עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סרטון אינפורמטיבי, למה לעזאזל ציפית? חשפניות ברקע? 😣הוא בקלות יכול להתמודד על תואר האדם הכי חופר ומשעמם בעולם.
מה אתה אומר!הוא בקלות יכול להתמודד על תואר האדם הכי חופר ומשעמם בעולם.
אני אישית לא מחבב את התרגיל. הרבה מתאמנים, בין היתר אנוכי, סובלים מכאבים במרפק/דלקות באזור. שוב, קשה להכליל ואין מחקרים/מדגמים על התרגיל כי לדעתי זה לא מעניין אף אחד, אבל זה לא תרגיל לכל אחד.
עם אותו מוט כמו בסירטון, מוט W. בהתחלה לא חשבתי שהכאבים במרפקים זה מהתרגיל הזה, אבל ברגע שעזבתי אותו לשבועיים ועשיתי במקומו פולי עליון, הכאבים פתאום עברו לגמרי. אחרי שהם עברו חזרתי שוב לתרגיל והם התחילו שוב לכאוב. שמעתי את זה לפחות מ 5-8 אנשים שונים במכון כושר שעשו את אותו הדבר, אז אני מניח שהתרגיל לא טוב ולא מתאים לכולם (יש אנשים שעושים את זה שנים ואין להם בעיות).עשית אותו עם מוט רגיל?
התרגיל הזה הוא אחלה דרך ליצור לעצמך את ה-tennis elbow שאחר כך לא עוזב אותך.אני אישית לא מחבב את התרגיל. הרבה מתאמנים, בין היתר אנוכי, סובלים מכאבים במרפק/דלקות באזור. שוב, קשה להכליל ואין מחקרים/מדגמים על התרגיל כי לדעתי זה לא מעניין אף אחד, אבל זה לא תרגיל לכל אחד.
השרירים שמשתתפים בBench הם אותם שרירים, לא משנה רוחב האחיזה.אם העניין הוא העמסה במשקל והתחום הוא יותר פאוורליפטינג, לא יהיה כדאי כבר לעשות לחיצת חזה באחיזה צרה?
כי זה הרי תרגיל עזר, נכון?
לפי הגישה שלו לפחות.
הוא אמר לעזור בסופו של דבר לפתח יותר כוח מהטרייספס בתרגילים העיקריים.
זה נכון אבל לא הכי מדויק - חזה יעבוד תמיד יחד עם הטרייספס, אבל ככל שהאחיזה תהפוך לצרה כך הדומיננטיות של הטרייספס בהרמה תגדל על חשבון החזה.השרירים שמשתתפים בBench הם אותם שרירים, לא משנה רוחב האחיזה.
אתה לא יכול לעשות בנץ' בלי שהגב והחזה לא יעבדו חזק באף אחיזה.