ייעוץ איזה תוספים כדאי לקחת אחרי אימון לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
חוץ מחלבון.
פשוט לא רוצה לבזבז כסף סתם אני רוצה לקנות מה שבאמת עובד.

האמת, שלא משנה כמה תסתלבטו על אנטון, הוא זה שהשיג תוצאות מאוד מאוד מרשימות, אולי יותר מכולנו פה ...

הדיון פה הוא על התוצאות אלה על הרציונל של למה לעשות דברים בצורה מסויימת. ופה לי לפחות יש אי הסכמה איתו זה לא אומר שאני לא מעריך את ההשיגים שלו בתחום של BB אין פה בכלל שייכות.

הדיון פה הוא על התוצאות אלה על הרציונל של למה לעשות דברים בצורה מסויימת. ופה לי לפחות יש אי הסכמה איתו זה לא אומר שאני לא מעריך את ההשיגים שלו בתחום של BB אין פה בכלל שייכות.

שלא תחשוב אחרת עדי, אני מעריך אותך מאוד ואת ההשקעה והידע שאתה מכניס לפורום, פשוט אי אפשר להתווכח עם תוצאות. אומנם הבחור מזריק, אבל שנינו יודעים שזה לא רק ההזרקות, זה גם מעבר לזה.
אני לא הייתי משתמש בכל התוספים שהוא רשם, אבל הוא רק ענה לפותח האשכול איזה תוספים כדאי לקחת מסביב לאימון..

האמת, שלא משנה כמה תסתלבטו על אנטון, הוא זה שהשיג תוצאות מאוד מאוד מרשימות, אולי יותר מכולנו פה ...
מאוד נעים לקרוא! תודה!
אולי? אתה מתכוון בטוח
בוא לא נגזים 😍
שלא תחשוב אחרת עדי, אני מעריך אותך מאוד ואת ההשקעה והידע שאתה מכניס לפורום, פשוט אי אפשר להתווכח עם תוצאות. אומנם הבחור מזריק, אבל שנינו יודעים שזה לא רק ההזרקות, זה גם מעבר לזה.
אני לא הייתי משתמש בכל התוספים שהוא רשם, אבל הוא רק ענה לפותח האשכול איזה תוספים כדאי לקחת מסביב לאימון..
רוצים או לא רוצים- מונת פרופייל היא התמונה שלי. זה דבר ראשון,לגבי הנושה של ההזרקות-זה לא שאני מזריק בניגוד לאחרים,זה זה שבניגוד לאחרים אני לא מסתיר את זה. בכל מקרה תודה על הסינגור,באמת הייתי זקוק לו.
כל הכבוד לו על התוצאות שהוא הגיע. אני לא חושב שזאת מהות הדיון.
צודק. אז אין קונצנזוס לגבי התוספים שרשמתי,בוא נראה מה המייצג ומה ההתפלגות. התנגדות יש מצד כמה בודדים שבאמת יש להם בסיס תיאורטי חזק ולרוב קשה מאוד להאמין לבודדים ,כאשר הם רואים תמונות מול העניים. אנחנו תוחנים מים... כי אני כבר לא יילח לקרוא על זה שוב כי אני כבר משוכנע שזה עובד והם לא יילחו כי יש להם חיים.ואילו שמתנגדים ,מה הם יעשו עם הסיטואציה?

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:47 ----------

אנטון שתהיה בריא אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שנתקלתי בהם. תבהיר לי בבקשה מה הקשר לכמה פחמימה אתה אוכל לסייקל של GH אני לא מצליח להבין אותך אם תוכל להסביר אני אשמח. ודרך אגב GH לכשעצמו הוא כמעט ולא אנבולי ותוצאות משמעותיות אתה לא תראה ממנו אלה עם כן אתה מריץ אותו לתקופה ארוכה. האפקא האנבולי של GH הוא בכלל מ IGF-1 ו IGF-1 פועל בצורה שונה לגמרי מסטרואידים מבחינת היפרטרופיה.

עדי,אם לא שמת לב,אני לרוב מתחיל טענות שלי לרוב מ"אני חושב ש..." ו"אנחנו מאמינים ש.." אני מודע לכך שיש עוד תיאוריות וכל עוד אני השגתי את שלי אני יסתפק נראה לי.
עכשיו לגוף של השאלה- אנחנו מאמינים שבהנחה ש GH מגביר סינטזה של חלבון בתא שקשור בעקיפין להגברת חילוף חומרים ,כדי לתחזק את כל התהליכים בפגר של 100 קילו לפי נוסחאות שבידיינו נדרש לפי הרכב גף בין 500-600 גר פחמימה ביוממה.הסימוכין הם בשפה הרוסית חתומים ע"י ד"ר לובר.
נ.ב. אני נורה מעריך שהפסקת להיות תוקפני בפוסטים שלך 🤩

מאוד נעים לקרוא! תודה!

בוא לא נגזים 😍

רוצים או לא רוצים- מונת פרופייל היא התמונה שלי. זה דבר ראשון,לגבי הנושה של ההזרקות-זה לא שאני מזריק בניגוד לאחרים,זה זה שבניגוד לאחרים אני לא מסתיר את זה. בכל מקרה תודה על הסינגור,באמת הייתי זקוק לו.

צודק. אז אין קונצנזוס לגבי התוספים שרשמתי,בוא נראה מה המייצג ומה ההתפלגות. התנגדות יש מצד כמה בודדים שבאמת יש להם בסיס תיאורטי חזק ולרוב קשה מאוד להאמין לבודדים ,כאשר הם רואים תמונות מול העניים. אנחנו תוחנים מים... כי אני כבר לא יילח לקרוא על זה שוב כי אני כבר משוכנע שזה עובד והם לא יילחו כי יש להם חיים.ואילו שמתנגדים ,מה הם יעשו עם הסיטואציה?
שוב לא כל כך מבין מה הכוונה

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:47 ----------

עדי,אם לא שמת לב,אני לרוב מתחיל טענות שלי לרוב מ"אני חושב ש..." ו"אנחנו מאמינים ש.." אני מודע לכך שיש עוד תיאוריות וכל עוד אני השגתי את שלי אני יסתפק נראה לי.
עכשיו לגוף של השאלה- אנחנו מאמינים שבהנחה ש GH מגביר סינטזה של חלבון בתא שקשור בעקיפין להגברת חילוף חומרים ,כדי לתחזק את כל התהליכים בפגר של 100 קילו לפי נוסחאות שבידיינו נדרש לפי הרכב גף בין 500-600 גר פחמימה ביוממה.הסימוכין הם בשפה הרוסית חתומים ע"י ד"ר לובר.
נ.ב. אני נורה מעריך שהפסקת להיות תוקפני בפוסטים שלך 🤩
אני לא פה כדי לתקוף אני בסך הכל נהנה לשתף ידע ונהנה מדיונים לעניין. ועכשיו לגופו של עיניין.
GH לכשעצמו הוא סוכן אנבולי די חלש ההשפעה האנבולית של GH מגיעה מ רמות גבוהות של IGF-1 אשר מופרשות מהכבד עקב רמות גבוהות של GH. עכשיו IFG-1 פועל בצורה שונה מסטרואידים. ואין קשר לבין כמות הפחמימה שאתה אוכל לבין קצב סינטוז החלבון פחמימה בכלל לא משפיעה על זה. ו 500-600 גרם פחמימה זאת בכלל לא כמות כל כך גבוהה אני פחות או יותר מה שאני אוכל בתחזוקה. הסיבה שאתה יכול צרוך יותר פחמימה על GH היא בגלל רמות האינסולין הנמוכות והחוסר רגישות לאינסולין (זאת הסיבה דרך אגב שמומלץ לשלב GH ואינסולין ביחד) דרך אגב זאת גם הסיבה שהוא מגביר את תהליכי הליפולזה. זה נכון הוא אכן מגביר את סינטוז החלבון אבל ממש לא באותה רמה של סטרואידים אנבוליים. שילוב של שניהם יחד יביא להשפעה סינרגטית.

מצחיק איך כל פעם ש-x מערער על דעתו של y, y חושב מיד שזו פגיעה אישית בידע שלו וממהר להוציא סרגל כדי לבדוק את אורך איבר מינו.

פעם היה לי זין 35 ס"מ....אבל איבדתי את הסרגל הזה...🖕
אני לא מסוגל לדחוף 600 פחמה איכותית

כן אני כרגע 100 קילו בול. ואוכל 500ג פחמימה. שמגיעה מאורז פסטה סוכר ענבים שיבולת שועל ודבש.
סך הכל 500ג פחמימה ביום

כן אני כרגע 100 קילו בול. ואוכל 500ג פחמימה. שמגיעה מאורז פסטה סוכר ענבים שיבולת שועל ודבש.
סך הכל 500ג פחמימה ביום

אם זה 300 גר אורז ו300 גר דבש,אז לא לזה התכוונתי. ויאללה,תעדכן תמונות,זכות הציבור לדעת...

---------- התגובה התווספה ב 19:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:41 ----------

מי זה ד"ר לובר? ד"ר למה הוא?

הוא לא דוקטור כמובן,אבל מאמן אלופים בין הנחשבים בקהילה הסובייטית.ברמה של צ'רלז גלאס.

---------- התגובה התווספה ב 19:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:44 ----------

וכמובן מה הקשר בין סינתוז חלבון לפחמימה?

לא יענה לך.תיחיה בחוסר וודאות.אני הולך לגדול בינתיים 👏

חחחחחחח קלינה אתה מזכיר את Hadash מקקי,
כל פעם שאני רואה הודעה שלך אני מהרהר לעצמי אם אתה בכלל מאמין לעצמך...

איך מד"ר הוא הפך למאמן? גם אראן אורן הוא ד"ר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית