמה שאפשר ללא כאבים ותאכל אותו. אבל אל תתעלל בו ואח"כ תהרוג אותו סתם
אתה תיפש.כן רק ההבדל זה שאין כאלה שמגדלים ומתחברים לג'וקים באמת.
תצטרך למצוא טיעון אחר
אתה תיפש.
מה זאת אומרת אין? הנה, אני מגדל. עברת על כל האנשים בארץ?
וזה לא משנה בכלל, חוק צער בעלי חיים לא מבדיל בין *הכנס כאן את החיה האהובה עליך* ל*הכנס כאן חיה שלא אכפת לך לדרוך עליה*.
זה לא באמת נכון.. יש מספיק חוקרי חרקים בעולם שאוהבים אותם ועוד די הרבה ילדים קטנים שהיו יותר משמחים לגדל איזה פרת משה רבנו אצלהם ועוד ילדים שיש להם חוות נמלים בבית וכו' וכו'...;maeqאתה לא מגדל תפסיק להתחכם, לא עברתי, אבל בדיוק כמו שאתה לא מכיר אף אחד שמכיר אפילו אנשים כאלה גם אני לא.
זה היה טובה לחבר. חוץ מזה, עצומות זה אחלה אחי. כבר חתמת על העצומה להעיף אותי מניהול?
אז אם אני אוכל אותו מותר לי להרוג אותו? ומה עם לפטם חיות כדי שיהיו יותר טעימות? זה לא התעללות? ולמה לטובת אוכל זה בסדר ולכל דבר אחר זה לא?