הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוספים כדאי לקחת אחרי אימון לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
חוץ מחלבון.
פשוט לא רוצה לבזבז כסף סתם אני רוצה לקנות מה שבאמת עובד.

עכשיו אתה אומר שזה הגורם הכי מכריע בהנחה שכולם מתקיימים. מקודם לא נתת את התנאי הזה וזה מה שהפריע.

עכשיו אתה אומר שזה הגורם הכי מכריע בהנחה שכולם מתקיימים. מקודם לא נתת את התנאי הזה וזה מה שהפריע.

לא נכון,

דירגתי:
1. גנטיקה.
2. תזונה ואימונים.
3. סטרואידים.

מכאן, כי שום דבר לא הפריע.
לכן, צדקתי לאורך כל הדרך.

ואתה EMZ, מסכים איתי.

---------- התגובה התווספה ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:16 ----------

הגורם המרכזי זה גנטיקה....

אחרי זה יש:
1. תזונה\ אימונים ( בכוונה ביחד ).
2. סטרואידים.

FYI

אתה מוזמן להראות מחקר משכנע על יעילות השטויות האלה באנשים שלא מזריקים.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6293

אין לי מחקרים ,רק היגיון. לדעתי רוב התוספים האלה משפיעים מעט מאוד אים בכלל, או רק במצבי קיצון ( חיטוב ארוך או חוסר מסוים או אירובי קשה,או ברמה תחרותית שכול יתרון ,אפילו הקטן ביותר ,יתקבל בברכה) כמובן שלמיתאמן הממוצע הם חסרי חשיבות.ושוב הדיון על מזריקים ולא כאחד.

זה כואב לראות אנשים שלא יודעים לנהל דיון. יש כאן לפחות 3 נושאים שונים שעליהם 10+ אנשים מתווכחים כאילו זה אותו הנושא.

לא טענתי שזה מאוד קל, אבל אתה יכול להיכנס לכל כיתה בארץ
ולראות שיש ילדים יותר חכמים מאחרים.

ובאותה מידה ללכת לקבוצת ספורט ולראות שלא כולם רצים באותה מהירות
או מרימים אותם משקלים.

לא נכון,

דירגתי:
1. גנטיקה.
2. תזונה ואימונים.
3. סטרואידים.

מכאן, כי שום דבר לא הפריע.
לכן, צדקתי לאורך כל הדרך.

ואתה EMZ, מסכים איתי.

---------- התגובה התווספה ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:16 ----------

FYI
LOL אבל אז שאלתי אותך שאלות שבהן גרעתי אחד מהמרכיבים ואמרת שגנטיקה ואימונים > מזרקים ואימונים.
מה שאני בא להגיד שגנטיקה משחקת תפקיד אחרון לדעתי מכיוון שאת רב המכשולים שלה אפשר לעבור עם חומרים. אבל אתה לא מסכים איתי וזה בסדר. 😃

אני אומר שגנטיקה זה הגורם הכי משפיע על ההצלחה שלך בבילדינג.

נ.ב 1
גם בפיתוח גוף יש רכיב גנטי מובהק ובלתי ניתן לשינוי ( תראה לי סייקל שמשנה DNA ).

נ.ב 2
שוב - בהחלט יתכן כי עבור שני אנשים ששניהם אוכלים ומתאמנים אופטימאלי,
איש א עם גנטיקה X ואיש ב עם גנטיקה Y כאשר X >> Y . בנוסף איש ב מזריק כל מה שיש....
עדיין,
איש א > איש ב בפיתוח גוף.

FYI2

לא הבנתי. אתה מוכיח את הנקודה שלי. לא שלך. אבל כבר טחנו מספיק מים אז שיהיה.

LOL אבל אז שאלתי אותך שאלות שבהן גרעתי אחד מהמרכיבים ואמרת שגנטיקה ואימונים > מזרקים ואימונים.
מה שאני בא להגיד שגנטיקה משחקת תפקיד אחרון לדעתי מכיוון שאת רב המכשולים שלה אפשר לעבור עם חומרים. אבל אתה לא מסכים איתי וזה בסדר. 😃

גרעת את החומר מהבן אדם עם הגנטיקה העדיפה, הבנתי שהתכוונת לכך שאין מצב שבו אדם טבעי > אדם מחומרים ( רק בשל שוני גנטי ).
נתתי דוגמא לכך שזה לא בהכרח מתקיים.
לכן הפרכתי את הטענה כי כל מי שעל חומרים ( + מתאמן ואוכל אופטמלי ) >
מכל מי שמוכשר גנטית ולא על חומרים ( + מתאמן ואוכל אופטמלי ) .

טענת למובהקות המטען הגנטי ביחס לביצועיך כבילדר לעומת ליפטר...כאן עדיין לא קיבלת ממך הבדל.

נראה לי שההבדל בין בילדר באולימפיה לבין בילדר לא באולימפיה הוא בעיקרו גנטי.
כי טסט זה טסט, ו GH זה GH...
לא נראה לי שיש להם שיטות אימון סודיות או חומרים סודיים.
יש להם גנטיקה עדיפה ותאבון גדול.

---------- התגובה התווספה ב 22:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:33 ----------

לא הבנתי. אתה מוכיח את הנקודה שלי. לא שלך. אבל כבר טחנו מספיק מים אז שיהיה.

צודק....
כנראה שיש פה פער בהבנה הדדית.
ולסיגנוס כואב לראות אותנו משתוללים פה, אז בוא נחדול.

---------- התגובה התווספה ב 22:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

זה כואב לראות אנשים שלא יודעים לנהל דיון. יש כאן לפחות 3 נושאים שונים שעליהם 10+ אנשים מתווכחים כאילו זה אותו הנושא.

כמו כל פוסט של היבאר שנגרר ללמה יותר טוב לעשות לואבאר.
זה טבעו של פורום.

השאלה של פותח הפוסט טיפשית מראש.
אז תן קצת להנות...

כמו כל פוסט של היבאר שנגרר ללמה יותר טוב לעשות לואבאר.
זה טבעו של פורום.

השאלה של פותח הפוסט טיפשית מראש.
אז תן קצת להנות...

לא התכוונתי לסטיה מהנושא המקורי אלא ל-3 דברים שונים שכולכם מתווכחים עליהם כאילו זה אותו הדבר...ומהנה זה כן 😃

מה שיוסי מנסה להגיד זה שאם תקחו את הספורטאים הכי טובים בכל תחום ההצלחה שלהם נקבעת ע"י גנטיקה טובה יותר ב-100% מהמקרים.
כל מקצוען בערך יודע לאכול ויודע להתאמן ויודע להזריק ויודע לעבוד קשה. יותר מזה, אלה שיש להם פוטנציאל נמוך יותר בדרך כלל גם יעבדו יותר קשה.

גם פסיכולוגיה משפיעה על מתחרים לא מעט
הם נמצאים בלחץ מאוד גדול באימונים ובתחרויות/משחקים
אבל זה כבר דיון אחר

"when the game is on all bets are off"

אני חושב שהדברים הם לא שחור או לבן. ברור שהטייה הגנטית משחקת תפקיד בסופו של דבר עושה את ההבדל במידה וחוקי המשחק שווים. אבל רוב הזמן זה לא המצב. והפן המנטאלי משחק תפקיד מאוד חשוב. ויש דוגמאות טובות
אם נקח את פלקס ווילר אחד ממפתחי הגוף בעל גנטיקה כמעט מושלמת הוא מעולם לא זכה באולימפיה מדוע. כי מולו עמד דורריאן ייטס עכשיו ללא ספק ווילר הוא בעל דניטקה עדיפה מזו של ייטס. זאת הסיבה לדעתי שווילר לא זכה מעולם דברים באו לבקלות והוא נאלץ לעבוד קשה מספיק כדי לזכות לעומת זאת מולו עמד ייטס אמנם בעל נחיתות גנטית אבל מוסר עבודה גדול פי כמה מזה של ווילר או כל מפתח גוף אחר בתקופה ההיא ולראיה לייטס יש שישה זכיות משהו שווילר לא הצליח לעשות פעם אחת. אותו דבר אפשר להגיד על בראנץ וורן שנחשב לבעל גניטה נמוכה מזו של כל מפתחי הגוף המובלים אבל עם הרבה נחישות ועבודה קשה והתמודדות עם קשיים ביסס את עצמו כאחד משלושת מפתחי הגוף הטובים בעולם. גנטיקה משחקת תפקיד אבל היא לרוב אינה הגורם מכריע בהכתרת אלופים. כמובן שיש עילויים כמו רוני קולמן שבאמת באמת עדיפים גנטית בצורה חד משמעית על פני כולם אז זה כבר לא משנה אבל צריך לזכור שלרוני קולמן היה מוסר עבודה מהטובים שיש ואין לי ספק שאם הוא לא היה עובד כל כך קשה וחווה כל כך הרבה אכזבות (אני לא יודע אם אתם מכירים את ההיסטוריה שלו) אבל הוא לא נולד אלוף ובתחילת הקרירה שלו כ PRO אף אחד לא ספר אותו. הוא לא היה מתפתח לפתח גוף הגדול ביותר בהיסטוריה.
אז אמנם גנטיקה משחקת תפקיד אבל לא קשה שקובע בסופו של דבר. בכל מה שקשור לחומרים ההבדל בגנטיקה בא לידי ביטוי בלכ מה שקשור למינונים ובדרך כלל אלו שמבורכים גנטית יגיבו טוב יותר ויראו תוצאות מדהימות על מינונים נמוכים ואלו שטיפה פחות בורכו גנטית יצטרכו מינונים גבוהים יותר על מנת לראות תוצאות פחותות אפילו.
כמובן שאני לוקח בחשבון שכל אחד יודע להתאמן וזה לא פקטור בין עם הוא יודע מה עושה בעצמו ובין אם הוא שוכר את שירותיו של מאמן מהשורה הראשונה.

מה שיוסי מנסה להגיד זה שאם תקחו את הספורטאים הכי טובים בכל תחום ההצלחה שלהם נקבעת ע"י גנטיקה טובה יותר ב-100% מהמקרים.
כל מקצוען בערך יודע לאכול ויודע להתאמן ויודע להזריק ויודע לעבוד קשה. יותר מזה, אלה שיש להם פוטנציאל נמוך יותר בדרך כלל גם יעבדו יותר קשה.

עדיין זה לא אומר שהגנטיקה יותר חשובה מחומרים.
אתה מסכים איתי שגם מישהו עם גנטיקה מהטובות בעולם, את התוצאות שהוא ישיג טבעי כמעט כל אחד יכול להשיג עם חומרים וכל השאר, גם עם גנטיקה גרועה?

זה גם לא נשמע הגיוני שבנאדם, אפילו עם גנטיקה עלובה, אחרי 10 סייקלים נכונים לא יראה כמו משהו שבלתי אפשרי להגיע אליו טבעי.

עדיין זה לא אומר שהגנטיקה יותר חשובה מחומרים.
אתה מסכים איתי שגם מישהו עם גנטיקה מהטובות בעולם, את התוצאות שהוא ישיג טבעי כמעט כל אחד יכול להשיג עם חומרים וכל השאר, גם עם גנטיקה גרועה?

זה גם לא נשמע הגיוני שבנאדם, אפילו עם גנטיקה עלובה, אחרי 10 סייקלים נכונים לא יראה כמו משהו שבלתי אפשרי להגיע אליו טבעי.

סבבה, בהצלחה לך להשתמש ב 10 סייקלים כדי לעקוף את הגרסה הלא מוזרקת של יוסיין בולט בספרינטים.

ולא, אני לא מסכים עם הטענה הראשונה.

בבקשה הנה תמונות של קולמן:
גיל 17 , אמצע הדרך ושיא הגודל
גנטיקה כן/לא בלי תזונה אימונים וירי למטרת נקודה בישבן לא היה מגיע לשום מקום !!!
ככה שלא משנה מה : אין אחד בלי השני והגנטיקה הופכת להיות משנית כשגורמים חיצוניים נכנסים לתמונה!!!
והכי חשוב : ההבדלים בין התמונות הן 20 שנים של אימונים תזונה קפדנית ועזרה חיצונית !!!

קבצים מצורפים

• קולמן 1.jpg
    קולמן 1.jpg
    KB 7.7 · צפיות: 226
  • קולמן 2.jpg
    קולמן 2.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 215
  • קולמן 3.jpg
    קולמן 3.jpg
    KB 8.6 · צפיות: 213
הדיון הזה הזוי
באמת שאני גם אוהב באדי בילדינג, ומדי פעם וואלה אני אוהב לפמפם, אבל בחייכם
יש פה אנשים שבאמת חושבים שהתוצאה שהם הגיעו אליה היא בעיקר מה-CELL MASS או מה ג'ק שהם לקחו?

תקראו קצת על רג פארק, על סטיב ריווס, ג'ון גרימק.
אין תחליף לעבודה קשה, סטייק, ביצים, וחלב :-P

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית