הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

BLUE_HIPPO

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
כמה שאלות...

אולי זה שאלה מפגרת אבל אני רואה שלא עונים לי באשכול שאלות מפגרות אז אני מנסה פה גם.....

כיצור אמרו לי לא להסתכל ישר בדדליפט זה לא בריא לעמוד שידרה,צוור בגיל ההיתבגרות ועדיף להתסכל למטה 45 מעלות,זה נכון?

יש לי עוד שאלה למה אחרי בניית סיבי שריר אם אתה לא שומר על זה הסיבים נעלמים,מתעכלים למרות שאתה עדיין אוכל נכון?

נערך לאחרונה:
בדדליפט יותר נוח להרים כמסתכלים קצת למטה ולא ישר, מטר לפניך או חצי מטר, אבל למטה.

לפרק מסת שריר זה לוקח הרבה זמן של משהו כמו הרעבה, זה לא משהו שקורה מהר כמו שיוסי יד 50 אומר, אין צורך להסתובב עם עופות וגמבות בתיק.

• פותח/ת השרשור
אבל אני מדבר אם אתה אוכל כמו שצריך ,נותן את הכמות קלוריות וחילבונים שהגוף ץריך אז למה הגוף עדיין מפרק את הסיבים(בתנאי שאתה לא מיתמן כבר)? כי אומרים כדי לא לאבד מסת שריר צריך לשמור על זה ולהמשיך במכון אבל הגוף כבר בנה את הסיבים האלו ואם אתה אוכל נכון למה שהוא עדיין יפרק אותם ,יש לו מספיק להכול....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית