הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה תוספים כדאי לקחת אחרי אימון לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
חוץ מחלבון.
פשוט לא רוצה לבזבז כסף סתם אני רוצה לקנות מה שבאמת עובד.

אחי, ג'ק הרבה יעיל מדיאבול. ג'ק וגלוטמין בונים הרבה שריר יחד עם אבקת חלבון.

תמיד אפשר הרי לומר שאם יודעים לעבוד, יש תוצאות טובות יותר (עם ובלי סטרואידים). ומי שחושב שהקונג פו שלו יותר גדול, מוזמן לנסות להשיג כרטיס פרו.

עד שנעשה את זה,אתה מוזמן לנסות להתברג לשלישיה עם הקונג פו הענק שלך:s85:

עד שנעשה את זה,אתה מוזמן לנסות להתברג לשלישיה עם הקונג פו הענק שלך:s85:

בהצלחה להתברג לשם, כי עם כל הכבוד לכולם כאן, לא ראיתי אף אחד מופיע על הבמות באולימפיה בזמן האחרון. אז כנראה שיש עוד מה ללמוד, גם מאחרים.
פעם הבאה שאני ארצה שמישהו יאמין לי כי "אני יודע על מה אני מדבר", אני אסרוק את תעודת הדוקטור שלי. מי יודע, אולי זה שווה יותר מתמונת פרופיל?

בהצלחה להתברג לשם, כי עם כל הכבוד לכולם כאן, לא ראיתי אף אחד מופיע על הבמות באולימפיה בזמן האחרון. אז כנראה שיש עוד מה ללמוד, גם מאחרים.
פעם הבאה שאני ארצה שמישהו יאמין לי כי "אני יודע על מה אני מדבר", אני אסרוק את תעודת הדוקטור שלי. מי יודע, אולי זה שווה יותר מתמונת פרופיל?

זה בעייתי להגיע לבמות של מר אולימפיה. יש להם תוספים סודיים שם. כיוון שאני מסתובב עם חברה מביני עניין הצלחתי לגלות שאחד הסודות שלהם להצלחה הוא:

noxplode2-img1.jpg

אחי אתה לא מעודכן. יש כבר גרסא 3 (באנדרגראונד). מיוצרת לפי החישובים החדשים של הדוקטור.

זה בעייתי להגיע לבמות של מר אולימפיה. יש להם תוספים סודיים שם. כיוון שאני מסתובב עם חברה מביני עניין הצלחתי לגלות שאחד הסודות שלהם להצלחה הוא:

noxplode2-img1.jpg

זה מעניין, החברים שלך - במקרה מאמנים סובייטים ברמה של דוקטור??

כמו שאלירן ציין מציגים פה את התוספים גלוטמין\ג'ק ויתר צעצועים ככגורם מרכזי וזה לא. הגורם המרכזי פה הוא תזונה אימונים וסטרואידים (אנארף מה הוא לקח דיאבול וויניסטרול ואולי עוד דברים).

הגורם המרכזי זה גנטיקה....

אחרי זה יש:
1. תזונה\ אימונים ( בכוונה ביחד ).
2. סטרואידים.

הגורם המרכזי זה גנטיקה....

אחרי זה יש:
1. תזונה\ אימונים ( בכוונה ביחד ).
2. סטרואידים.

כלומר מישהו שיודע להתאמן ולאכול ויש לו גנטיקה (אך לא מזריק) יצליח יותר ממישהו שיודע להתאמן ולאכול וגם מזריק?

כלומר מישהו שיודע להתאמן ולאכול ויש לו גנטיקה (אך לא מזריק) יצליח יותר ממישהו שיודע להתאמן ולאכול וגם מזריק?

כלומר שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע.

אבל בהחלט יש מצב שמשהו עם גנטיקה טובה + ידע באימונים ותזונה יהיה ברמה גבוהה יותר ממשהו שיודע להתאמן ולאכול עם גנטיקה דפוקה....

על אותו משקל שלדאוס יהיה סקוואט גבוהה יותר מהרבה מוזרקים. אפילו שיכול להיות שהיום יש לו סקוואט של ילדה P:.

זה ברור, לא?

נערך לאחרונה:
כלומר שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע.

אבל בהחלט יש מצב שמשהו עם גנטיקה טובה + ידע באימונים ותזונה יהיה ברמה גבוהה יותר ממשהו שיודע להתאמן ולאכול עם גנטיקה דפוקה....

על אותו משקל שלדאוס יהיה סקוואט גבוהה יותר מהרבה מוזרקים. אפילו שיכול להיות שהיום יש לו סקוואט של ילדה P:.

זה ברור, לא?
לא.
אתה מדבר על כוח. אני לא. בכח יש רכיב גנטי מובהק ובלתי ניתן לשינוי שאני יכול להבין אותו.

לעומת זאת, בBB,

אתה מתאר מצב בו יש שני אנשים שמתאמנים ואוכלים אותו דבר. ואחד החליט להזריק.
אתה אומר שיש מצב שהוא יגיע לתוצאות פחות טובות על אף שהוא מריץ סייקל כמו בספר ומתאמן ואוכל אחד לאחד כמו השני.

לא.
אתה מדבר על כוח. אני לא. בכח יש רכיב גנטי מובהק ובלתי ניתן לשינוי שאני יכול להבין אותו.

לעומת זאת, בBB,

אתה מתאר מצב בו יש שני אנשים שמתאמנים ואוכלים אותו דבר. ואחד החליט להזריק.
אתה אומר שיש מצב שהוא יגיע לתוצאות פחות טובות על אף שהוא מריץ סייקל כמו בספר ומתאמן ואוכל אחד לאחד כמו השני.

אני אומר שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע על ההצלחה שלך בבילדינג.

נ.ב 1
גם בפיתוח גוף יש רכיב גנטי מובהק ובלתי ניתן לשינוי ( תראה לי סייקל שמשנה DNA ).

נ.ב 2
שוב - בהחלט יתכן כי עבור שני אנשים ששניהם אוכלים ומתאמנים אופטימאלי,
איש א עם גנטיקה X ואיש ב עם גנטיקה Y כאשר X >> Y . בנוסף איש ב מזריק כל מה שיש....
עדיין,
איש א > איש ב בפיתוח גוף.

אם אתה אומר..

ומהו הרכיב הגנטי (שלא ניתן לשנות אותו בעזרת שום חומר חיצוני)?

אם אתה אומר..

ומהו הרכיב הגנטי (שלא ניתן לשנות אותו בעזרת שום חומר חיצוני)?

אתה גורר את זה למקום אחר.
מה שטענתי זה שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע.

בדיוק כמו בכוח, גם בפיתוח שריר כנראה שלמטען הגנטי שנולדת איתו יש השפעה קריטית 😃.
עדיין לא הבנתי למה אתה אומר שזה לא מובהק באותה מידה.

בהחלט יכול להיות אדם עם גנטיקה ממש גרועה ששום דבר לא יעזור לו - ביחס לבן אדם עם גנטיקה ממש טובה.
הוא פשוט נולד עם רגליים ארוכות מידי....

אני לא מחדש פה כלום....

אני לא גורר את את זה למקום אחר. אתה אמרת גנטיקה. מעניין אותי מה עומד מאחורי המילה הזאת.
בהנחה ויש שני אנשים שהם בעלי גובה ואורך גפיים זהה- אז זהו? גנטיקה שווה? מה הכוונה בגנטיקה? מערכת שריר שלד? מערכת אנדוקרינית? מערכת עצבים? ואם כן אז מה בהן?
אני אומר שזה לא מובהק באותה מידה כי אני יכול לחשוב על דברים גנטיים שלא ניתנים לשינוי בכח ואילו בBB אני לא מצליח לחשוב על משהו שלא ניתן לעקוף אותו (יכול להיות שאני בור, [אפילו קרוב לוודאי] אני פשוט מנסה ללמוד משהו חדש ואולי למישהו אחר אולי יש פה מושג).
ואני לא קונה את זה שיגידו לי עכשיו: אם לכח יש גורם גנטי אז כוח=להרים יותר=יותר מאסת שריר. כי זה נוגד את מה שאמרת על עידן מקודם.
הכי קל לזרוק לאויר את המילה הכל-יכולה "גנטיקה" ולא להגיד מה זה אומר ומה עומד מאחורי זה.

EMZ פה אתה דווקא טועה, סטרואידים בלי גנטיקה טובה לא יביאו אותך לאולימפיה.
בוא ניקח בתור דוגמה את רוני קולמן, נניח והוא לא יקח סטרואידים ולעומת זאת תביא איזה מישהו חנון וחלש שיקח סטרואידים הוא עדיין לא יגיע לרמה שלו.
בקיצור הכל זה גנטיקה, אבל כשיש עוד אנשים שמתמודדים איתך עם גנטיקה טובה אז פה החומרים משחקים את התפקיד העיקרי.

"גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה"
genetics-i-have-them.jpg

לזרוק מילים לאויר זה הכי קל. אני אומר שהכל זה קינמון! ג'יי קטלר היחיד שאוכל הרבה קינמון!

לא אמרתי שאני מסכים או לא מסכים לגנטיקה המזורגגת שלכם, אבל אני לפחות מנסה להבין מה עומד מאחוריה ולא זורק אותה לאויר כי זה המשתנה היחיד שנשאר במשוואה. באותה מידה אפשר להגיד "אלוהים", "מזל".

אני לא גורר את את זה למקום אחר. אתה אמרת גנטיקה. מעניין אותי מה עומד מאחורי המילה הזאת.
בהנחה ויש שני אנשים שהם בעלי גובה ואורך גפיים זהה- אז זהו? גנטיקה שווה? מה הכוונה בגנטיקה? מערכת שריר שלד? מערכת אנדוקרינית? מערכת עצבים? ואם כן אז מה בהן?
אני אומר שזה לא מובהק באותה מידה כי אני יכול לחשוב על דברים גנטיים שלא ניתנים לשינוי בכח ואילו בBB אני לא מצליח לחשוב על משהו שלא ניתן לעקוף אותו (יכול להיות שאני בור, [אפילו קרוב לוודאי] אני פשוט מנסה ללמוד משהו חדש ואולי למישהו אחר אולי יש פה מושג).
ואני לא קונה את זה שיגידו לי עכשיו: אם לכח יש גורם גנטי אז כוח=להרים יותר=יותר מאסת שריר. כי זה נוגד את מה שאמרת על עידן מקודם.
הכי קל לזרוק לאויר את המילה הכל-יכולה "גנטיקה" ולא להגיד מה זה אומר ומה עומד מאחורי זה.

1. קטונתי - "גנטיקה" -אני לא מתיימר לדעת כל מה שעומד מאחורי המילה הזאת.
2. זה שקבעת שאורך גפייהם זהה - כבר מראה לך כמה הענין הגנטי מובהק בבילדנג,אולי יותר מכל ספורט אחר.
3. לא אמרתי "יותר מרים" -> "יותר שריר " ( למרות שאני דוגל בזה ) , אבל יש בזה משהו. כי כנראה שמי שמסוגל להרים יותר הוא מהבהמות האלה שאם תחטב אותן יראו ממש שריריות.
4. לא זרקתי את המילה גנטיקה, פשוט אמרתי שזה מה שהכי קובע, במיוחד בבילדינג שהוא כמו תחרות יופי ומחפשים בו "גוף מושלם". פשוט איך אתה נראה.
5. בור אתה לא, אבל לדוגמא בעיה של חוסר פרופורציה בין חלקי גוף - שום סייקל לא יכול לתקן.
6. קח רוני קולמן אחד, תוציא ממנו את המקסימום הטבעי כנראה שזה יהיה יותר מטל ברמן על האימונים התזונה והסייקלים הכי טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית