עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי? אתה מתכוון בטוחהאמת, שלא משנה כמה תסתלבטו על אנטון, הוא זה שהשיג תוצאות מאוד מאוד מרשימות, אולי יותר מכולנו פה ...
הדיון פה הוא על התוצאות אלה על הרציונל של למה לעשות דברים בצורה מסויימת. ופה לי לפחות יש אי הסכמה איתו זה לא אומר שאני לא מעריך את ההשיגים שלו בתחום של BB אין פה בכלל שייכות.
מאוד נעים לקרוא! תודה!האמת, שלא משנה כמה תסתלבטו על אנטון, הוא זה שהשיג תוצאות מאוד מאוד מרשימות, אולי יותר מכולנו פה ...
בוא לא נגזים 😍אולי? אתה מתכוון בטוח
רוצים או לא רוצים- מונת פרופייל היא התמונה שלי. זה דבר ראשון,לגבי הנושה של ההזרקות-זה לא שאני מזריק בניגוד לאחרים,זה זה שבניגוד לאחרים אני לא מסתיר את זה. בכל מקרה תודה על הסינגור,באמת הייתי זקוק לו.שלא תחשוב אחרת עדי, אני מעריך אותך מאוד ואת ההשקעה והידע שאתה מכניס לפורום, פשוט אי אפשר להתווכח עם תוצאות. אומנם הבחור מזריק, אבל שנינו יודעים שזה לא רק ההזרקות, זה גם מעבר לזה.
אני לא הייתי משתמש בכל התוספים שהוא רשם, אבל הוא רק ענה לפותח האשכול איזה תוספים כדאי לקחת מסביב לאימון..
צודק. אז אין קונצנזוס לגבי התוספים שרשמתי,בוא נראה מה המייצג ומה ההתפלגות. התנגדות יש מצד כמה בודדים שבאמת יש להם בסיס תיאורטי חזק ולרוב קשה מאוד להאמין לבודדים ,כאשר הם רואים תמונות מול העניים. אנחנו תוחנים מים... כי אני כבר לא יילח לקרוא על זה שוב כי אני כבר משוכנע שזה עובד והם לא יילחו כי יש להם חיים.ואילו שמתנגדים ,מה הם יעשו עם הסיטואציה?כל הכבוד לו על התוצאות שהוא הגיע. אני לא חושב שזאת מהות הדיון.
אנטון שתהיה בריא אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שנתקלתי בהם. תבהיר לי בבקשה מה הקשר לכמה פחמימה אתה אוכל לסייקל של GH אני לא מצליח להבין אותך אם תוכל להסביר אני אשמח. ודרך אגב GH לכשעצמו הוא כמעט ולא אנבולי ותוצאות משמעותיות אתה לא תראה ממנו אלה עם כן אתה מריץ אותו לתקופה ארוכה. האפקא האנבולי של GH הוא בכלל מ IGF-1 ו IGF-1 פועל בצורה שונה לגמרי מסטרואידים מבחינת היפרטרופיה.
אני לא פה כדי לתקוף אני בסך הכל נהנה לשתף ידע ונהנה מדיונים לעניין. ועכשיו לגופו של עיניין.מאוד נעים לקרוא! תודה!
בוא לא נגזים 😍
רוצים או לא רוצים- מונת פרופייל היא התמונה שלי. זה דבר ראשון,לגבי הנושה של ההזרקות-זה לא שאני מזריק בניגוד לאחרים,זה זה שבניגוד לאחרים אני לא מסתיר את זה. בכל מקרה תודה על הסינגור,באמת הייתי זקוק לו.
צודק. אז אין קונצנזוס לגבי התוספים שרשמתי,בוא נראה מה המייצג ומה ההתפלגות. התנגדות יש מצד כמה בודדים שבאמת יש להם בסיס תיאורטי חזק ולרוב קשה מאוד להאמין לבודדים ,כאשר הם רואים תמונות מול העניים. אנחנו תוחנים מים... כי אני כבר לא יילח לקרוא על זה שוב כי אני כבר משוכנע שזה עובד והם לא יילחו כי יש להם חיים.ואילו שמתנגדים ,מה הם יעשו עם הסיטואציה?
שוב לא כל כך מבין מה הכוונה
---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:47 ----------
עדי,אם לא שמת לב,אני לרוב מתחיל טענות שלי לרוב מ"אני חושב ש..." ו"אנחנו מאמינים ש.." אני מודע לכך שיש עוד תיאוריות וכל עוד אני השגתי את שלי אני יסתפק נראה לי.
עכשיו לגוף של השאלה- אנחנו מאמינים שבהנחה ש GH מגביר סינטזה של חלבון בתא שקשור בעקיפין להגברת חילוף חומרים ,כדי לתחזק את כל התהליכים בפגר של 100 קילו לפי נוסחאות שבידיינו נדרש לפי הרכב גף בין 500-600 גר פחמימה ביוממה.הסימוכין הם בשפה הרוסית חתומים ע"י ד"ר לובר.
נ.ב. אני נורה מעריך שהפסקת להיות תוקפני בפוסטים שלך 🤩
פעם היה לי זין 35 ס"מ....אבל איבדתי את הסרגל הזה...🖕
אני לא מסוגל לדחוף 600 פחמה איכותית
פעם היה לי זין 35 ס"מ....אבל איבדתי את הסרגל הזה...🖕
אני לא מסוגל לדחוף 600 פחמה איכותית
וכמה ביום של העמסה? 😛זין עליך לי יש 36 ס"מ אבל זה בערב אחרי כל הארוחות חחחח:hoel 😛
כן אני כרגע 100 קילו בול. ואוכל 500ג פחמימה. שמגיעה מאורז פסטה סוכר ענבים שיבולת שועל ודבש.
סך הכל 500ג פחמימה ביום
מי זה ד"ר לובר? ד"ר למה הוא?
וכמובן מה הקשר בין סינתוז חלבון לפחמימה?