הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון חדש של ריפ על טרייספס

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
ראיתי כבר אתמול, סרטון טוב.
בחדרי כושר מקפידים לעשות את התנועה רק מהמרפק אבל ההסבר של ריפ נשמע הגיוני ונכון. לא חשבתי על זה.

ובכל זאת, ההסבר שלו לא הכי משכנע
הרי בלחיצה ובפרס יש רק פשיטה במרפק, לא בכתף

כי זה הרי תרגיל עזר, נכון?
לפי הגישה שלו לפחות.
הוא אמר לעזור בסופו של דבר לפתח יותר כוח מהטרייספס בתרגילים העיקריים.

אני אישית לא מחבב את התרגיל. הרבה מתאמנים, בין היתר אנוכי, סובלים מכאבים במרפק/דלקות באזור. שוב, קשה להכליל ואין מחקרים/מדגמים על התרגיל כי לדעתי זה לא מעניין אף אחד, אבל זה לא תרגיל לכל אחד.

אני אישית לא מחבב את התרגיל. הרבה מתאמנים, בין היתר אנוכי, סובלים מכאבים במרפק/דלקות באזור. שוב, קשה להכליל ואין מחקרים/מדגמים על התרגיל כי לדעתי זה לא מעניין אף אחד, אבל זה לא תרגיל לכל אחד.

עשית אותו עם מוט רגיל?

עשית אותו עם מוט רגיל?
עם אותו מוט כמו בסירטון, מוט W. בהתחלה לא חשבתי שהכאבים במרפקים זה מהתרגיל הזה, אבל ברגע שעזבתי אותו לשבועיים ועשיתי במקומו פולי עליון, הכאבים פתאום עברו לגמרי. אחרי שהם עברו חזרתי שוב לתרגיל והם התחילו שוב לכאוב. שמעתי את זה לפחות מ 5-8 אנשים שונים במכון כושר שעשו את אותו הדבר, אז אני מניח שהתרגיל לא טוב ולא מתאים לכולם (יש אנשים שעושים את זה שנים ואין להם בעיות).

לא השתכנתי.מה שכן תואם לתובנותשלי את התרגי אני עושה מאותה סיבה שהוא ציין כאשר יד בשיפוע רציני לאחור,אבל לא מסיים אותו ב 90 מעלום מעל הגוף,אלה בפשיטה מלאה עדיין בשיפוע. אבל מאותם נימוקים,כן.

התרגיל הזה הוא אחלה דרך ליצור לעצמך את ה-tennis elbow שאחר כך לא עוזב אותך.

תיקון: לא tennis elbow אלא דלקת קצת מעל המרפק, לכיוון הטרייספס.

נערך לאחרונה:
אם העניין הוא העמסה במשקל והתחום הוא יותר פאוורליפטינג, לא יהיה כדאי כבר לעשות לחיצת חזה באחיזה צרה?

אם העניין הוא העמסה במשקל והתחום הוא יותר פאוורליפטינג, לא יהיה כדאי כבר לעשות לחיצת חזה באחיזה צרה?
השרירים שמשתתפים בBench הם אותם שרירים, לא משנה רוחב האחיזה.
אתה לא יכול לעשות בנץ' בלי שהגב והחזה לא יעבדו חזק באף אחיזה.

כי זה הרי תרגיל עזר, נכון?
לפי הגישה שלו לפחות.
הוא אמר לעזור בסופו של דבר לפתח יותר כוח מהטרייספס בתרגילים העיקריים.

נו בגלל שזה תרגיל עזר ובגלל שאתה יכול לחזק את כולו בטווח עבודה יותר גדול, הוא ממליץ שתעשה את זה. לא מבין מה אפשר לטעון כנגד זה.

השרירים שמשתתפים בBench הם אותם שרירים, לא משנה רוחב האחיזה.
אתה לא יכול לעשות בנץ' בלי שהגב והחזה לא יעבדו חזק באף אחיזה.
זה נכון אבל לא הכי מדויק - חזה יעבוד תמיד יחד עם הטרייספס, אבל ככל שהאחיזה תהפוך לצרה כך הדומיננטיות של הטרייספס בהרמה תגדל על חשבון החזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית