הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוספים כדאי לקחת אחרי אימון לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
חוץ מחלבון.
פשוט לא רוצה לבזבז כסף סתם אני רוצה לקנות מה שבאמת עובד.

מה עומד מאחורי זה דוקטורים יגידו לך.
רוב אנשים פה רק מכירים את המילה הזאת וזהו לא מעבר.
אבל אפשר להבין שאם אני למשל יקח את החומרים שג'אי קטלר לוקח ובכמות שהוא לוקח אני לא יגיע לרמה שלו, כי פשוט אין לי את הגנטיקה שלוץ

"גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה" "גנטיקה"
genetics-i-have-them.jpg

לזרוק מילים לאויר זה הכי קל. אני אומר שהכל זה קינמון! ג'יי קטלר היחיד שאוכל הרבה קינמון!

לא אמרתי שאני מסכים או לא מסכים לגנטיקה המזורגגת שלכם, אבל אני לפחות מנסה להבין מה עומד מאחוריה ולא זורק אותה לאויר כי זה המשתנה היחיד שנשאר במשוואה. באותה מידה אפשר להגיד "אלוהים", "מזל".

זה בהחלט ענין של מזל....גם שלדאוס היה מזל שהוא נולד חזק...
וכמו שיש כאלה שנולדו לאבא עשיר, כי ידוע שכסף זה התכונה הכי גנטית!
(אבא עשיר -> ילד עשיר )
וואווו איזה מזל יש להם.

נערך לאחרונה:
אם כבר מדברים על גנטיקה, מה גורם לסימני מתיחה???
יש לי ביד קדמית כמה סימנים, זה קשור לתזונה אולי???

כולם צודקים

לדעתי פחות חשוב מהוא התוסף ויותר חשובה הסיטואציה לדוגמה,גולוטמין. דני הוא אדם שרק התחיל להיתאמן ,יש לו כעשרים אחוז שומן והוא בחיטוב קל. כניראה שבמהלך 3 חודשי חיטוב אים הוא היה לוקח גלוטמין לא היה משנה עבורו כלל. לעומת זאת אבי סיים סיקל ליפני כ3 חודשים ,הוא העלה 12 קילו מישקל הרוב שריר. עכשיו הוא מתחיל חיטוב יתכן שעבורו שימוש בגלוטמין ישמר חצי קילו שריר בסיום החיטוב. כמובן שאפשר להכניס אן ספור סיטואציות, מישתנים ,תוספים ודעות.

לדעתי פחות חשוב מהוא התוסף ויותר חשובה הסיטואציה לדוגמה,גולוטמין. דני הוא אדם שרק התחיל להיתאמן ,יש לו כעשרים אחוז שומן והוא בחיטוב קל. כניראה שבמהלך 3 חודשי חיטוב אים הוא היה לוקח גלוטמין לא היה משנה עבורו כלל. לעומת זאת אבי סיים סיקל ליפני כ3 חודשים ,הוא העלה 12 קילו מישקל הרוב שריר. עכשיו הוא מתחיל חיטוב יתכן שעבורו שימוש בגלוטמין ישמר חצי קילו שריר בסיום החיטוב. כמובן שאפשר להכניס אן ספור סיטואציות, מישתנים ,תוספים ודעות.

זה היה משנה לכיס של מי שמוכר את התוספים.

אולי אתה מתקשה, אבל הויכוח שלי עם אנטון היה לגבי התוספים האלה בזמן שאתה נקי (ומעולם לא הזרקת). ובזמן הזה זה שווה לתחת.

וזו בדיוק הנק' שעבורינו - רובינו (כאנשים לא מוזרקים) התוספים האלה כדוגמת הגלוטמין שווים לתחת.

וזו בדיוק הנק' שעבורינו - רובינו (כאנשים לא מוזרקים) התוספים האלה כדוגמת הגלוטמין שווים לתחת.

כנראה שאם אתה על דיאנבול וטסט, גלוטמין זה כמו טיפה בים.
ככה שלחברה הטבעיים זה יותר משמעותי.
אבל עדיין זה לא משמעותי בכלל ( לדעתי ).

אם תרצה לשמור על מסת שריר אחרי סייקל , כנראה שהכי כדאי זה לשמור על הכוח שצברת.
קצת יותר חשוב מלאכול גלוטמין. משקל הלוטמין זניח.

נערך לאחרונה:
אם זה כזה קל אז תסביר למה אתה טוען שזה מגנטיקה.

לא טענתי שזה מאוד קל, אבל אתה יכול להיכנס לכל כיתה בארץ
ולראות שיש ילדים יותר חכמים מאחרים.

ובאותה מידה ללכת לקבוצת ספורט ולראות שלא כולם רצים באותה מהירות
או מרימים אותם משקלים.

אחלה אז תגיד מזל במקום גנטיקה 😛

אין בעיה,
צריך מזל כדאי להיות עם גנטיקה.

---------- התגובה התווספה ב 21:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:26 ----------

אולי אתה מתקשה, אבל הויכוח שלי עם אנטון היה לגבי התוספים האלה בזמן שאתה נקי (ומעולם לא הזרקת). ובזמן הזה זה שווה לתחת.

ועבור חברה בחיטוב (א.ש מתחת ל 10 )?

סתם נתתי דוגמה. למשל עלי גיק לא משפיע בכלל, אולי כי אני שותה הרבה קפה לאדם אחר זה משנה את האימון. יחס עלות תועלת הוא יכול ליהיות שיקול כמו גם הרצון להיתקדם אפילו מעט. כמו ששחין מגלח רגליים ליפני המיקצה , מה הוא משיג עוד 0.001 פחות היתנגדות .

לא טענתי שזה מאוד קל, אבל אתה יכול להיכנס לכל כיתה בארץ
ולראות שיש ילדים יותר חכמים מאחרים.

ובאותה מידה ללכת לקבוצת ספורט ולראות שלא כולם רצים באותה מהירות
או מרימים אותם משקלים.
ומי אמר שהשונות הזאת בראש ובראשונה נובעת מגנטיקה כמו שהבחור הציג את זה?
ובכלל איזה גנטיקה באה לידי ביטוי בBB ואיזה חלק ממנה לא ניתן לשנות עם חומרים?
אלה היו השאלות שלי ואתה מנסה להציג אותי כאילו אני מכחיש גנטיקה ופולימורפיזם. שוב.

לא ראיתי בשום מקום שדובר רק על אנשים שאינם מזריקים.הדוגמאות שנתתי שרירותיות ,ניתן להכניס דוגמאות גם ללא מוזרקים ולקבל תוצאות שונות.

ומי אמר שהשונות הזאת בראש ובראשונה נובעת מגנטיקה כמו שהבחור הציג את זה?
ובכלל איזה גנטיקה באה לידי ביטוי בBB ואיזה חלק ממנה לא ניתן לשנות עם חומרים?
אלה היו השאלות שלי ואתה מנסה להציג אותי כאילו אני מכחיש גנטיקה ופולימורפיזם. שוב.

בדיוק כמו בכל תחום אחר...
פווארליפטינג, ריצת 100 מטר, שחיה, כדורסל ושח.

לדעתי זה הגורם הכי מכריע ( בהנחה שכולם מתקיימים ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית