הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוזלים ולחיים נפוחות

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך

ekoval

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-68
38
0
לא מזמן סיימתי חיטוב והתחלתי שוב מאסה,
לא עבר חודש והלחיים כבר התנפחו כמו שתי עגבניות, זה לא מפריע לי כמו שזה מפריע לאימא שלי שמציקהלי בנושא הזה..

הערכים שלי הם כאלה: 450 ג' פחמימה, 160 ג' חלבון ו85 ג' שומן.
השאלה שלי היא מה ניתן לעשות כדי שהגוף יאגור פחות נוזלים כי אני נראה כמו דג אבו-נפחה.

לאכול פחות פחמימות,לעשות הרבה פעילות אירובית,וכמובן לקחת בחשבון שזה יתקע לך את ההתקדמות במסה.
אתה יכול לעשות משהו בסגנון AD(אנבוליק דיאט) ,לדעתי לנהל אורח חיים כזה זה ממש קשה ולא משתלם כספית.
הפיתרון המשתלם ביותר:מחזורים של מסה ושל חיטוב לתקופות קצרות.

לאכול פחות פחמימות,לעשות הרבה פעילות אירובית,וכמובן לקחת בחשבון שזה יתקע לך את ההתקדמות במסה.
אתה יכול לעשות משהו בסגנון AD(אנבוליק דיאט) ,לדעתי לנהל אורח חיים כזה זה ממש קשה ולא משתלם כספית.
הפיתרון המשתלם ביותר:מחזורים של מסה ושל חיטוב לתקופות קצרות.
מה משתלם במחזורים של מסה וחיטוב לתקופות קצרות?
הוא לא יצבור ככה מסה בחיים

אירובי, לאכול יותר חלבון ושומן ופחות פחמימות. תוריד 200 גרם פחמימה ותעלה את השניים האחרים בהתאם.
80-100 דקות אירובי בעצימות בינונית (60-70% מדופק מקסימלי) אמורים להספיק.

• פותח/ת השרשור
אני 12 אחוז שומן, אבל ברגע שאני מתחיל לאכול פחמימות אני מתנפח כמו בלון פורח.
אז התשובה היא להעלות שומן וחלבון ולהוריד פחמימות.. כמו שחשבתי

תודה רבה

מה משתלם במחזורים של מסה וחיטוב לתקופות קצרות?
הוא לא יצבור ככה מסה בחיים

זאת הסיבה שאמרתי לו לקחת בחשבון עלייה איטית כתוצאה מכך.
יש אנשים שיותר חשוב להם האסטיקה ומוכנים לוותר על התקדמות לטובה פרמטרים אחרים אז שיבושם להם.

אירובי, לאכול יותר חלבון ושומן ופחות פחמימות. תוריד 200 גרם פחמימה ותעלה את השניים האחרים בהתאם.
80-100 דקות אירובי בעצימות בינונית (60-70% מדופק מקסימלי) אמורים להספיק.
משה שאלה קטנה בנושא.
אם בן אדם צורך כ 320 גרם ~ פחמימה ליום ומבצע אירובי של בוא נגיד 130-140 דקות בשבוע
האם יש צורך לדאוג מהנתרן?

נתרן בעל השפעה, לדעתי זה דיי פנאטי לספור אותו אבל אם מגיעים ל 5 גרם נתרן ביום אז אולי כדאי לבקר עליו.
130-140 דקות אירובי בעלייה במסת השריר זה יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
לא.
אף פעם לא היו לי ככה נוזלים, את המסה הקודדמת הפסקתי ועברתי לחיטוב רק בגלל זה,
מקדימה אני נראה בסדר אבל בפרופיל זוועה

אגב משה- 100 דקות אירובי זה גם לא יותר מדי? הכוונה 100 דקות בשבוע או באימון אחד?

סליחה על הקפצת האשכול-
אז עליי לצרוך 3200 קלוריות, מוריד את הפחמימה ל300 גרם משמע לכמה להעלות את החלבון והשומן?
נתונים- משקל 80, גובה 180, אחוז שומן 12

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית